Δικηγόρος 37χρονης στη Βέροια: «Έχει κακοποιηθεί και στους δύο γάμους της»

Κοινοποίηση:
FWEFWF

Στη φυλακή οδηγήθηκε χθες, Παρασκευή, η 37χρονη που σκότωσε το 6 μηνών βρέφος της στη Βέροια, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο, σε ακόμη μια υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Πολύς λόγος έχει γίνει για την ψυχική κατάσταση της παιδοκτόνου με τον δικηγόρο της, Δημήτρη Ζυγουλιάνο, να δηλώνει ότι η 37χρονη έχει διαταραγμένη νοητική συνείδηση και να αποκαλύπτει ότι έχει πέσει θύμα κακοποίησης και στους δύο γάμους της.

«Κατά την τρίωρη απολογία της η κατηγορουμένη δήλωσε ότι πίστευε πως σκότωσε κάτι άλλο και όχι το παιδί της. Πίστευε πως εκείνη τη στιγμή σκοτώνει κάτι άλλο», είπε μιλώντας στο MEGA και στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» και πρόσθεσε: «Η 37χρονη έχει διαταραγμένη νοητική συνείδηση. Είναι μια ταλαιπωρημένη κοπέλα που έχει κακοποιηθεί και στους δύο γάμους της. Ο ανακριτής διέταξε και δύο άλλους ψυχίατρους να εξετάσουν την κατηγορουμένη».

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας του βρέφους έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος της 37χρονης κατηγορουμένης αλλά και των συγγενών της. Μεταξύ άλλων έχει κατηγορήσει την πρώην σύντροφό του πως του είχε επιτεθεί και πως το τελευταίο διάστημα η κατάστασή της είχε χειροτερέψει.

«Υπήρξε κακοποίηση από τον τελευταίο της σύζυγο και γι’ αυτό έφυγε. Ο πρώην σύζυγος διεκδικεί την επιμέλεια των παιδιών», ήταν το σχόλιο του δικηγόρου της κατηγορούμενης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. επειδη λοιπον ετρωγε ξυλο ειπε να σκοτωσει το παιδι της….

  2. Και αλλες κακοποιηθηκαν απ όταν ήταν παιδιά δε σκότωσαν όμως τα μωρά τους.Τα μηνυματα στο φβ κρυβουν θυμο οτι κατι ετοιμαζε.Κανεναν δε πείθει ενα άτομο που μεγαλώνει μια χαρα δυο παιδιά , δουλεύει και ζει μόνη χωρίς τους δικούς τις να ανησυχούν είναι απόλυτα φυσιολογικό.

  3. Ηθικά συνένοχος και ο δικηγόρος, θα πρέπει να ντρέπεται

Comments are closed.