Διασυρμός Χατζηδάκη σε ζωντανή μετάδοση: Κατάπιε τη γλώσσα του!

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Επιτέλους, είδαμε τι σημαίνει πραγματική δημοσιογραφία σε πανελλαδικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Ο υπουργός εργασίας Κωστής Χατζηδάκης εισήλθε στο στούντιο του open με χαμόγελο, καλλωπισμένος, έτοιμος να πει το παραμύθι του, αλλά η εξέλιξη των έκανε να καταρρεύσει.

Το κανάλι είχε ένα εκπληκτικό ρεπορτάζ για τα λεωφορεία – σαπάκια και τις καταγγελίες των οδηγών και των εργαζομένων και ζήτησε από τον Χατζηδάκη να τοποθετηθεί.

Οι δημοσιογράφοι υπενθύμισαν στον Χατζηδάκη ότι είχε διατελέσει υπουργός μεταφορών δύο φορές στο παρελθόν και του ζήτησαν να εξηγήσει γιατί υπάρχει αυτή η απαξίωση των λεωφορείων και γιατί παραγγέλθηκαν σαπάκια που οι ευρωπαίοι τα είχαν για πέταμα.

Ο Χατζηδάκης πραγματικά κατέρρευσε. Άρχισε να τραυλίζει ότι δεν θυμάται, δεν γνωρίζει, δεν έχει εικόνα κλπ.

Μόλις η πίεση των δημοσιογράφων έγινε αφόρητη, ο Χατζηδάκης είπε το απίστευτο: Μα εγώ ήρθα εδώ για να μιλήσουμε για τον κατώτατο μισθό!

Κοινώς, «εγώ ήρθα εδώ για να πω το παραμύθι μου, και εσείς συμπεριφέρεστε ως κανονικοί δημοσιογράφοι»…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Απορώ… αφού τους “αγαπάμε” τόσο, πώς εκλέγονται πάλι τα ίδια τομάρια;

  2. Μα εγώ ήρθα εδώ για να κάνω σόου και να πω το ποίημα…
    Μαρτυραει χωρίς ξύλο ο κεφτες, δηλαδή παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς οτι οπου πηγαινει είναι στημένες οι συζητήσεις.

  3. φαινεται το ραβδι που εφαγες δεν ηταν αρκετο .,..,.στην επομενη συναντηση τα μουτρα σου θα χρειαστουν ενα χρονο για να εμφανιστει η κωλοφατσα σου πουλημενο ερπετο

  4. Υβρλιδιο του κομματικού σωλήνα, όπως οι περισσότεροι.
    Αδούλευτοι, άχρηστοι, ανίκανοι.

  5. Παρατρεχαμενε του καθε πορδιπουργου της ΝΔ εχει ο καιρος γυρισματα ! Αντε ξεκουμπιδια να ξεβρωμισει κι ο τοπος και το κομμα! Ακους Βιβλιοπωλη ξευτιλα η να σε προμηθευσουμε κανα….παπυρο?!

  6. Χαμούρα οτι θες εσυ θα συζητανε δλδ ε;

  7. να πω κατι και εγω ?
    μου αρεσει που σαν κυβερνηση κοντευει να φτασει ακομη και στα 5 χρονια που λεει ο λογοs και σε οτι γινεται η εχει γινει κανειs ακομη δεν (προλαβε) να κανει τιποτα,,, ξεκιναει μια κλαψα του τυπου ( ε τι να κανω και εγω αφου ετσι τα βρηκα απο τουs προηγουμενουs) και παει λεγονταs… οχι οτι οι προηγουμενοι ηταν καλυτεροι η φωστηρεs αλλα λεμε τωρα!!!
    δηλαδη για να υλοποιηθουν στα αληθεια καποια πραγματα τι χρειαζεται μια κυβερνηση και εναs υπουργοs αντιστοιχα ? ? να ειναι σε μια θεση 50 χρονια ? ?

  8. Ανίκανο ρεμάλι, από τους πρώτους που πρέπει να πάνε φυλακή !!

Comments are closed.