Δηλώσεις Στίγκα για την άνανδρη επίθεση των αναρχικών (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΣΤΙΓΚΑΣ

Άνανδρη επίθεση γνωστών-αγνώστων στα γραφεία του κόμματος μας

Το άλμα νίκης των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ» στις 25 Ιούνη φαίνεται πως ενοχλεί συγκεκριμένους περιθωριακούς πολιτικούς κύκλους που αντιδρούν σπασμωδικά και με διάθεση δημιουργίας κλίματος τρομοκρατίας κατά των συμπατριωτών μας που «αγκαλιάζουν» τις θέσεις μας.

Προφανώς στο πλαίσιο του επιχειρούμενου σχεδίου στοχοποίησης περιλαμβάνεται και η καταδρομική επίθεση που σημειώθηκε στα γραφεία του κόμματος μας στο Παλαιό Φάληρο.

Καλούμε τα κοινοβουλευτικά κόμματα να καταδικάσουν αυτές τις ενέργειες.

Δεν πτοούμαστε όσο και αν το θέλουν από τέτοιου είδους προβοκάτσιες.

Οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, δίνουμε τη μάχη!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

47 Σχόλια

  1. Δεν ξέρω αν είναι περισσότερο χαζοί ή περισσότερο βαλτοί όσοι φωνάζουν ότι δήθεν δεν κάνουν “φασαρία” οι Σπαρτιάτες. Γιατί δεν πάτε εσείς ρε μάγκες να σας μαντρώσουν σε μια βδομάδα; Οι Σπαρτιάτες δείχνουν ότι δεν είναι ηλίθιοι, το πάνε καλά. Άμα κάνουν ότι ήθελαν μερικοί εδώ μέσα, σε μια βδομάδα θα τους είχανε φορτώσει τόσα πρόστιμα και διώξεις, που θα ασχολούνταν μόνο με αυτό τα επόμενα 4 χρόνια. Σοβαρευτείτε.

  2. Όλη την ώρα έχετε τον “Λιάκο” στο στόμα σας!
    Είστε τρανς, ε;

  3. Σκάσε Στίγκα γιατί την επόμενη φορά θα σου περάσουν την περικεφαλαία κολάρο.

  4. ΑΠΛΥΤΑΡΙΑ ΠΑΡΤΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΨΗΛΟ ΒΟΥΝΟ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ!!!

  5. Λιακο μαζεψε τονα οσο ειναι καιρος! Ο τυπος ειναι καραλαμογιο του συστηματος!

  6. Ειμαι ενας απο τους ψηφοφορους ου ψηφισαν τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΤΕΣ δυστυχως !!! αυτο το κομμα καθε αλλο απο ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ειναι θα πρεπει να αλλαξουν το ονομα σε ΕΦΙΑΛΤΕΣ η μαλθακοτητα και η δειλια κκυριαρχει στην εν γενει παρουσια τους στην Βουλη λογια,λογια.λογια χωρις συγκεκριμενες σοβαρες προτασεις με στομφο και οχι διαβαζοντας ενα κειμενο που της περισσοτερες φορες το διαβαζουμε και λαθος,τωρα εαν αυτο που βλεπουμε το θεωρειτε σοβαρη Αντιπολητευση η λεξη αυτη εχει χασει το νοημα της.Ισως η σταση αυτη γενικα του κομματος να εχει βαλει και το χερακι του ο κολλητος του Κυριου Στιγκα ο κ Κατατζαφερης γιατι απο παλλια ειχε περασει καιι απο το Κομμα του.και για να μη λεμε πολλα λογια μονο ενας Κασιδιαρης θα σωσει το Κομμα γιατι υπαρχουν πολλα παραπονα απο φιλους που το ψηφισαν ,δυστυχως κυριοι και τα πολλα λογια και η πολλες καθαρευουσες δεν κανουν καλο,και κατι αλλο να πητε στον Προεδρο η συνεντευξεις απο τα παγκακια ενος παρκου ειναι οτι γελειο για το κομμα

    1. Περίμενε ρε άνθρωπε… Ακόμα τώρα μπήκαν στη Βουλή. Πότε πρόλαβες και έβγαλες συμπεράσματα και μετάνιωσες κιόλας… Τους φάγαμε με τη γκρίνια μας, την κρίση και την κατάκριση…

