Διευθυντής κλινικής στο Περιστέρι: «Δεν μπήκε από την κεντρική είσοδο ο ασθενής με κορωνοϊό»

Κοινοποίηση:
s2 ok

Μετά τα τουλάχιστον 28 κρούσματα κορωνοϊού τα οποία υπάρχουν στην ιδιωτική κλινική «Ταξιάρχαι», στο Περιστέρι, ο διοικητικός διευθυντής Αλέκος Κοκκινάκης, υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι ο ασθενής – φορέας του κορωνοϊού – δεν μπήκε από την κεντρική είσοδο.

Ο ασθενής επισκεπτόταν την κλινική τρεις φορές την εβδομάδα από την Καλλιθέα, όπου διέμενε, για να κάνει αιμοκάθαρση, υποστήριξε ο κ. Κοκκινάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Αναφορικά με τα μέτρα ασφαλείας, ο διοικητικός διευθυντής της κλινικής υποστήριξε ότι από τις 22 Μαρτίου δεν μπαίνει κανείς μέσα, εάν δεν θερμομετρηθεί στην είσοδο. Ερωτηθείς για τον συγκεκριμένο ασθενή, υποστήριξε ότι «δεν μπήκε από την είσοδο της κλινικής», αλλά από την απευθείας είσοδο στη μονάδα αιμοκάθαρσης, τον έλεγχο της οποίας, όπως υποστήριξε, διατηρεί ο γιατρός. «Είναι θέμα του γιατρού του» υποστήριξε, προσθέτοντας ότι «ο συγκεκριμένος ασθενής δεν έμπαινε από την κεντρική είσοδο. Γιατί αλλιώς δεν θα τον άφηναν να μπει».

Ο κ. Κοκκινάκης υποστήριξε ότι πέντε ασθενείς που έκαναν αιμοκάθαρση και εντοπίστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο αναφοράς. Στην κλινική παραμένουν 6 ασθενείς που εντοπίστηκαν θετικοί στον Covid-19 αλλά είναι ασυμπτωματικοί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μιά απορία, πάει κι έρχεται ο ασθενής τρεις φορές τη βδομάδα, με κορονοιό και θέματα υγείας και ήταν όρθιος ακόμα;Θυμηθείτε πόσο γρήγορα θα πεθάνει εκεί που τον πήγαν.

Comments are closed.