Δολοφονία Αμερικανίδας Βιολόγου: Ξεσπά ο αδερφός του Παρασκάκη – “Ο Γιάννης δεν είναι τέτοιος άνθρωπος” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
201907190644219393

Θέση για τον βιασμό και τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον (Suzanne Eaton), παίρνει ο αδελφός του καθ’ ομολογίαν δράστη του εγκλήματος, Γιάννη Παρασκάκη, μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.

27xronos_11

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, ο 23χρονος νεαρός ισχυρίζεται -μεταξύ άλλων- πως ο αδελφός του «δεν είναι τέτοιος άνθρωπος», πως υφίσταται αδικία, ενώ σχολιάζει πως η οικογένεια του 27χρονου φερόμενου ως δράστη τον περιμένει «σύντομα» στο σπίτι τους.

Ολόκληρη η ανάρτηση του αδερφού του Γιάννη Παρασκάκη στο Facebook: 

«Τι πιστεύω εγώ σαν αδερφός του Γιάννη Παρασκάκη…

Λοιπόν, ξέρω ότι όλο αυτό το διάστημα που λείπει ο αδελφός μου είναι ένα μεγάλο κενό στην οικογένειά μας. Ξέρω τον αδελφό μου, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος όπως τον αποκαλούν. Όλο αυτό που γίνεται είναι ψεύτικο, είναι ένα παραμύθι, δεν ισχύει τίποτα από ό,τι αποκαλούν τον αδελφό μου. Αυτό που κάνουν τώρα στον Γιάννη είναι άδικο. Γιάννη, κάνε υπομονή, θα σε περιμένουμε σύντομα πίσω στην οικογένεια μας…».

Ανάρτηση αδερφού Γιάννη Παρασκάκη

Πηγή: neakriti.gr 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Εδώ στην Κρήτη έχουμε γεμίσει ηλίθιους ψυχοπαθείς και ψηφοφόρους του συριζα.
    Έλεος πια.
    Κάτι πίνουμε και δεν το έχουμε καταλάβει…………………

  2. Δεν τον μαζευετε και αυτον λεω εγω, διοτι μου φαινεται και αυτος ψυχασθενης. Αι σιχτιρ τσογλανε ο αδερφος σου σκοτωσε ανθρωπε ρεεεε. Το καταλαβες παπαρα???

  3. Ειναι μεγαλο κενο για την οικογενεια σας;;;;;;; Το κενο που αφησε στην οικογενεια της η ατυχη κοπελα , που εχασε την ζωη της απο τον κοπρητη αδελφο σου, το σκεφτηκες;;;;;;; Αντε ρε ανισοροπε να σε διαβασει ενας παπας!!!!!!!

  4. Μηπως να περασεις κι εσυ για μερικες εξετασουλες απο κανεναν ψυχιατρο?

  5. Συμφωνω.επειγοντως να τον μαζεψει καποιος.και ελπιζω μεσα τωρα στην φυλακη να του το φορμαρουν ανελεητα.συντομα ισως του κανεις παρεα.ποσο μαλακες και αρρωστοι υπαρχουν στην κοινωνια μας.ειχε και παιδια ο ανωμαλος.εσυ που λες για τν αδερφο σ και κανεις αναρτηση τι εισαι πραγματικα.

  6. Αν αυτός κάθεται και δικαιολογεί το κτήνος που σκότωσε τη γυναίκα και είχε επιτεθεί με το αυτοκίνητο και σε τόσες άλλες γυναίκες και λέει ότι τον περιμένει και σύντομα να βγει έξω σαν να μην έκανε τίποτα, μάλλον μιλάμε για ολόκληρη οικογένεια ψυχοπαθών – όπως και αυτοί που κάνουν Likes και βάζουν φατσούλες να κλαίνε στο σχόλιο του. Για τη γυναίκα που σκότωσε με ειδεχθή τρόπο δεν τους νοιάζει, για τον δολοφόνο κόπτονται να βγει έξω και αν συνεχίσει τα ίδια.

  7. Kοπελι μου ο αδερφός σου είχε πολλές σηκωμαρες και αντί να βασταει κέρατα όπως βάσταε ο κάθε κρητικός και έκαμε τη δουλειά του αυτό που εκαμε ξεπέρασε τα όρια. Τώρα ο Πουτσαβλαντωνάκης θα κάμει τρύπα μεγάλη στο φρέσκο μπας και βάλει μυαλό.

  8. Να σου πω εγώ τι πιστεύω για σένα που είσαι αδερφός αυτού του τέρατος; Ότι θα πρέπει να σε μαζέψουν το συντομότερο για να μην έχουμε αλλά θύματα.

Comments are closed.