Διέλυσε το αφήγημα του Κούλη στον αέρα! “ΦΩΤΙΑ” η Μαρία Σολωμού: “Δεν θα κάνω το εμβόλιο, αν γίνει υποχρεωτικό για παιδιά θα γίνω ασπίδα, σκοτώστε με!”

Κοινοποίηση:
unnamed

Αυτές ήταν οι απόψεις που εξέφρασε η Μαρία Σολωμού για τα εμβόλια στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Αφού μάλιστα ξεκαθάρισε ότι δεν θα εμβολιαστεί η ίδια είπε επίσης ότι αν γίνει υποχρεωτικό για τα παιδιά θα γίνει… ανθρώπινη ασπίδα.

Η Μαρία Σολωμού μίλησε αρχικά για τα μέτρα, το lockdown και τις γιορτές που έρχονται.

«Δεν έχω καταλάβει πως θα περάσω τα Χριστούγεννα. Είμαι «Christmas person». Θέλω να κάνω Πρωτοχρονιά με τον γιο μου και τον μπαμπά του. Πώς θα γίνει αυτό; Γιατί είμαι αναγκασμένη να μείνω στο σπίτι του πρώην συντρόφου μου και να κάνω διανυκτέρευση; Με υποχρεώνεις το παιδί μου να κάνει ξεχωριστή Πρωτοχρονιά!» είπε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια ωστόσο μιλώντας για το εμβόλιο δήλωσε: «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα κάνουν το εμβόλιο. Είμαι πάρα πολύ αρνητική για χίλιους πεντακόσιους λόγους που δεν θα τους πω. Αν γίνει υποχρεωτικό για παιδιά, καλά εκεί θα γίνω ανθρώπινη ασπίδα εγώ, μπροστά, σκοτώστε με! Είμαι πολύ “περίεργη” με τα εμβόλια. Με φοβίζουν τα εμβόλια είτε είναι για Covid είτε είναι για ιλαρά. Γενικά εγώ θεωρώ ότι πρέπει να εμβολιαστούν οι άνθρωποι από μία ηλικία και πάνω που είναι ευπαθείς ομάδες, αυτοί που κινδυνεύουν ουσιαστικά και που είναι κάποιας προχωρημένης ηλικίας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Σε ένα κόσμο δημοκρατικό ο κάθε άνθρωπος έχει άποψη για το πως θέλει να ζησει γιατί αυτό το δικαίωμα μας το στερούν όλοι και καλα επιστήμονες του Αντε να μην πω …Μπράβο Μαρια !!!!!!

  2. Εχεις δει πολλους γιατρους να κανουν τους ηθοποιους?
    Κακο πραγμα η ανεργια, σε καταλαβαίνω, καπως πρεπει να σε θυμουνται. Απλα ελπιζω να μην πιστευεις τις παπαριες που λες

    Αμα το παιδι σου κολλησει πολυομυελιτιδα και τη σκαπουλαρει, εξηγησε του οταν μεγαλωσει οτι δεν του εκανες το εμβολιο γιατι επρεπε να αποφασισει ως ενήλικος, και οτι οι ατομικες αποφασεις εχουν περισσοτερη σημασια απο τη ζωη με ενα ματι και ενα πόδι. Και μετα απλωσε τις φτερουγες σου και κρυψου από το βλέμμα του.

    Εκτος απο ειδικος εμβολιων επισης μπορεις να δηλώσεις ειδικός σε
    α. Τουρκολογια. Μηπως ο Eρντογαν ειναι φιλος μας?
    β. Θεματα εξοπλισμων Τι φρε-γατες να πάρουμε? Μηπως περσικες?
    γ. Λαθρο, ΜΚΟ Τελικα λιάζονται? Γεμιστα τρώνε?

    Βουρλο.

    1. ναι υπαρχουν κυριε παπαδοπουλε ιατροι που κανουν τους ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ που εκβιαστηκαν που διωχτηκαν ,,τα λεει μες στο γιου τιουμπ νοσηλευτρια οχι εγω..δες να μαθεις πως ΤΑΧΑΜ ΚΑΝΑΝΕ ζωντανα το εμβολιο υπουργος στην αυστραλια ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΒΕΛΟΝΕΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ που χρησιμοποιουν στοΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ..ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ πληρωθηκαν για να πουνε ψεμματα οτι ταχαμ εχουν ΚΟΡΩΝΟΙΟ?ΕΧΑΣΑ συνεργατη απο ΚΟΡΩΝΟΙΟ αλλα ολοι γνωριζουμε τι κρυβετε απο πισω και ποιος τον εβγαλε..

