Διχάστηκαν μέχρι και οι εμβολιαστές: «Αυτό είναι δικτατορία – Είμαστε πειραματόζωα;» – Χαμός με Γ.Λιάγκα-Β.Περρή (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ezgif.com-gif-maker_-_2021-12-01t130217.154
Έντονη διαφωνία για το νέο μέτρο που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βάσει του οποίου ο εμβολιασμός γίνεται υποχρεωτικός για όλα τα άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών, είχαν στον «αέρα» του Γιώργος Λιάγκας και Βαγγέλης Περρής.

Ο τελευταίος εξέφρασε τη διαφωνία του με το μηνιαίο πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους.

«Το πας λαϊκίστικα, ενώ έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Πας να διεγείρεις το συναίσθημα και είναι λάθος τοποθέτηση, δεν το περίμενα από εσένα. Να πούμε κάτι άλλο. Εγώ που εμβολιάστηκα και που σκέφτομαι να εμβολιάσω και τα παιδιά μου, είμαι μαλ…ς; Επειδή έχω παρέες και μου λένε μεταξύ σοβαρού και αστείου: “Να δούμε τι θα πάθετε εσείς που εμβολιαστήκατε, χαχαχα. Και αν δεν πάθετε τίποτα θα εμβολιαστούμε κι εμείς”», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Σώπα, ρε μεγάλε! Τι είμαι εγώ και τα παιδιά μου, πειραματόζωο; Γιατί εγώ να βάλω σε κίνδυνο την υγεία μου για το κοινωνικό σύνολο και ο άλλος να μου πει ότι τον πειράζει το κατοστάρικο. Το λέει και αυτός που έχει λεφτά και πάει και αγοράζει πλαστά πιστοποιητικά».

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Περρής σημείωσε πως «θα μπορούσε να υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση γι’ αυτούς που πηγαίνουν να νοσηλευτούν», με τον παρουσιαστή ωστόσο να γίνεται ξανά έξαλλος σχολιάζοντας: «Αυτό είναι δικτατορία. Όποιος δεν έχει κάνει το εμβόλιο να μην πηγαίνει στην εντατική; Αυτό είναι δικτατορία! Είναι κοινό αγαθό η δημόσια υγεία».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Απ αυτους ολους τους ….παρουσιαστες των τηλεσκουπιδιων κανεις τους δεν εχει κανει το εμβολιο ,γιατι τα 100 ευρω προστιμο,που για τους φουκαραδες τους συνταξιουχους των 430 ειναι οτι χειροτερο,αλλα για αυτους ολους των τηλεσκουπιδιων ειναι μια τριχα απο τα @ρχηδια τους ηδη η σατηρα υπερ του προστιμου ξεκινησε απο την τετραδα της βλακειας τους της χωρις ….πατο Αρβυλα τους !!!!!!!!!

  2. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ

  3. Γιατί τσαντιζεται ο γλιτσολιαγκας; Αυτός έκανε το εμβόλιο και είναι….προστατευμενος; Τι όχι; Οι μπολιασμενοι άμα νοιώθουν ότι πιάστηκαν μαλ@κες που έκαναν το μπολι ας ξεσπάσουν αλλού….

  4. Εμείς του είπαμε να εμβολιασει τα παιδιά του; Εμείς του είπαμε να γίνει πειραματόζωο;
    Τι του φταίμε εμείς; Εμείς τον αναγκάσαμε να εμβολιαστεί;
    Αν το κάνουμε και εμείς δεν θα είναι πειραματόζωο;
    Όσοι εκΒΙΑΣΤΗΚΑΝ και το έκαναν, είναι σαν τα θύματα βιασμού. Αυτοί όμως δεν λένε , αυτό να μην το πάθει άλλος, αυτοί λένε να βιαστούν ΌΛΟΙ…

Comments are closed.