Διασυρμός δίχως τέλος για την Αθηνά Ωνάση: «Διαλυμένη» η κληρονόμος

Κοινοποίηση:
athina_wnasi_diasyrmos

Διασυρμός δίχως τέλος υπήρξε για την Αθηνά Ωνάση, με την κληρονόμο να είναι «διαλυμένη» μετά από μια εξέλιξη, που αφορούσε το διαζύγιο της με τον Αλβάρο.

Τα αινιγματικά ποστ του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, πριν από τον νέο του γάμο, διαδέχονταν το ένα το άλλο, μετά την είδηση ότι προχώρησε σε αγωγή στην οποία ζητά 10 εκατομμύρια δολάρια επειδή η Ωνάση δεν του δίνει πρόσβαση στα πανάκριβα άλογα με τα οποία έτρεχε ο ίδιος εδώ και πολλά χρόνια.

Αυτή τη φορά, ο ίδιος αποφάσισε να ενημερώσει την Ωνάση ότι περνάει και μόνος του καλά και ότι τα καταφέρνει μια χαρά δίπλα στην αγαπημένη του βραζιλιάνα παρουσιάστρια Ντενίζ Σεβέρο.

Στην εν λόγω φωτογραφία μάλιστα της γράφει: «Σ΄αγαπώ» διατυμπανίζοντας τον έρωτά του προς εκείνη, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του από την Αθηνά Ωνάση, την οποία επίσης αγαπούσε πολύ, όπως έλεγε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Για εύλογα αίτια, τα άτομα της οικογένειας αυτής προσεγγίστηκαν από παρασιτικά στοιχεί με ιδιοτελές κίνητρο.Έχει εγκατασταθεί μέσα τους ένας αυτοκαταστροφικός μηχανισμός ο οποίος εξυπηρετείται από το εργαλείο “μαλακομαγνήτης”.

  2. Παλιές ειδήσεις!!Η Ελληνίδα θεά Αθήνα Ωνάση, χώρισε τον απατεώνα,*’άπληστο προικοθήρα, άπιστο Alvaro de Miranda Neto, και τον έστειλε για πάντα, στον αγύριστο!!Στην πραγματικότητα ο Alvaro είναι ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ, αλλά αυτό δεν φαίνεται εύκολα!! Είναι πολύ πονηρός, χειριστικός, αδίστακτος ψεύτης, και στυγνός συμφεροντολόγος!! Ο Alvaro όπως όλοι οι ψυχοπαθείς,αγαπά μόνο τον εαυτό του!! Παριστάνει δημοσίως τον “ερωτευμένο”, τον “ειλικρινή”τον “δικαιο”, τον “σοβαρό άντρα”!!Στην πραγματικότητα,τίποτα δεν είναι, από όλα αυτά!! Απλώς υποκρίνεται, για να εκμεταλλέυεται τους αθώους, που έχουν την ατυχία, να τον εμπιστευτούν!!

Comments are closed.