Διακοπάρες και βουτιές πάνω στον πόνο του ελληνικού λαού! Δείτε εδώ ύφος ο… λεφτάς Μαγιορκίνης!

Κοινοποίηση:
ΟΥΣΤ

Λίγες ώρες αφότου μας μίλησε για «συγκυριακούς θανάτους Covid» και μας ενημέρωσε ότι οι «ειδικοί» της κυβέρνησης «έπεσαν μέσα στις προβλέψεις» τους, ο Γκίκας Μαγιορκίνης αποφάσισε να το ρίξει στις βουτιές στις παραλίες του.
 

Στην τελευταία του ανάρτηση μάλιστα δήλωσε πως αισθάνεται ευλογημένος, ενώ έγραψε: «το δικό μας καλοκαίρι».

Εικόνες από τις διακοπές του μοιράστηκε και τις προηγούμενες ημέρες ο Γκίκας Μαγιορκίνης σε μια φωτογραφία να γράφει απλά «Αύγουστος»:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Που να δεις τον ”Οκτωβριο” λαγε…οταν θα κανεις το 100αρι σε 38 δευτερα !!! Γλεντα..φαε…πιες και κλεψε οτι μπορεις…γιατι το χειμωνα δε θα σε λυπηθει κανεις..!!! με υπογραφη Αλβανοπ@@στε..!

  2. Τετοιοι μ@λ@κες αστοιχείωτοι, αλλα διαθέσιμοι στον χρηματισμό και την διαφθορά, κανονιζουν αν θα μπορουμε να βγούμε απ το σπίτι μας, αν θα μπορούμε να μπουμε σε κατάστημα να ψωνισουμε κι εν γένει αν θα ζήσουμε ελευθεροι.
    Ψ@φος π@υστη.

  3. ο τυπος ειναι λολιτα ρε παιδια ???παντος μαυτη τη φατσα δε περναει για γιατρος παρα μονον για σουβλατζης

  4. O Dr GAGA ΠΙΟ ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ LADY GAGA

  5. Πουλημένος νεόπλουτος επιστήμων
    Βρε αεί στο διάολο νούμερο

  6. Αυτός δεν είχε βάλει κ από τη Σαντορίνη ;;; Έχει φράγκα που τα βρήκε οέο ;;;

  7. λυπσμαι μονο αυτους που καθόντουσαν μπροστά στο χαζοκούτι τους και περίμεναν τι θα τους πει συτος ο καραγκιόζης για την πορεία του ιού ,η μαλλον όχι δεν τους λυπάμαι γιατί το τραβούσε Ο οργανισμός υους το δούλεμα

  8. Πατσοκεφτέ άντε για καμια λιποαναρρόφηση στην άλλη κακομούτσουνη τον Εξαδάχτυλο… τυχαίο πάντως όλοη εσεις οι ψευτοειδικοί είστε με κάτι φάτσες γκρεμλιν;;

  9. αυτος ειναι ανουσιος, χωρις ενδιαφερον…………… το χρημα που τσεπωνει ειναι πληρωμενο απο τις εφοριες σας…… αλλα για ελλαδιστανικες συνθηκες νορμαλ, τα σπιτακια απο πισω του φαινοντε…………… προχειρα να το πω?? παραν@μακια να το πω?? παραξενακια να το πω?? αθανατο -σταν….. ποτε μα ποτε δεν θα αλλαξει κατι…………………. με τις υγιες σας και τις ευχες του…. το λιγοτερο που μπορει να κανει για εσας.

  10. Ο μπουχέσας όταν ήμασταν στην σχολή, είχε μια πρωτιά, ήταν ο νούμερο ένας στις χυλόπιτες από τις γκόμενες.. μπάζο ήσουν μια ζωή και κομπλεξικός… ασε τώρα πας να μας το παίξεις μούρη χοντρέ

  11. Ο…. ακαταδιωχτος του καντηλαναφτη! Ρε καθηγηταραδες που διαθετει το Ελλαδισταν! Ουστ Καραλαμογιο αντε για τη κεντρικη αφρικη να πουλησεις μουρη!
    Εχεις και μπολικο ξυγκι θα στη πεσουνε τα…..φιδακια ….χειμωνιατικα!

  12. Αντε να σε κλείσουν στο θαλάσσιο τσίρκο απ´ όπου το έσκασες μωρή όρκα

  13. Μωρή φώκια τι φταίνε τα ματάκια μας να βλέπουμε εσένα με τα πατσοκοίλια…. σάλτα να σε ιππεύσει κανένας πακιστανός να ισιώσεις

  14. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΧΑΡΕΙ Ο,ΤΙ ΧΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Η ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΕΙ ΑΠ’ΤΗΝ ΜΥΤΗ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΙ’ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΤΕΛΕΥΤΗΤΑ, ΤΟΝΙΖΩ ΤΟ ΑΤΕΛΕΥΤΗΤΑ…..

  15. Ελλαδα, η χωρα που αν εχεις το σωστο βυσμα μπορεις να παρεις την σωστη θεση. Καποιοι αλλοι απο νηπιαγωγοι εγιναν χειρουργοι !!!!

  16. ΔΕΙΤΕ ΠΟΖΑ Η ΞΕΛΙΓΩΜΕΝΗ ΓΟΡΓΟΝΑ .ΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ ΜΟΝΟ Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

  17. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΓΟΡΓΟΝΑ ΞΕΛΙΓΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΣΟΜΑΛΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ Γ@ΜΗΣΟΥΝ .ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΛΑΒΕ Η Π@ΣΤΡΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ 30 ΧΙΛ ΨΥΧΕΣ

  18. Λεφτά που έβγαλε από ΜΙΖΕΣ από τα ΦΑΡΜΑΚΙΑ & την προώθηση αυτών. Όλοι τους είναι είτε για ισόβια είτε για Γουδή…

  19. χοντρέ είσαι για πολλές σφαλιάρες….ούτε κάβουρας δεν θα πήγαινε μαζί σου

  20. αχχααχαχ!γελάω…συγνώμη το σκατόμπαζο ο χοντρομπουχέσας νομίζει οτι περνιέται για γκόμενος?
    Αντε ψόφα ρε θαλάσσιο κήτος που φεύγουν μέχρι και τα ψάρια όταν βουτάς…

Comments are closed.