Διάσημη ταβέρνα της Σύμης μετακόμισε στην Τουρκία λόγω απαγορεύσεων κορωνοϊού στην Ελλάδα

Κοινοποίηση:
200806133220_manos-princess-2

Η γνωστή ταβέρνα «Μάνος» της Σύμης ανακοινώθηκε από τον ιδιοκτήτη της Μάνο Μάγγο ότι φέτος θα παραμείνει κλειστή, καθώς έχει ανοίξει στην Τουρκία στην περιοχή της Μαρμαρίδας μέσα στο ξενοδοχείο D-Maris Bay.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της, αν δεν έρθουν σκάφη από απέναντι, δηλαδή την Τουρκία, δεν θα την ανοίξει καθόλου.
Πριν από λίγες ημέρες ο Μάνος Μάγγος μίλησε στην Hurriet για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την πανδημία, στην Ελλάδα.

Στην Τουρκία με το νέο του επιχειρηματικό εγχείρημα δεν προλαβαίνει τους πελάτες. Ενώ δηλώνει ότι «Παρόλο που έχω πολλούς Έλληνες πελάτες, φέτος στην Σύμη δεν έχει έρθει ούτε ένα σκάφος» .

Και τα έντεκα μαγαζιά στην Σύμη, τα έχει κλείσει λόγω των απαγορεύσεων του κορωνοϊού, οι οποίοι πλέον δεν ισχύουν στην Τουρκία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ταβέρνα της Σύμης μετακόμισε λόγω απαγορεύσεων στην Ελλάδα και πήγε στην κατεχόμενη Ελλάδα με σημερινό ιδιοκτήτη αλλοδαπό που έλαβε το έδαφος αυτό που του το έδωσαν οι ίδιοι οι κυβερνώντες του. Προδόθηκε και παραδόθηκε από ανθέλληνες, προδότες, πουλημένους, εξαγοράσιμους, με τους απογόνους τους που κυβερνάνε έως σήμερα ότι έχει απομείνει. Σας ενόχλησε ηθικολόγοι τι έκανε κάποιος επειδή δεν δέχτηκε να χάσει την αξιοπρέπεια του, και δεν σας ενόχλησε το όνομα “Μακεδονία” που αναγράφεται πλέον παντού έτσι και όχι όπως συμφωνήθηκε χωρίς να σας ρωτήσουν μιας και όλοι σας σπεύσατε και γίνετε δημόσιοι υπάλληλοι (τώρα καταλάβατε γιατί το ελληνικό κράτος έχει τόσους πολλούς δημόσιους υπαλλήλους; για συμμάχους) να αναγράφεται με το πρόθεμα Βόρεια. Κάντε πλοήγηση στο διαδίκτυο και θα δείτε σε επίσημες διευθυνθείς ότι εκλείπει η λέξη Βόρεια στο κρατίδιο που προσκυνάτε. Είπε κανείς τίποτα; “Bar Κούλης” το μπαρ του Κούλη λέγεται Μπάρκουλης, στη υγεία σας, πάτε τώρα να ψηφίσετε μέσω διαδικτύου το απόφοιτο Τεχνικού Λυκείου με μέτρια βαθμολογία Εμμανουήλ Σ πρώην διευθυντή της Δίωξης χωρίς να ρωτήσετε ποτέ τον ίδιο ούτε τους προϊσταμένους του τι έκανε, και τι σύμπτωση (;) όπου εμφανίζεται σε ΜΜΕ ηλεκτρονικό, τηλεοπτικό, κανείς δεν επιμένει και δεν τον ρωτάει.
    .
    Μόνο οι 55 χιλιάδες κάτοικοι της Κατερίνης ξέρουν για αυτό το διεφθαρμένο με το κοστούμι και το μαντίλι
    που έχει πάει έως και στη εκπομπή “Αννίτα Κοίτα” τόσο ματαιόδοξος είναι. Που πήγε να καλύψει μαζί με την υπηρεσία του όσους πήγαν να θάψουν ζωντανά παιδιά μαθητές ΙΕΚ Κατερίνης στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κατερίνης 2014-2015 και δεν μιλάει κανείς από την παρέα των πουλημένων πολιτικάντηδων του νομού και των ρασοφόρων καταντήματος, αλλά η Αρχιεπισκοπή Αθηνών της Ελλάδος ζήτησε εξηγήσεις και τότε τον μετέθεσαν δήθεν προαγωγή και άρχισε τις περιφορές σε ηλεκτρονικά ΜΜΕ, πληρωμένες καταχωρήσεις, και τηλεοπτικές συνεντεύξεις δήθεν για να το παίξει σοβαρός ηθικός, που δεν διαθέτει γραμμάριο ντροπής να πει μόνος του τις πράξεις του κοινής συναίνεσης με την αστυνομία. Άιντε από εδώ, ξεδιάντροποι.

  2. Ουστ και να μην ξαναπατήσεις παρταλι…. μαύρη λίστα !!!!

  3. Η Συμη μήν ξεχνάμε είναι τουρκικό νησί όπως μάς είπε η ΕΣΗΕΑ το 1982 σε ξενόγλωσσο περιοδικό της που κυκλοφορησε σε ολόκληρο τον κόσμο γιά νά διαχωρίσει την ελληνική απο την Τουρκική Υφαλοκρηπιδα !!!

Comments are closed.