Δικηγόρος Σπύρου Καρνέση: “Ένας δολοφόνος λειτουργεί για τον εαυτό του”

Κοινοποίηση:
karnesi_maria

Τα δύο μέλη της οικογένειας Καρνέση κηδεύτηκαν χθες σε κλίμα οδύνης. Σήμερα, ο δικηγόρος του καπετάν Σπύρου Καρνέση, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, υποστήριξε ότι ο Αιγύπτιος δεν είχε καμία σχέση με την ενδοοικογενειακή διαμάχη που υπήρχε ανάμεσα στα αδέρφια.

Σε απλά ελληνικά, ο κ. Μανωλογιάννης μας λέει ότι η δολοφονία είχε να κάνει με “προσωπική διαφορά”, “έγκλημα πάθους ή “αδερφικές σχέσεις”.

Ο κ. Μανωλογιάννης επισήμανε ότι «αυτή η τραγωδία είναι πρωτοφανής για τα ελληνικά εγκληματολογικά χρονικά. Μέσα σε αυτό το κάδρο μπήκε και η ενδοοικογενειακή ιδιωτική διαφορά, διαφωνία, διένεξη μεταξύ μελών της οικογένειας που περιελάμβανε και κάποιους από τα θύματα, την αδελφή και τον κουνιάδο, η οποία όπως είπε «κρατήθηκε στο πλαίσιο της ιδιωτικότητας».

«Το τραγικό γεγονός με την οδύνη που προκάλεσε, έρχεται αυτή η οδύνη να επιτείνεται όταν γίνεται φέιγ-βολάν αυτή η ενδοοικογενειακή διαφορά», πρόσθεσε.

Ο κ. Μανωλογιάννης τόνισε ωστόσο ότι «ένας δολοφόνος και ταυτόχρονα αυτόχειρας λειτουργεί για τον εαυτό του. Ο δράστης είναι αμέτοχος στην ενδοοικογενειακή διαμάχη».

«Ο δράστης ήταν ένας άνθρωπος της οικογένειας, τον είχε βαφτίσει Χριστιανό η μητέρα του εντολέα μου. Καταλαβαίνει κανείς τους δεσμούς που αναπτύσσονται αλλά δεν είχε καμία σχέση με τα εσωτερικά της οικογένειας» κατέληξε ο δικηγόρος του Σπύρου Καρνέση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.