Διασυρμός Άδωνι Γεωργιάδη στον ANT1 – Γελάνε μαζί του και οι δικοί του

Κοινοποίηση:
αδωνις

Το σαρωτικό κύμα των ανατιμήσεων σε είδη πρώτης ανάγκης και την τεράστια αποτυχία του… καλαθιού του Άδωνι, ανέδειξε ο ANT1.

Σε ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων, καταναλωτές έξω από σούπερ μάρκετ χαρακτήρισαν το καλάθι του νοικοκυριού ως «κοροΐδα».

Μάλιστα, όπως σημειώνεται ο πληθωρισμός στην ομάδα διατροφή αυξήθηκε κατά 14,3% σε σχέση με τον Μάρτιο του 2022. Οι μεγαλύτερες ανατιμήσεις καταγράφηκαν στα είδη:

άμεσης κατανάλωσης νοικοκυριού 17,8%
μεταλλικό νερό, αναψυκτικά και χυμούς 9,3%
κρέας 19%
έλαια και λίπη 17,5%
καφές, κακάο, τσάι 13,5%
ψωμί, δημητριακά 15,6%
γαλακτοκομικά, αυγά 12,1%

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αναμένονται νέες αυξήσεις, καθώς 7 στα 10 σούπερ μάρκετ έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε νέο γύρο ανατιμήσεων. Επιπλέον, το ρεπορτάζ κάνει κάνει λόγο για ζοφερή πραγματικότητα, αφού όπως τονίζεται οι τιμές δεν αναμένεται να πέσουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Πάντα έτσι γίνεται. Ναι. Πάντως το ξεφόρτωμα κάνει καλό.

  2. Πάντα έτσι γίνεται. Ναι. Πάντως το ξεφόρτωμα κάνει καλό.

  3. Ποιο 17% θα μας τρελάνετε;!!! Η φέτα από 7 €, έφτασε τα 12!! Καφέδες, συσκευασμένα τρόφιμα. Πίτσα, από 3,20€, πήγε 5,80. Τρέλα μωρέ πουλάτε; η συγκάλυψη;

  4. ναι, επειδη εδειξε εναν τυχαιο να λεει οτι δε το χρησιμοποιουν σημαινει οτι τον κραζουν…. ποσο καιρο ειχεε να δεις αντ1?

  5. Αυτός είναι για πολλές κλωτσιές! Μαζί με τούς άλλους δύο.. Βάλε κ τόν Μουμτζή μέσα..3😠😁

  6. Αν αυτός ο καρνάβαλος ο Άδωνης που τον έχουν για σάκο του μποξ στη ΝΔ είναι έτσι, φαντάσου πώς ειναι εκείνοι που τον ψηφίζουν.

  7. Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ

  8. Γιατί δεν λέτε στον άθλιο κοσμάκη που ακόμα καθετε άφωνος και αδιάφορος μπρος στο απατεωνίστικο σύστημα…;;;;;;;; Γιατί οι αυξησεις;;; ποιος είναι ο λόγος;;;;;
    Η απάντηση απλή, δεν υπάρχει κανείς απολύτως λόγος για οποιοδήποτε αύξηση οπουδήποτε. Τεχνάσματα του συστήματος για να σας φτωχοποιησει γρηγορότερα αφού βλέπει ότι ακόμα ψωνίζετε από τα ληστρικά μαγαζιά τους και βάζετε βενζίνη από τους απατεώνες φίλους τους.!!! Οτι αξίζετε σας δίνουν………🤣😂

  9. Ούνα φάτσα ούνα ράτσα η κουράδα Άδωνις με τη δημοσιογράφα

  10. Αυτόν τον καραγκιόζη τον έχουμε μόνο για να γελάμε

  11. Μπουμπούκο είναι η ανικανότητα σας για το turkaegean ή είναι ότι θέλετε τις Πρέσπες του Αιγαίου που τις προετοίμασε η Ντόρα,λέγοντας για χιλιάδες τουρκικά ακρογιάλια! Κουβέντα βέβαια για τα χιλιάδες Ελληνικά νησιά! Μπουμπούκο, όπως είπες ότι θα ψήφιζες τα μνημόνια των Πρεσπών, μην μου πεις ότι δεν θα ψήφιζες τις Πρέσπες του Αιγαίου! Και θα σε κράταγε ο φιλότουρκος κούλης υπουργό!

Comments are closed.