Δημοσκόπηση για κορωνοϊό: Το 40% πιστεύει ότι του κρύβουν δεδομένα – Το 64% ότι περιορίζονται οι ελευθερίες του

Κοινοποίηση:
74706a_koronoios_ellada_nekros

Τους τεράστιους προβληματισμούς για το «παρασκήνιο» της πανδημίας αλλά και για το οικονομικό μέλλον της χώρας, δείχνει δημοσκόπηση που διενεργήθηκε σε Έλληνες πολίτες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 23 – 28 Απριλίου, από το Ινστιτούτο Επικοινωνίας και Αλφαβητισμού στην Υγεία και στα ΜΜΕ, σε συνεργασία με το healthpharma.gr, όπου και δημοσιεύονται τα αποτελέσματα της έρευνας, οκτώ στους δέκα (80,3%) δήλωσαν ότι ανησυχούν για την οικονομική τους κατάσταση.

Παράλληλα, τρεις στους δέκα (31,2%) από τους συμμετέχοντες εξέφρασαν επίσης την ανησυχία τους ότι θα μείνουν άνεργοι, με το 41,9% των συμμετεχόντων πάντως να μη συμμερίζεται αυτόν τον φόβο.

Χαρακτηριστικό είναι, ακόμη, ότι το 63,5% εκτιμά ότι θα περιοριστούν οι ατομικές του ελευθερίες λόγω των μέτρων που εφαρμόζονται για τον κορωνοϊό.

Μάλιστα, το 40,9% θεωρεί ότι οι επίσημες Αρχές αποκρύπτουν δεδομένα σχετικά με τον κορωνοϊό, έναντι του 37,1% που έχει αντίθετη άποψη.

Ακόμη, σύμφωνα με την έρευνα, το 35,3% εκτιμά ότι ο κορωνοϊός είναι δημιούργημα της επιστήμης (δηλαδή κατασκευάστηκε από τον άνθρωπο), με ένα 33,3% να μην ενστερνίζεται τη συγκεκριμένη θέση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ακόμα δεν κατάλαβα σε τι χρειάζονταν η Δημοσκόπηση για τον κορωνοϊό ; ; ;
    Δηλαδή, τι ποιο πολύ έχουν να μας πουν ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ από αυτά που ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ; ; ;
    -Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ιθαγενή, πως ο ΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΥΤΕΥΤΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ;
    -Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ΠΩΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ (ανά τον κόσμο) ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ;
    -Δεν βλέπεις πως ζούμε ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ;
    -Δεν βλέπεις την ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ;
    -Δεν βλέπεις την ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΑΣΚΩΝ αφού οι
    χοντρέμποροι αγοράζουν τις ΜΑΣΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ (πληρώνουν μεταφορά και εκτελωνισμό ) και τις πουλάνε στη χοντρική 0.30-0.40 του ευρώ, ΕΝΩ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟΥ -ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣΚΩΝ- (φυσικά με πρώτη ύλη εισαγόμενη από την ΤΟΥΡΚΙΑ) ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ 0.50-080 ;
    -Δεν βλέπεις ΠΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΜΙΣΤΟ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΡΓΑΖΟΝΑΙ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΩΡΕΣ Ή ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ;
    -Δεν είδες πως είναι ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΟΒΙΚΟΙ ;
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ Ή ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ (χωρίς τις δημοσκοπήσεις) … ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΚΙΚΚΙΝΟΥΣ (κόκκινους σε όλες τις αποχρώσεις δηλαδή από ΡΟΖ έως ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ) ΣΩΤΗΡΕΣ ! ! !
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

Comments are closed.