Διόρισαν τον γιο του στο Μαξίμου! Kαι ψέμματα ο Γιώργος Τράγκας στη συνέντευξη της κλάψας…

Κοινοποίηση:
sygklonistikos-o-giorgos-tragkas-thelo-na-xerete-oloi


Teaser Εφημερίδας “Μακελειό” για Τετάρτη 13-05-2020 from Makeleio WebTV on Vimeo.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Εύχομαι οι γιατροί να δράσουν σωστά γιατί
    αφού ξέφυγε τον κίνδυνο απ’ αυτούς κινδυνεύει περισσότερο.Ο Αγ.Παντελεημονας
    που ακούω τις καμπάνες του τώρα,να τους
    φωτισει.

  2. Οταν “Η Χωρα” ηταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ αντιπολιτευτικη εφημερίδα του δεξιού χωρου, οι υπολοιποι απολαμβαναν πασοκικες επιδοτήσεις. Τωρα δικαιως εχει λαμβανειν, μικρονοε σχολιαστή.

  3. Λάθος.Στήν πανέμοφφη Αναβρετή πάνω από τή Σπάρτη ζούνε Λάκωνες όχι εβραίοι.Εχει βγεί αυτή η φήμη ότι στήν Αναβρετή κατοικούσαν εβραίοι.Ομως αυτές οι φήμες δέν έχουν καμια υπόσταση.
    Γιάννης Λάκων

    1. Οι Τούρκοι είχαν εγκαταστήσει Εβραίους εξ Ισπανίας στον Μυστρά, την πρωτεύουσα του Δεποτάτου του Μωρέως.
      Με την έκρηξη της Επαναστάσεως στον Μυστρά κατοικούσαν 2.500 Ισραηλίτες, οι οποίοι αμέσως έφυγαν για να εγκλειστούν αυτοβούλως στην Τρίπολη , τουρκικό στρατιωτικό κέντρο με πέντε μέτρα τείχος. Εφοβούντο για πράξεις αντεκδικήσεως λόγω της στενής συνεργασίας τους με τους Τούρκους και Αλβανούς.

  4. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΑΧΑΤΕΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝΑΙ………ΤΡΑΓΚΑΣ=ΦΡΑΓΚΑΣ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ….

  5. Έχει τρεις γυιούς από διαφορετικές γυναίκες. Ποιος από τους τρείς;
    Έχει δηλώσει καταγωγή του πατέρα του από Ήπειρο.Γυναικολόγος με ιατρείο-κλινική στην πλατεία Κουμουνδούρου.
    Κατοικεί σε υπεπολυτελή έπαυλη , που ανήκε στον μεγαλέμπορο μετάλλων Χρυσαφίδη. Αυτόν που βασάνισαν και σκότωσαν μαζί με την οικογένεια του οι Ταϋλανδοί υπηρέτες τους.

  6. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ!!
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!!

  7. ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ,
    ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΗΛΩΘΕΙΣ ΑΦ’ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ( ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΒΡΥΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ),
    ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ.
    ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΠΟΤΕ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΕΙ.

  8. Έχει πεί ο ίδιος σε εκπομπή του ότι ο παππούς τού ήταν Γερμανός και έμενε στήν Λακωνία και ότι το όνομα Τράγκας είναι παρατσούκλι…οπότε άμα είναι ο παππούς σού Γερμανός εσύ τι είσαι Έλληνας; δέν νομίζω.

  9. ΡΕ ΤΡΑ(γ)ΚΑ (…εχεις 2 ευρω..? ) ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ…ΝΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ..ΝΑ ΤΙΣ ΛΑΒΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ..( ΞΕΡΟΛΑ ΚΙ ΕΣΥ..) ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ..ΣΩΣΤΑ? ΣΩΣΤΑ…!! ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ..(ΕΓΩ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ..ΕΣΥ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ..) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΔΙΝΕΣ.. ΝΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ.. ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ..???? ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ.. ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ-ΠΟΠΟΛΟ…Ε?? (ΕΓΩ ΞΑΝΑ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ..ΚΑΙ ΕΣΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ..). ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΛΙΓΟ… ΡΙΧΟ… ΦΘΗΝΟ…ΑΣΕΜΝΟ…ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΑΙΓΜΕΝΟ.. (ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΜΑΤΣΟΤΑΚΗ..ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΕ ΕΣΕΝΑ..) ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ…ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΤΡΑ(γ)ΚΑ ( να σου δωσω 2 ευρω..? ) ΕΙΜΑΙ 50ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΣΟΥ ΛΕΩ.. ΟΤΙ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ…ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ..-ΑΦΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΚΙ Ο ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ..- ΚΙ ΑΣΤΑ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ..!! ΦΤΑΝΕΙ ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕ,, ΦΤΑΝΕΙ ΚΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙΣ..ΡΙΧΤΟ ΣΤΟ ΨΑΡΕΜΑ..ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ..!!! ΑΔΕΙΑ ΜΥΔΙΑ !!! ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΥΙΕ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !! ΥΣ. ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ…ΜΑΖΕΥΕ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΡΟΓΕΣ !! (ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΓΕΣ..ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ!! ΑΝΤΙΟ.

  10. Τι περιμένεις από σκατοεβραιο που ολη την ώρα έχει πρόβλημα με τους Γερμανούς;Θα τον πηδήξουν, έρχεται η ώρα του.Οχι πως δεν θα του αρέσει….

Comments are closed.