Διέψευσε ο Γιάννης Πρετεντέρης ενυπόγραφο ρεπορτάζ που διαδόθηκε στο διαδίκτυο: «Είμαι σπίτι»…

Κοινοποίηση:
pretenteris-630x400

Στο σπίτι του, με τα βιβλία του και τα γραψίματά του, είναι ο Γιάννης Πρετεντέρης, όπως ενημέρωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στο twitter. O δημοσιογράφος που είχε διαγνωσθεί με κορωνοϊό, παραμένει στο σπίτι του και με την ανάρτησή του διαψεύδει φήμες που κυκλοφόρησαν νωρίτερα στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τις οποίες νοσηλευόταν

 Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Πρετεντέρη στο Patkiout.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Δε ξερω τι να πω.Ειχε βουιξει ο τοπος γι την εισαγωγη του σε ΜΕΘ.
    Καθ’υπερβασιν αγαπης σε συνανθρωπο μου,εκανα προσευχη για την υγεια του κ σημερα εμαθα οτι ηταν μουφα κ χαιρει ακρας υγειας.Πως τα φερνει ο Θεος!
    Να’ναι καλα ο αλητηριος.

  2. Άμα έρθει το μοιραίο…. Ποιος τον κληρονομει;;;;;…..

  3. Το σιναφι του εβγαλε την ειδηση.

  4. ΕΝΤΑΞΕ,Ι ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΄΄ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ΄΄….

  5. Είπαμε κι εμείς, κινδυνεύουν κι οι διάσημοι να πεθάνουν από κορωνοϊό;
    Προς το παρόν στην Ελλάδα αρρωσταίνουν όλο διάσημοι (τηλεαστέρες, πολιτικοί, τραπεζίτες, επιχειρηματίες) πεθαίνουν όμως ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέλη του ταπεινού λαουτζίκου. Κι αν υπάρξει και καμμιά εξαίρεση, τα νούμερα δεν αλλάζουν…
    Φαίνεται σ’ αυτούς πάει ο γιατρός στο σπίτι, κάνουν το τεστ όχι σαν αστροναύτες όπως τα υπόλοιπα ύποπτα κρούσματα, το κάνουν εγκαίρως, και προφανώς παίρνουν εξ αρχής κάποια πολύ συγκεκριμένη θεραπεία. Η οδηγία για τον υπόλοιπο λαό είναι να κάτσει σπίτι να πεθάνει αν τα συμπτώματα είναι ελαφρά (χωρίς τεστ) και αν είναι χάλια να πάει στο νοσοκομείο μπαμπουλωμένος να κάνει το τεστ να μπει κατευθείαν στην εντατική απ’ όπου λίγοι επιστρέφουν.
    ΥΓ. Ὀλοι αυτοί οι διάσημοι και οι σημαίνοντες από πού κόλλησαν;Λέτε να είχαν πάει στην εκκλησία; Διότι αν κρίνω απ’ τους ρουφιάνους που φωνάζουν την Αστυνομία αν τυχόν κοινωνήσει κανείς, μόνο απ’ την εκκλησία μπορούμε να κολλήσουμε. Και επιπλέον, ποτέ κανείς “απλός πολίτης” δεν πήρε το 112 να μαζέψει τα μπουλούκια των λαθραίων.

  6. Αυτά οι δημοσιογραφίσκοι ρεπορτάζ δεν κάνουν, ό,τι πάρει το αυτί τους;Και κάνουν αναπαραγωγή όλοι χωρίς καν διασταύρωση.

Comments are closed.