Διέταξαν ΕΔΕ για τον αστυνομικό που χτυπά κοροϊδευτικά συνάδελφό του με λουλούδια

Κοινοποίηση:
mat-louloudia-735x459

Δεν πέρασε απαρατήρητο από την ηγεσία της ΕΛΑΣ το βίντεο στο οποίο άνδρας των ΜΑΤ χτυπά κοροϊδευτικά συνάδελφό του με λουλούδια για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, θα διενεργηθεί ΕΔΕ για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση γύρω από το βίντεο που έχει κάτι το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας αρνητική εντύπωση.

Μάλιστα, εντός της ημέρας αναμένεται κι επίσημη ανακοίνωση από την ΕΛΑΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Όταν δέρνουν γερόντους και ψεκάζουν πατριώτες στα νησιά τουυ Αιγαίου, όλα πάνε καλά. Τώρα, το ράπισμα με ανθοδέσμη επιφέρει δυσμενείς συνέπειες στον ‘δράστη”επειδή κάποιος μ@λ@κ@ς είπε ότι τα πήρε από κάπου, υποθετικά. Απαγορεύεται από κάποιο νόμη ή κανονισμό; Αν τα χάριζε σε κάνα π0ύστη, δεν θα μίλαγε κανείς. Εύλογα αναρωτιέται κάποιος, τί ερωτήσεις μπορεί να του θέσει ο εξεταστής. “Τα λουλούδια που πήρατε, είχαν αφιέρωση;”, “Ο συνάδελφός σας τραυματίστηκε ή ένιωσε σεξουαλική χροιά από το λουλούδι”. Οι ηγεσίες των Σ.Α. έχουν πολύ σοβαρά θέματα για να ασχολούνται με ένα αστείο συμβάν.”Όργανο, άσε τις μ@λ@κίες.” από τον επικεφαλής, θα ήταν αρκετό. Εμείς, τί να συστήσουμε στα παιδιά μας, να γίνουν Όργανα της τάξης, διαδηλωτές ή ;κινηματογραφικοί καλικάντζαροι με κινητά;

  2. ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΚΑΙΝΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ; ΟΥΣΤ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΟΛΟΚΡΑΤΟΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

Comments are closed.