Διώξτε τον “ζουμπά” του Κούλη! “Μπορώ να φέρω και 10.000 αλλοδαπούς και θα το κάνω”! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της καταγγελιάς

Κοινοποίηση:
Webp.net-resizeimage-2021-02-08T180433.904-1

Προκλητικός ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης και εκνευρισμένος από τις δυναμικές αντιδράσεις των χιλιάδων Εβριτών που συγκεντρώθηκαν πριν λίγη ώρα στην πλατεία Ορεστιάδας και διατράνωσαν την αντίθεση τους στο ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που πάει να κάνει, έχασε την ψυχραιμία του και άρχισε να… απειλεί.

Όπως κατήγγειλε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φυλακίου Χρήστος Τυρμπάκης, πριν λίγο που συναντήθηκε μαζί του μέσα στο ΚΥΤ και συζήτησαν, όταν του αντέκρουσε με επιχειρήματα και στοιχεία όσα έλεγε ο κ.,Μηταράκης για την αναγκαιότητα επέκτασης της δομής φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο χωριό του, αυτός του απάντησε απειλητικά: “Μπορώ και 10.000 αλλοδαπούς να φέρω και θα το κάνω”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

 

 evros-news.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αυτός ο κομπλεξικος κοντολεβιες πουσταρακης σίγουρα θα έρθει μερα, που θα φάει πολλά κλωτσιδια.

  2. Δεν ξέρω τι γίνεται στον νομό Έβρου,αν θέλουν ή δεν θέλουν τους λαθραίους δηλ.,αλλά στην Ξάνθη μια χαρά δουλίτσες κάνουν οι γιατροί με τους μουσουλμάνους και τους Πομάκους!!!!

  3. φάνηκε πόσο κακιασμένη μαιμού λούστρα, είναι κατά των Ελλήνων,ο Βόθρης Πιττουράκης

  4. Πάνω στα νεύρα του, είπε την αλήθεια. Αναγνώρισε ότι υπάρχει σχέδιο αντικατάστασης πληθυσμού. 10.000 να φέρει να γίνουν 4 εκατομμύρια και 10.000 ακόμα. Όταν ξεκινήσει η Άγια Μέρα της επιστροφής των λαθρεποίκων στις χώρες τους πακέτο, 10.000 δεν θα είναι πρόβλημα μεταφοράς αφού θα μεταφερθούν πάνω απο 4 εκατ. που έχουμε ήδη εδώ. Πιστεύω ο κ.Μηταράκης να γνωρίζει ότι θα είναι μαζί τους στα τρένα και τα παπόρια αφού συντάσσεται δημόσια μαζί τους, γνωστοποιώντας στο Πανελλήνιο τις Εθνοφοβικές και Ανθελληνικές του, πρακτικές..

  5. Ρε ένας δε βρέθηκε “εν βρασμώ ψυχής”;
    Τελικά πρέπει να τους κάνουμε να παρακαλούν να πεθάνουν. Αλλιώς πάπα Ελλάδα.

Comments are closed.