Δημήτρης Κοντομηνάς: Η σχέση του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που συζητήθηκε όσο καμία άλλη

Κοινοποίηση:
472204

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 83 ετών άφησε πριν από λίγες ώρες ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο δίνοντας γενναία μάχη για τη ζωή του.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε μεγάλη αδυναμία στο γυναικείο φύλο, ενώ σε παλιότερη συνέντευξη του είχε παραδεχτεί πως:

«Όλες οι γυναίκες της ζωής μου ήταν σημαντικές για την άνοδο και την εξέλιξη μου. Μου πρόσφεραν την παρουσία και τη συμπαράστασή τους».

Ανάμεσα σε αυτές και η σχέση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που συζητήθηκε όσο καμία άλλη.

Τον Οκτώβριο του 2012, όταν η Ναταλία Γερμανού υποδέχεται στην ομάδα της εκπομπής της την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία έκανε την εμφάνισή της στην τηλεόραση, παίρνοντας τη θέση της Ευαγγελίας Αραβανή.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Δημήτρη Κοντομηνά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε το 2013, σε μια θεατρική παράσταση. Ανάμεσα στο ζευγάρι είχε καθίσει η Ελένη Μενεγάκη.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μεταπηδά στην ομάδα της Κατερίνας Καραβάτου και στο «Μες στην καλή χαρά». Ακολουθούν κοινές διακοπές με τον ισχυρό άντρα του Alpha, όπου οι φωτογράφοι τους απαθανατίζουν μαζί.

Έναν χρόνο μετά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναλαμβάνει τη δική της εκπομπή, το «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου». Οι κοινές εμφανίσεις συνεχίζονται.Η συμπεριφορά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μόλις ανέλαβε δική της εκπομπή επικρίθηκε από κάποιους συνεργάτες της, ορισμένοι εκ των οποίων αποχώρησαν από τη από την εκπομπή κανοντάς λόγο για άσχημη συμπεριφορά..

Μετά από δύο χρόνια, Δημήτρης Κοντομηνάς και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χωρίζουν.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Άλλη μια απόδειξη ότι μας πλασάρουν τις παλακίδες τους για πρόσωπα αξίας και ποιότητας

Comments are closed.