Δικάζεται αύριο ο Πακιστανός που επιτέθηκε σε ομάδα αγοριών και κοριτσιών στο τραμ

Κοινοποίηση:
αστυνομιαα

Δικάζεται αύριο στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ο Πακιστανός που επιτέθηκε σε ομάδα παιδιών στο τραμ το περασμένο Σάββατο στη γραμμή Γλυφάδας – Παλαιού Φαλήρου. Αρχικά ήταν να απολογηθεί σήμερα, αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν ξέρει αγγλικά και ελληνικά. Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Το οξύμωρο είναι ότι παραδέχτηκε ότι ζει τέσσερα χρόνια παράνομα στην Ελλάδα καθώς είχε μπει από την Τουρκία και ουδέποτε είχε ζητήσει άσυλο η οτιδήποτε άλλο για να νομιμοποιηθεί η παραμονή του ενώ δεν είχε το παραμικρό νομιμοποιητικό έγγραφο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ο/Η Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας., θέλουν το καλό μας..... λέει:

    Εξοπλιστείτε, έρχεται εσωτερικός πόλεμος με τα αποβράσματα που οι αριστεροδεξιοί μασόνοι γέμισαν την Ελλάδα.

  2. ΑΥΤΟΝ τον εγκληματια οπως και καυε αλλον το ελληνικο ??? κρατος τον προστατευει επιβαλοντας με ΝΟΜΟ στους δικαστες να μην μπορουν να τον απελασουν …ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ

  3. Είναι πολύ πεινασμένοι, φτωχοί και κατατρεγμένοι άνθρωποι.
    Πεινασμένοι για άγριο σεξ με παιδιά, φτωχοί γιατί δεν μπορούν να αγοράσουν και κανένα παιδί και κατατρεγμένοι από αρκετούς γονείς των παιδιών που πειράζουν.

  4. Ποσοι αλλοι τετοιοι κυκλοφορουν μεσα στην χωρα και η Μπανανια αγνοει την υπαρξη τους, χιλιαδες!!!!! Αλητες κανατε την χωρα αντρο χιλιαδων εγκληματιων, οι οποιοι δεν φοβουνται, διοτι εχουν καταλαβει οτι εδω τους χαιδευουν και τους υποστηριζουν κοπροσκυλα των ΜΚΟ και οι Ανθελληνες ….Σκατιφα!!!!!!! Και ο λαος βρισκεται σε ληθαργο και αυτοι θρασυτατα αλωνιζουν!!!!!! Αν δεν υπαρξει αντιδραδη σ’ αυτο το χαλι, θα δουμε πολυ χειροτερες καταστασεις!!!!!!

  5. Και 4 χρόνια σουλατσαριζε ανενόχλητος στην μπανανία. Εάν είχε σκοτώσει άνθρωπο δεν επρόκειτο να εξιχνιαστεί το έγκλημα στον αιώνα τον άπαντα. Κωλοκρατος γμ το κερ@το σας κ@θ@ρματα πως καταντησατε την Ελλαδιτσα μας έτσι

Comments are closed.