Δημήτρης Αρβανίτης: «Ο Γιώργος Τράγκας ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου»

Κοινοποίηση:
Dimitris_Arvanitis

Συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» έδωσε ο Δημήτρης Αρβανίτης. Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για το σκηνικό με Snik και Light, το κίνημα metoo, αλλά και τον Γιώργο Τράγκα.

«Τα πράγματα έχουν ξεφύγει τελείως. Ο Snik και ο Light είναι δύο τυχαίοι και μηδενικοί τύποι, τα τραγούδια τους είναι… ξερασματικά. Θα μείνω στο γεγονός ότι αυτά τα παιδιά σε αυτή την ηλικία έχουν ένα σωρό μπράβους. Ήταν ένα τριτοκοσμικό σκηνικό, καλά έκαναν κάποιοι καλλιτέχνες κι έφυγαν», είπε αρχικά ο Δημήτρης Αρβανίτης.

Ο Δημήτρης Αρβανίτης είπε στη συνέχεια: «Υπάρχουν ηθοποιοί που σηκώνουν τη φωνή, αλλά και σκηνοθέτες. Κι εγώ σηκώνω τη φωνή μου και γίνομαι άδικος κάποιες φορές. Έχω μετανιώσει πολλές φορές που φώναξα σε συναδέλφους μου. Έχω σώσει όμως και καταστάσεις. Ηθοποιοί άνοιγαν το στόμα τους και δεν ήξεραν τι έλεγαν, ερχόντουσαν αδιάβαστοι και δημιουργούσαν πρόβλημα».

Όσον αφορά στον Γιώργο Τράγκα, ο Δημήτρης Αρβανίτης ανέφερε: «Κι εγώ έχω φύγει από εκπομπή. Με φώναξε ο Μίνωας Κυριακού να κάνω εκπομπή με τον Τράγκα. Ήταν η χειρότερη εμπειρία που είχα από άνθρωπο που συνάντησα ποτέ στη ζωή μου. Ο Γιώργος Τράγκας δεν είχε μέτρο σε τίποτα. Είχε μανία με τα λεφτά.

Συμπεριφερόταν τρομακτικά άσχημα στους συνεργάτες μου, ήταν βίαιος. Ήταν φιλοχρήματος, έβαζε το χέρι στην τσέπη και χάιδευε τα λεφτά. Μπορεί να έχει πεθάνει, αλλά αν με ρωτάτε ακόμα και τώρα τι είναι το πιο άσχημο βιωματικά που έχω περάσει στην τηλεόραση, είναι αυτό το τρίμηνο που αναγκάστηκα να είμαι δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ενα θα σου πω ανθρωπε μου.. Ειναι, ανανδρο, ανηθικο και ιδιοτελες το να σκυλευεις τους νεκρους.
    Αυτα να τα ελεγες οταν ηταν εν ζωη και μπορουσε να σου απαντησει.
    Απο αυτο και μονο εγω τουλαχιστον, αντιλαμβανομαι τι μερος του λογου εισαι…

  2. Ποιο ειν’αυτο το νουμερο με το τατουαζ στο κεφαλι;

  3. το τατουάζ στην καράφλα kιε τα κόκκινα γυαλιά είναι τεκνοπαγίδα. σινιαλα ότι ετσι κετσι. κ οτι επίδομα χαρζηλίκη άμα το πας παρακάτω κ μετρας κρεβατικά. η πουστιά ειναι παθος εφαμιλο των ναρκοτικόν. ουτε ηθικες ουτε αξιοπρέπιες. υπονομος

  4. Προσέξτε το τατουάζ στην καράφλα,τα κόκκινα γυαλιά του έλειπαν του τζοβενου.ουστ

    1. Έτσι ακριβώς! Εδώ ταιριάζει η παροιμία… είπε ο γάιδαρος τον πετινό κεφάλα 😂

Comments are closed.