Διαρροή-βόμβα για το GNTM: Αυτή είναι η τριάδα του τελικού – Ποιος θα πάρει τα 50.000 ευρώ!

Κοινοποίηση:
gntm-758x426

Λίγες εβδομάδες απέμειναν μέχρι τον μεγάλο τελικό του GNTM 4 και ήδη η ημερομηνία έγινε γνωστή από το Breakfast @Star.

Έτσι στις 20 Δεκεμβρίου στις 21.00 θα γνωρίζουμε το next top model που θα αναδείξει ο τέταρτος κύκλος του ριάλιτι μοντέλων.

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, παίζει δυνατή μπάλα στην οθόνη του Star για 4η χρονιά. Αγόρια και κορίτσια διεκδικούν τον τίτλο επί ίσοις όροις, του Greece’s Next Top Model!

Αλλά η ζωή προχωράει στον διαγωνισμό, και ήδη τα γυρίσματα πλησιάζουν προς την τελική ευθεία.

Μην ξεχνάτε ότι σε κανονική ροή γυρισμάτων, στον διαγωνισμό πλησιάζουμε στο  μεγάλο φινάλε.

Σας έχουμε ενημερώσει για τις αποχωρήσεις που έχουμε στον διαγωνισμό σε πραγματικό χρόνο. Βάση των γυρισμάτων, και όχι σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε στην τηλεόραση που είναι αρκετά πίσω.

Μιλάμε για μεγάλες εκπλήξεις και ορισμένα δυνατά φαβορί πήγαν τελικά σπίτι τους.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του sports365.gr οι παίκτες που φτάνουν στα τελικά του διαγωνισμού είναι η Όλγα Ντάλλα, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου και ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης. Kωνσταντίνος και Κυβέλη τα μεγάλα φαβορί, αλλά ποιος μπορεί να παραβλέψει το μεγάλο αουτσάιντερ Όλγα μέχρι εδώ που έφτασε; Το απόλυτο φαβορί πάντως είναι η Κυβέλη, αν και το τελικό αποτέλεσμα θα το μάθουμε live!

Τα μοντέλα διεκδικούν φέτος των 50.000 ευρώ, ένα συμβόλαιο με το πρακτορείο Elite, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ, αλλά και ένα αμάξι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Προωθούν την Κυβέλη wtf κ τον Κωνσταντίνο τους άφυλους για πρότυπα τοπ μόντελς … Καθόλου στημένο.

  2. ετσι θα κανουν παρελαση οι πολιτικοι, πριν τους ψηφησετε, μπροστα απο εσας, την κριτικη επιτροπη, που ειστε αραχτοι στους καναπεδες σας ……. και εσεις θα αξιολογειτε…… να κανετε το κονσεπτ ετσι ωστε να κανετε εξπορτ και σε αλλους λαους….. χρυσες δουλειες θα κανετε και θα χ@στειτε στο ταλαρο που λεμε και στο ελλαδισταν…..

Comments are closed.