“Διαλύστε τη γερμανική ομοσπονδία των βαρβάρων, για να σωθεί η Ευρώπη” – Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Κοινοποίηση:
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ανταλλάσει χειραψία  με την Καγκελάριο της Γερμανίας  Άγγελα Μέρκελ, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος CDU. Διήμερη επίσκεψη  πραγματοποιεί ο  Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Βερολίνο, σήμερα και αύριο, όπου θα έχει και τις πρώτες εκτεταμένες, συναντήσεις με την καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ και τον υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

 

Ο πιο άχρηστος λαός της Ευρώπης επιτίθεται σε όλους τους λαούς της.
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ


Ανιστόρητοι βάρβαροι, που να επιτέθηκαν με “λύσσα” στον ελληνισμό υπήρξαν πολλοί στον κόσμο, αλλά τόσο ηλίθιοι μόνον στη Γερμανία τολμούν να εμφανιστούν.
Δυστυχώς τα ανάλογα κάνουν οι απερίγραπτοι Γερμανοί και σε θέματα που αφορούν την ίδια την ανθρώπινη φύση. Αγνοούν την ανθρώπινη φύση και αγνοούν τα διδάγματα των χιλιετιών της ανθρώπινης πορείας.

Η Γερμανία πλέον δείχνει τις “αρρώστιες” της, χωρίς να ντρέπεται και αυτό είναι επικίνδυνο για την ίδια. Αυτά, τα οποία επί αιώνες έκρυβαν οι λαοί, σήμερα στη Γερμανία βγαίνουν φόρα παρτίδα. Οι λανθασμένες επιλογές τής ηγεσίας έφεραν τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα και αυτά, όπως ήταν φυσικό, εξέθεσαν ανεπανόρθωτα τη γερμανική κοινωνία.
Σε ανύποπτο χρόνο οι Γερμανοί πολιτικοί πήγαν να απαγορεύσουν με νόμο την κτηνοβασία και βρέθηκαν αντιμέτωποι με απρόβλεπτες αντιδράσεις. Από αυτές τις αντιδράσεις των θιγομένων έμαθε το αποσβολωμένο παγκόσμιο ακροατήριο ότι μια μεγάλη “πόλη” της Γερμανίας αποτελείται αποκλειστικά από κτηνοβάτες …Κτηνοβάτες με “αιτία” …Κτηνοβάτες με σοβαρή “σχέση” και καλό “σκοπό”. Και βέβαια μιλάμε μόνον για τους φανερούς, γιατί οι κρυφοί μάλλον θα είναι περισσότεροι. Μερικοί από αυτούς βγήκαν δημοσίως να υπερασπιστούν τα “αισθήματά” τους και τις πολυετείς τους “σχέσεις”, διαβεβαιώνοντάς μας ότι συνευρίσκονται ερωτικά με τα κτήνη, έχοντας προηγουμένως εξασφαλίσει τη σύμφωνη “γνώμη” των τετράποδων “συντρόφων” τους …Μέχρι τώρα γνωρίζαμε τους κτηνοβάτες από ανάγκη και σεξουαλική στέρηση και οι Γερμανοί μας αποκάλυψαν ότι στην κτηνοβασία υπάρχει και “αίσθημα”.
Ευρισκόμενοι αυτοί οι άρρωστοι άνθρωποι σε ένα “πολιτισμικό” ντελίριο, το οποίο συναντάται συχνά στους προθάλαμους των τρελοκομείων, ανέπτυξαν μια πρωτάκουστη για τον σύγχρονο πολιτισμό επιχειρηματολογία περί της κτηνοβασίας. Οι Γερμανοί κτηνοβάτες μπέρδεψαν τα ανώτερα με τα εμετικά και “ψέλλισαν” κάτι περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πασαλείφοντάς τα με ζωικά κόπρανα. Νόμισαν μάλιστα ότι “επαναστατούν” κατά του πουριτανισμού και ότι γίνονται φορείς νεωτεριστικών ιδεών, που κανένας πριν από αυτούς δεν είχε “τολμήσει” να αγγίξει. Το μόνο που δεν μας είπαν για κάποια εξωτικά τετράποδα είναι ότι δικαιούνται —μετά από πολυετή σχέση με Γερμανό “επιβήτορα”— και τη γερμανική υπηκοότητα.

Παρακάτω σε επισύναψη όλη η ανάλυση
Κυπριακή Τραγωδία
…………

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αυτά τα ζώα με δύο πόδια διδάσκουν τον κόσμο για ηθικά

  2. ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΔΙΑΛΗΘΕΙ , ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΕ , ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΦΑΝΕ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝΕ , ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΠΟ ΕΧΟΥΝΕ , ΤΟ ΛΑΔΙ 1000 ΕΥΡΩ
    ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝΕ , ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ !!!

Comments are closed.