Δημητράς για την επιλογή της Σακελλαροπούλου ως ΠτΔ! Η αντίδραση του λέει πολλά για την κυρία αυτή….

Κοινοποίηση:
1

Αυτό είναι το σχόλιο που έσπευσε να κάνει ο Δημητράς για την επιλογή της Σακελλαροπούλου ως ΠτΔ.

 

χωρίς τίτλο

Και εμείς έχουμε να σχολιάσουμε το εξής: Εάν χαίρεται ο Δημητράς για την επιλογή της Σακελλαροπούλου ως ΠτΔ, αυτό λέει πολλά για την κυρία αυτή…

Τα συμπεράσματα δικά σας….

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Η ιστορία στην αρχή ξεκίνησε από τo κυβερνητικό επιτελείο προπαγάνδας ότι ο ΠτΔ πρέπει να είναι ΟΠΩΣΔΗ-ΠΟΤΕ να είναι πολιτικό πρόσωπο, παρών στην κρίση, κοινής αποδοχής & άλλους βερμπαλισμούς. Τελικά η κυρία Σακελλαροπούλου:
    1) ΟΥΤΕ πολιτικό πρόσωπο είναι & πέραν του ότι είναι κολλητή του Βενιζέλου & αθώωσε τον Π”κωνσταντίνου & δεν έκανε δεκτή για δικαστική εξέταση την αίτηση για ακύρωση των Πρεσπών, δεν έχει άλλη σχέση εκτός & αν την πρότεινε ο Πάιατ (ΝΤΠ) λόγω της διατεταγμένης υπηρεσίας της για τον Αλεξάντερ Βίννικ, οπότε πάσο.
    2) ΟΥΤΕ παρούσα στην κρίση ήτανε (γιατί οι μισθοί των δικαστικών μπορεί να μειώθηκαν ανεπαίσθητα αλλά οι συνολικές απολαβές & τα αναδρομικά τους μόνο κρίση δεν κατάλαβαν (οι απολαβές ακόμα παραμένουν βασιλικοί αλλά …βολεύει τους βολευτές του κυνοβουλίου μας)
    3) Δεν είναι κοινής αποδοχής στο λαό, εδώ γελάμε γιατί θα έλεγα ότι είναι ΑΡΕΣΤΗ από το βολευτικό σύ-στημα αλλά ΜΙΣΗΤΗ από τον λαό, δεδομένου ότι οι εισηγήσεις της ακολουθούν την ίδια συνταγή Πι-κραμένου. Εκείνος, ως Πρόεδρος του ΣτΕ, νομιμοποιώντας το μνημόνιο έγινε αντιπρόεδρος της ΝΔ, αυτή, ως Πρόεδρος της Ολομέλειας του ΣτΕ, νομιμοποίησε την κατάργηση του 13ου & 14ου μισθού (& των αναδρομικών ) των δημοσίων υπαλλήλων & δεν έκανε ΚΑΝ ΔΕΚΤΟ το αίτημα για δικαστική εξέτα-ση των Πρεσπών.
    Τέλος, διαπιστώνεται μία ΑΓΩΝΙΩΔΗΣ προσπάθεια, όλων των ΜΜΕ, εξιδανίκευσης-αγιοποίησης της υποψήφιας με «χαρακτηριστικά» οικολογικές ανησυχίες, αγάπη για τα ζώα & άλλα φαιδρά, λες & αυτά αποτελούν κριτήρια για πρόταση ΠτΔ, αντί να πουν ευθαρσώς ότι δηλαδή αποτέλεσε ΔΕΚΑΝΗΚΙ της ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ η οποία αμείβεται για την συμπαιγνία της εκ μέρους της ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ εις βάρος του λαού!!!!!

  2. Αγαπητέ Στέφανε

    Προσωπικά ΔΕΝ τη Γνωρίζω την Κυρία, Επομένως ΔΕΝ Μπορώ να Εκφέρω και Άποψη για Εκείνη.

    Το Μόνο που Μπορώ να Σχολιάσω, Λαμβάνοντας Υπόψιν την έως Τώρα Θητεία της στο Συμβούλιο της Επικρατείας Είναι, Ότι η Συμπεριφορά της στις Κρίσιμες Αποφάσεις, ΔΕΝ Ήταν προς το Συμφέρον του Ελληνικού Λαού, και Αναφέρομαι στα Αναδρομικά των Συνταξιούχων και σε Διάφορα Εργασικά Θέματα, την Έγκρισή της για τη ΜΗ Αναγραφή του Θρησκεύματος στα Απολυτήρια Λυκείου και Αποφάσεις ( Ενάντια στη Θέληση των ΕΛΛΗΝΩΝ ) οι Οποίες Διευκόλυναν την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, και Διευκολύνουν, Όπως Φαίνεται και τη Σημερινή Κυβέρνηση της ΝΔ στη Διαχείριση του ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ.

    Όπως Είπα και Προηγουμένως, για το αν Ήταν Καλή Δικαστικός, ΠΡΙΝ Αναλάβει την Προεδρία του Συμβουλίου της Επικρατείας, ΔΕΝ Μπορώ να Έχω Άποψη, Διότι Πολύ Απλά ΔΕΝ Γνωρίζω.

    Εξάλλου ας ΜΗΝ Ξεχνούμε, Ότι ο Ρόλος του Προέδρου της Δημοκρατίας ( Βάσει του Πολιτεύματος, ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗ Κοινοβουλευτική Δημοκρατία ) Είναι Περισσότερο Διακοσμητικός, ΔΕΝ Έχει Σημαντικές Αρμοδιότητες. Αν το Πολίτευμα Ήταν ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ Δημοκρατία, Εκεί θα Μπορούσε να Γίνει Μία Άλλη Συζήτηση, Διότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Εκτός από Αρχηγός του Κράτους, Είναι και Αρχηγός της Κυβέρνησης, η Κυβέρνηση Λογοδοτεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Οποίος Εκλέγεται από το Λαό.

    Εάν Θέλετε την Προσωπική μου Άποψη, θα Μπορούσε να Παραμείνει στο Αξίωμα για Μία Ακόμη Θητεία ο Σημερινός Προέδρος της Δημοκρατίας ο Προκόπης Παυλόπουλος.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

  3. Αυτό έλλειπε η ΝΤΠ να μην συμφωνεί με την επιλογή της ΝΤΠ.

  4. Αν αυτο το @ θεωρεί σωστή την επιλογή, πάει να πεί ότι μπλέξαμε

Comments are closed.