Διέλευση των έξι μαχητικών αεροσκαφών Rafale αύριο το μεσημέρι πάνω από την Ακρόπολη

Κοινοποίηση:
rafale

Πάνω από την Ακρόπολη θα πετάξουν, αύριο, μεταξύ 12:00 και 12:30, τα έξι μαχητικά αεροσκάφη Rafale της Πολεμικής Αεροπορίας.

Υπενθυμίζεται ότι τα πρώτα έξι από τα συνολικά 24 αεροσκάφη Rafale που θα προμηθευτεί η Πολεμική Αεροπορία θα ξεκινήσουν αύριο το ταξίδι τους για τη χώρα μας από τη Γαλλία.

Θα αναχωρήσουν το πρωί από την Ιστρ και θα προσγειωθούν στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. αφου την τσιμεντωσατε, αφου γυρισατε τσοντες τωρα κανετε και μια περατζαδα με τα ραφαλ για να αναπτερωθει το ηθικο του μεσου στοκου ψηφοφορου της νδ

  2. Δε μπα να παρουμε και αεροπλανοφορο ρε ραγιαδες! Οταν δεν αγαπαμε την πατριδα και ιστορια μας. Οταν οι πολιτικοι και στρατηγοι-κομματοσκυλα ειναι παντα προθυμοι να προδωσουν. Σε τυχον θερμο επεισοδιο ξερεις τι θα γινει? Νεα Κυπρος και νεα Ιμια αυτο θα γινει. Απο “καρυδια” μπρουτζινα εχουμε ελλειψη. Οχι απο rafal.

    1. ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

  3. Καλα τοσο μαλακες ειναι??????δεν ξερουν οτι τα αρχαια μνοιμεια με τις δονησεις απο τα αεροπλανα…. μπορι να παθουν ζημεια…αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμμα στιν δικτατορια Κουλη Μητσοτακουλα

  4. Σαν τους γυφτους θα χαρουμε δηλαδη? Κριμα που θαναι μερα αν ητανε σκοταδι θα ριχναμε κανα βεγγαλικο!
    Παιδακια rafal ξεrafal, f35 πως τα λενε, οτι θα γινει ειναι επειδη το κανουνε κεφι τα αμερικλανακια και τα ρωσακια!
    Ας στειλουνε για εμπλοκη δυο πυρηνικα αεροπλανοφορα και θα βαλουμε τις φρεγατες στο κωλο μας η εμεις η οι γειτονες αναλογα με το τι επιθυμουνε οι φιλτατες υπερδυναμεις ! Τα υπολοιπα ειναι να γραφονται η να λεγονται για βεγγερα κους κους σε καφενε! Κριμα τα φραγκα του φορολογουμενου κοσμακη! Παλαιοτερα λεγανε στο Πειραια κοριτσια ο στολος, ηρθε το δολλαριο….Ας σοβαρευτουμε καποια στιγμη λοιπον!

  5. ΑΠΟ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΕ……ΩΣ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΕΧΟΥΜΑΙ ΜΠΟΛΙΚΗ ΚΥΡΟΖΟΙΝΗ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ……………..

Comments are closed.