Διαμαρτυρία εργατικών συνδικάτων για τον θάνατο του αστέγου στη Θεσσαλονίκη: «Δεν ανεχόμαστε να χάνονται ζωές από το κρύο»

Κοινοποίηση:
αστεγοι-1

«Δεν ανεχόμαστε να χάνονται ζωές από το κρύο», δήλωσαν εκπρόσωποι των σωματείων που συγκεντρώθηκαν σήμερα έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης με αφορμή τον θάνατο ενός 60χρονου άστεγου, προχθές στην πλατεία Αριστοτέλους. Ο άτυχος άνδρας υπέστη ανακοπή λόγω υποθερμικού σοκ από το κρύο και πέθανε αβοήθητος, ξαπλωμένος στο πεζοδρόμιο.

Αντιπροσωπεία εκπρόσωπων των σωματείων συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα του δήμου και τού εξέθεσε τα αιτήματά τους.

«Δεσμεύτηκε ο δήμος, το τι θα πράξει δεν το γνωρίζουμε όμως» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης μιλώντας στον Focus FM και στην Δέσποινα Μποτίτση.

Ο κ. Μπελόπουλος Δημήτριος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άστεγοι τονίζοντας ότι «Υπάρχουν χώροι, οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να φιλοξενούνται μόνιμα. Δεσμευόμαστε ως εργατικά σωματεία να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας ώστε να τους βοηθήσουμε”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. σκεψου ποσα σπιτια ειναι χωρις θερμανση η χωρις ρευμα και κινδυνευουν απο το κρυο μεσα στο σπιτι τους. τι να πεις κριμα

Comments are closed.