  3. Μπράβο Μαρία…και εμείς μαζί σου εννοείται..

  4. Μαρία θα σου κόψουν το επίδομα ανυπαντρης θυγατερας ρεεεε!

  5. για ριχτε μια ματια και σε εναν ελληνα επιστημονα απο την Ιαπωνια τι λεει..
    zcode – gr . blogspot . com

  6. Επιτέλους κι ένας καλλιτέχνης που δε γλείφει το σύστημα μη τυχόν και χάσει το μεροκάματο! Δε θα μπορούσε να τα πει καλύτερα. Σιγά σιγά να ανοίξουν κι άλλα στόματα που έχουν βήμα στο χαζοκουτι

  7. Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο!!!!! Ένα δημόσιο πρόσωπο που μίλησε χωρίς να καλό πιάνει το σύστημα…. Δεν είμαι κατά των εμβολίων αλλά ενάντια σε ότι καινούριο κατεβάζει ο νους τους για ευνόητους λόγους και κάτι που δεν έχουν περάσει τουλάχιστον 10 χρόνια όπως έχουν πει πολλοί επιστήμονες. Ότι ίωση και γρίπη υπάρχει αμέσως εμβόλιο σε υγιή άτομα και παιδιά… Ας το κάνουν όσοι θέλουν δεν μπορεί να είναι υποχρεωτικό υπάρχει και ένα Σύνταγμα!!!!! Ημαρτον….

  8. Μας τα έχουν ζαλίσει κάποιοι πόσα παιδιά σώθηκαν και πόσα παιδιά σώθηκαν από τα εμβόλια.
    Θα τους πω ας μας πουν αυτοί πόσα παιδιά πεθαίνουν κάθε χρόνο στην Αφρική και άλλες υποανάπτυκτες χώρες από πείνα και από απλές ασθένειες που δεν χρειάζονται εμβόλια να σωθούν.
    Αν δεν ξέρουν να τους το θυμίσω εγώ 5 με 6 εκατομμύρια παιδιά ναι ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ πεθαίνουν κάθε χρόνο.
    Όλοι αυτοί οι παγκόσμιοι υποκριτές ας φροντίσουν να μην πεθαίνουν αυτά τα παιδιά και μετά να έρθουν να μας κάνουν κατήχηση.
    Άντε γιατί μας τα ζάλισαν.

  9. Μηπως γνωριζει να μας αναφερει ποσα εκατομμυρια παιδια εχουν σωθει απο τα εμβολια;

    1. Από εμβόλια που δοκιμάστηκαν όμως χρόνια πρίν εμβολιαστούν όλοι

  10. Μπράβο της, για κανένα να μην είναι υποχρεωτικό το εμβόλιο ούτε για τους ηλικιωμένους, ούτε για τις ευπαθείς ομάδες. Μετά την απεργία των δημοσιογράφων βλέπω αλλαγή πλεύσης σε πολλές εκπομπές. Ίδωμεν

  11. Μπράβο αγάπη!
    Έτσι σκεφτόμαστε όλοι. Κανείς υποχρεωτικός εμβολιασμός.

  12. Επιτέλους να και κάποιος από τα δημόσια πρόσωπα που δεν τα πήρε για να μάς πείσουν πόσο καλό είναι το εμβόλιο !!!!!! Μπράβο της και πάλι και καλό είναι να υπάρχουν και άλλες τέτοιες φωνές που πιστεύω ότι είναι και ή πλειοψηφία τής άποψης αυτής!!!!!

    1. “Δημόσια πρόσωπα”; Εσυ οταν είσαι άρρωστος πας σε ηθοποιό ή σε “δημόσιο πρόσωπο” να σε κάνει καλά;

      Ρε κάτι βούρλα που υπάρχουν

  13. ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΝΤΡΕΣ

Comments are closed.