Δημοσία δαπάνη η κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου

Κοινοποίηση:
1

Αύριο στις 14:30 το μεσημέρι στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών, θα γίνει η πολιτική κηδεία του μεγάλου μουσικοσυνθέτη
Τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30, στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών, θα γίνει η πολιτική κηδεία του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, Θάνου Μικρούτσικου, όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του εκλιπόντος. Η σoρός θα εκτίθεται από τις 10:30 πμ στην αίθουσα τελετών για τον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκου και Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, η κηδεία του μουσικοσυνθέτη, πρώην υπουργού, Θάνου Μικρούτσικου θα τελεσθεί με δημόσια δαπάνη.

Αντί για στεφάνια, η οικογένεια παρακαλεί να διατεθούν τα χρήματα για τα ασυνόδευτα προσφυγοπούλα της Μόριας. GR 07017 1355 0006 3551 3856 0788 -Τράπεζα Πειραιώς.

Ο Θάνος Μικρούτσικος έφυγε από την ζωή σήμερα, Σάββατο βράδυ, σε ηλικία 72 ετών, έπειτα από μακρόχρονη μάχη με τον καρκίνο, και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε πανελλήνια συγκίνηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ !!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΗΔΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΥΞΟΚΛΑΙΝΕ ?????? ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ !!!!ΕΠΙΣΗ ΟΙ ΟΙΚΟΕΓΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΝΤΙ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΟΥΣ ΜΟΥΣΤΑΚΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΕΙΟΦΟΡΟΥΣ ΝΤΑΓΚΛΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΟΥΝ 1000 ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΦΙΛΟΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ?????ΜΟΝΟ ΛΑΜΟΓΙΕΣ!!!!

  2. Κηδεια δημοσια δαπανη σε εναν παμπλουτο , και τα λεφτα αντι στεφανων στους μαντραχαλους της Μοριας την ωρα που ψωμολυσσανε οι Ελληνες….Μερκελ, Ερντογαν και μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος ρε…….Αληθεια τι προσφερε ο μακαριτης στην Ελλαδα για δημ. δαπανη κηδεια ???????

  3. Η ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΧΛΙΔΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ….ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ ΝΑ ΚΗΔΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΡΗΤΟΡΙΚΗ: ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΑΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ, ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ;;;;;;;; ΜΠΑ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΑΝ…..

  4. Τα παιδιά της Μόριας θεωρούνται κάτι μαντράχαλοι που δηλώνουν ανήλικοι, τρώνε πίνουν τζάμπα και παίρνουν και επιδόματα. Ποιο ζώον αποφασίζει την δημόσια δαπάνη ενός νεκρού που είχε λεφτά;

  5. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ …………….ΔΕ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ………..

  6. ΑΝΕΠΊΤΡΕΠΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΓΙΑΤΊ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΔΗΜΌΣΙΑ ΔΑΠΆΝΗ Η ΤΑΦΉ ΤΟΥ. ΤΙ ΈΚΑΝΕ ΔΗΛΑΔΉ ΑΥΤΌΣ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΎΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΡΙΤΉΡΙΟ ΑΠΟΦΆΣΙΣΑΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΗΣ ΜΌΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΏ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΌΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΕΙΝΆΝΕ ΔΕΊΧΝΕΙ ΌΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΔΕΝ ΒΆΖΟΥΝ ΜΥΑΛΌ ΠΟΤΕ

Comments are closed.