Διατάχθηκε ΕΔΕ για τον Σταύρο Μπαλάσκα και τις δηλώσεις του περί δικαιοσύνης

Κοινοποίηση:
balaskas

Διοικητική Έρευνα σε βάρος του συνδικαλιστή Σταύρου Μπαλάσκα, μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, διέταξε σήμερα το μεσημέρι το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, μετά τις δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή το Σάββατο το πρωί, περί κυκλωμάτων στην Δικαιοσύνη και της επέρριψε ευθύνες για την έξαρση της εγκληματικότητας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι, αναφορικά με δηλώσεις συνδικαλιστή της Ελληνικής Αστυνομίας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, το Σάββατο, 5 Ιουνίου 2021, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια διοικητικής έρευνας».

Στελέχη της ΕΛΑΣ σημείωσαν ότι αν προκύψουν λόγοι από την προκαταρκτική διοικητική έρευνα, αυτή θα μετατραπεί σε ΕΔΕ και ο αστυνομικός συνδικαλιστής θα παραπεμφθεί στα πειθαρχικά συμβούλια του Σώματος.

Σημειώνεται ότι λόγω των δηλώσεων του Στ.Μπαλάσκα η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για «κατάπτωση του δημόσιου λόγου» και «ανεύθυνη χυδαιότητα που έχει ως όριο την αναζήτηση των ποινικών και πειθαρχικών ευθυνών, τέτοιων εκπροσώπων της Αστυνομίας», ενώ τόνισε ότι θα αποστείλει απόσπασμα των δηλώσεων του συνδικαλιστή στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ. «Με τον τρόπο αυτό θα απαντάμε πλέον σε κάθε ανάλογη πρόκληση», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Είπαμε η δικαιοσύνη είναι μια τυφλή πουταν@ και με λίγα ευρό τα κάνει όλα

  2. Αυτή τη φορά σε σύγκριση με άλλες που λέει μπαρουφες μια χαρά τα είπε ο συνδικαλιστής.Την ίδια άποψη έχει για το συναφι τους τόσο ο λαός όσο και δικαστικοί που δεν έχουν υποκύψει σε πιέσεις.

  3. Απο τις λιγες φορες που θα πω μπραβο σε συνδικαλιστη

  4. Δηλαδη το δικαστικο συστημα δεν ειναι πουλημενο???

  5. Θίχτηκαν οι δικαστικοί.
    Που είναι 2 χρόνια που έκλεισαν τα δικαστήρια δήθεν λόγω κοβιντ και όλοι οι κατηγορούμενοι απαλάσονται ο ένας μετά τον άλλο λόγω παραγραφής;;;

    1. το κακο ειναι οτι οι κατηγορουμενοι δεν απαλασσονται μονο λογω παραγραφης, αλλά και για αλλους λογους. πολυ σωστα τα ειπε ο μπαλασκας

  6. οι ιδιοι οι μπατσοι ρουφιανοι εναντιων συναδερφων λες και οπαλασκας ειναι εκατομυριουχος με 900 ευρω τ μηνα μιλαμε για μεγαλους κοπριτες αλωνιζουν οι κακοποιοι στην ελλαδα κ φταιει ο αστυνομικος αρε νουμερα

  7. Σε καταπτωση βρισκεται η Ελληνικη δικαιοσυνη Κοι , που απελευθερωνει εγκληματιες και βαζει ποινες χαδια και αφηστε ησυχο τον αστυνομικο!!!!!!!

  8. Μου αρέσει πολύ που παρεξηγήθηκαν.Δεν έχουν ακούσει την γνώμη του λαού; Ας κάνουν μια βόλτα στους δρόμους να μάθουν. Δε θα δικαιωθούν καταδικάζοντας τον αστυνομικό.

  9. Μετά θέλουν ισονομία και δικαιοσύνη σέ αυτή την χώρα πού αφήνουν έξω με άδειες και χωρίς ποινές και πάρε ΕΔΑ για τόν αστυνομικό….. αφού τούς φυλάτε καλά νά πάθετε…

  10. Καλέ τι φίμωση του δημοσίου λόγου είναι αυτή;

  11. ΤΑ ΜΑΣΣΩΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΠΑΑΑΑ ΛΑΣΚΑΑΑΑΑ!!!!

    Υ.Γ.
    Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ.

Comments are closed.