Δηλώσεις ντροπής για έναν πρωθυπουργό – Οργή για το θράσος του Μητσοτάκη

Κοινοποίηση:
eurokinissi-μητσοτάκης-

Καταλήγοντας αναφορικά με τα Τέμπη, χαρακτήρισε εξοργιστική την κομματική εργαλειοποίηση της τραγωδίας.
«Η κομματική εργαλειοποίηση αυτής της τραγωδίας είναι εξοργιστική. Λυπάμαι που θα το πω έτσι. Είχαμε και άλλες τραγωδίες με νεκρούς, με ευθύνες του κρατικού μηχανισμού.

Δεν διανοήθηκα ποτέ να τις εργαλειοποιήσω με αυτόν τον τρόπο για οποιαδήποτε πρόσκαιρα κομματικά οφέλη. Οπότε, ας πάρουμε όλοι μια απόσταση από τα τεκταινόμενα, ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και να της έχουμε εμπιστοσύνη» δήλωσε ο πρωθυπουργός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Τι να σε κάνω που στην θέση σου πρέπει να έρθει η Κ. Μαρία Καρυστιανού και εσένα με την πολιτική μαφιόζικη παρέα σου να σας χώσει στα πιο ανήλιαγα μπουντρούμια ώστε να μην δείτε ποτέ ξανά το φως.

  2. Σκασμός ΌΛΟΙ οι Πολιτικοί. Βουλώστετο το ρημάδι το στόμα σας.
    Βλέπουμε πόση εμπιστοσύνη να έχουμε σε οποιονδήποτε στην Ελλάδα, με παράδειγμα και το Μάτι.

  3. τι ψηφίσατε ρε τελειωμένοι ραγιάδες του 41 τακατό ; (!)

  4. ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ Ο ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ.ΞΕΧΝΑ ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ 102 ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ Κ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ.Ο ””ΑΝΘΡΩΠΟΣ ””ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ .ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΑΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ .ΚΟΥΛΗ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.. ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΒΑΜΠ,Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ,Ο ΣΟΡΟΣ ,Ο ΜΠΕΖΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ Κ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

  5. Σωστά, πως να μην έχουμε εμπιστοσύνη στην απόλυτα ελεγχόμενη από εσάς δικαιοσύνη…αντε βρε αλήτη αλλά πιο αλήτες αυτοι που σε στηρίζουν με τα ψίχουλα που τους δινεις

Comments are closed.