Διαλυμένη χώρα: Έρχονται αποβιβάζονται και τους «διασώζουν» από την στεριά! Εκατοντάδες και σήμερα οι αλλοδαποί

Κοινοποίηση:
104555_1_1

Χωρίς τέλος συνεχίζεται η καθημερινή εισβολή αλλοδαπών στη χώρα, η οποία εξακολουθεί να διατηρεί τα όποια σύνορα έχει ορθάνοικτα παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει μια κρίση εθνικού  μεγέθους, ως να φαίνεται και να είναι αποφασισμένη να αυτοκτονήσει.

Το ΛΣ περιορίζεται στο να «εντοπίζει» τους αλλοδαπούς αφότου έχουν αποβιβαστεί στις ακτές, όπως έγινε σε Αλεξανδρούπολη και Σάμο με συνολικά 136 παράνομους μετανάστες.

Συγκεκριμένα το πρωί του Σαββάτου περιπολικό σκάφος του Λιμενικού εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά του λιμανιού της Μαρώνειας, μια πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο με συνολικά 39 επιβαίνοντες.

Το σκάφος του ΛΣ αμέσως συνόδευσε το φουσκωτό στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Στη Σάμο εντοπίστηκαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις 97 άτομα.

Οι 46 εξ αυτών εντοπίστηκαν από πλήρωμα «ναυγοσωστικού» σκάφους του Λιμενικού στη… στεριά, στην περιοχή Τσαμαδού όπου και τους «διάσωσαν» από την… ξηρά.

Οι υπόλοιποι 51 εντοπίστηκαν μέσα σε βάρκα σε θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Σάμου με περιπολικό σκάφος του Λιμενικού να τους συνοδεύει με ασφάλεια στην περιοχή ”Γαλάζιο”, για τα περαιτέρω.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Διασώζω σημαίνει πως σώζεις κάποιον σε κίνδυνο, είναι θέμα ζωής και θανάτου. Εμείς βλέπουμε άτομα αγνώστου προελεύσεως που ότι δηλώσουν είναι, με κινητά γκουμούτσες μέσα στην τρελή χαρά να φωτογραφίζονται μετά απο μια σύντομη βαρκάδα. Όχι απλά σιχαθήκαμε αυτό το παραμύθι αλλά ξεράσαμε κιόλας. Δεν υπάρχει τέλος στην εισβολή όσο υπάρχουν επιδόματα, αυτοί που ήρθαν και αυτοί που θα έρθουν θα γεννοβολήσουν κιόλας σαν τα κουνέλια. Όσο και να μας μισούνε ξένοι και εγχώριοι μπάσταρδοι θα πρέπει κάποια στιγμή να σκεφτούνε λογικά, δεν χωράμε λέμε! Όσο για τους λιμενικούς που κάνουν το καθήκον τους στην εξουσία και όχι στον λαό τους προτείνω να αγοράσουν πολλές βαζελίνες, η θεία δίκη πρώτα αυτούς και τα παιδιά τους θα πηδήξει. Αργεί αλλά δεν λησμονεί.

  2. Οι λαθρο αποβιβαζονται και οι χαζοεληνες ξεκολ@@νται στις ταβερνες και χιονοδρομικα.Δεν πειραζει μεχρι του χρονου τετοιον καιρο θα ειναι μεσα στα σπιτια τους και θα πηδ@@νε τους ιδιους και τις οικογενειες τους.

  3. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ !!!!! ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ !!!!ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΣΚΑΤΑ !!!ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ????? ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΤΩΣΕΙ !!!ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΩ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΩ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ !!!!

    1. Για ελα να με διαλυσεις τζιτζιφιογκε;! ελα να δεις που θα σου χωσω το γκλοπ μου!!

      1. Βάκη ρούφα το αυγό σου μαλάκα και πάνε να πάρεις το μισθό σου απο τις ΜΚΟ. Χρέος σου είναι να προστατεύεις την Ελλάδα όχι να την χέζεις. Και το γκλόπ σου εμείς το πληρώσαμε, γίδι!

      2. Για μια θεσουλα κι ενα μισθουλακο Βακη συμμετεχεις κι εσυ στην καταστροφη της χωρας και να σαι σιγουρος οτι αυτο θα το βρειτε εσυ και τα παιδια σου μπροστα σας. Γι αυτο βγαλε πρωτα το γκλοπ σου απο το δικο σου
        απευθυσμενον και ασε τις απειλες. Κοναν ο λιμενικος !

  4. Να τους χώσει ο κούλης στο σπίτι του (η βαθιά στούπωμα στον κώλο του)

Comments are closed.