Διπλό πένθος στην οικογένεια Βασιλάκη – Μετά τον θάνατο του Βασίλη της «AEGEAN» νεκρός και ο αδερφός του

Κοινοποίηση:
1

Την τελευταία του πνοή άφησε την Πέμπτη ο Γιώργος Βασιλάκης, πολιτικός μηχανικός και αδερφός του αείμνηστου Θεόδωρου Βασιλάκη, ιδρυτή της αεροπορικής εταιρείας AEGEAN.

 

Η κηδεία του θα γίνει  σήμερα στις 15.00 από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, στο Ηράκλειο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Από τους μεγαλύτερους εκπροσώπους της διαπλοκής και του εργασιακού μεσσαίωνα, η πολύτιμη οικογένεια Βασιλάκη που, από μάντρα αυτοκινήτων βρέθηκε να εκπροσωπεί μαύρο χρήμα από γνωστούς πολιτικούς σαλτιμπάγκους και γνωστά επιχειρηματικά ονόματα της ντόπιας οικονομικής ολιγαρχίας, με εξαίρεση αυτό του καπετάν Κωνσταντακόπουλου….

    Στα τσακίδια Βασιλάκη και να μην μας γράφεις γιατί δεν θέλουμε να μάθουμε νέα ούτε από το κάθαρμα αδελφό σου αλλά ούτε και από εσένα.

    Όσο για εσάς που δημοσιαογραφείτε εκεί στο Μακελειό και υποστηρίζεται τους αδικημένους, υποτίθεται, γιατί άραγε δεν έχετε κάνει ποτέ καμία έρευνα για το πως δημιουργήθηκε η Aegean Airlines, ποιοι κρύβονται από πίσω και ποιούς έβαλε σε ανώτατες διοικητικές θέσεις, πτητικού αλλά και επιχειρηματικού ενδιαφέροντος και που βρίσκονται όλοι αυτοί σήμερα……. ε::::

    Αλλά, μάλλον θα κόψεις και αυτό το σχόλιο όπως και όλα τα υπόλοιπα, δημοκράτη δημοσιογράφε ε::::: Δεν πειράζει, αρκεί που τα διαβάζεις εσύ!

  2. ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΡΕ ΣΚΑΤΟΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

Comments are closed.