  7. ΚΑΙ ΑΝ Ο ΣΤΙΓΚΑΣ ΜΑΣ ΒΓΕΙ Σ Τ Ρ Ι Γ Κ Α Σ ? ? ?
    μεχρι στιγμης ΔΕΝ μας ειπε Τ Ι Π Ο Τ Α ! ! !
    ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΕΑΝ
    ΓΙΑ ΝΑ ΗΓΕΙΣΑΙ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΡΥ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΥΡΙΕ ΣΤΙΓΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΡΙΓΚΑΣ

    1. ειναι και μαυριδερος. Εχει σιγουρα γνησιο dna? :))

  8. Πότε θα ανακηρυχθεί και στην Ελλάδα Τρομοκρατική-εγκληματική οργάνωση οι παρακρατικοί κρατικοδίαιτοι Αντιφα??
    Θέλετε να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας??

    1. Τά εἶπες ὃλα φῖλε !!! Δυστυχῶς ὃμως, βολεῦει στό σύστημα νά ὑπᾶρχουν ἐλεύθεροι καί στό ἀπυρόβλητο τέτοια ἐγκληματικά καρκινικά μορφώματα, ὃπως οἱ ΑΝΤΙΦΑ, ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ, ΣΕΧΤΕΣ κλπ. Ἄλλοι τούς ἐνοχλοῦν καί εἶναι στην φυλακή ἀδίκως.

  9. στιγγας, ο μεγαλος νεος ηγετης μας….. η μεταγραφη απο την Ενωση Κεντρωων

    1. Γουστάρεις τσιπροκούληδες που σου φέρνανε Πακιστανούς με απευθείας πτήσεις από Πακιστάν;

    2. Καλά κάνει.Εσύ τι ζόρι τραβάς??Πονάς και φταίει ο Κας!!

    3. Εσύ με λιγνάδη, μίχο, μένιο, πατέλη, γιατρομανωλάκη , γεωργιάδη , Βαρβιτσιώτη, ….. …… …….

      ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΊΜΑΣΤΕ; ΕΝΤΆΞΕΙ ΕΊΜΑΣΤΕ!!!

      1. ειπαμε, ζητω η μεταγραφη απο την Ενωση Κεντρωων

        1. Και εγώ σου ξαναλέω,

          Εσύ με λιγνάδη, μίχο, μένιο, πατέλη, γιατρομανωλάκη , γεωργιάδη , Βαρβιτσιώτη, ….. …… …….

          ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΊΜΑΣΤΕ; ΕΝΤΆΞΕΙ ΕΊΜΑΣΤΕ!!!

          1. αυτους τους προμοταρεις εσυ γιατι υπηρετεις το κουλη, χα χα χα θυμα

  10. Τα πράγματα είναι απλά…Βλέπουμε τις τελευταίες μέρες την επανεμφάνιση της δήθεν τρομοκρατίας στην Ελλάδα(βόμβα σε Μασονική στοά, τηλεφωνήματα για βόμβες σε τηλεοπτικούς σταθμούς κ.ο.κ)..!!Θεωρώ ότι αυτό γίνεται εσκεμμένα, ώστε να προετοιμαστεί η κοινή γνώμη για επερχόμενα χτυπήματα, ίσως οι Σπαρτιάτες να είναι στόχος, προεκλογικά είχαμε ακούσει για τον Βελόπουλο..!!Την ίδια ώρα,ο αρμόδιος υπουργός Μηταράκης είναι ΆΦΑΝΤΟΣ και ονειρεύεται έφιππη αστυνομία για να βγάζουν φωτογραφίες οι τουρίστες..!!Τυχαίο που ο Μητσοτάκης τον έβαλε σε αυτό το υπουργείο?

  11. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ αναρχικοί.
    .
    Κομουνιστές καλομαθημένα του ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ ΕΊΝΑΙ.

  12. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ……ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ…..
    ΧΑΦΙΕΔΕς ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ……

    γεμισε σχολιαστες εδω στο μακελειο , ρουφιανων του καθεστωτος…..

    ΡΕ ΖΩΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

    1. +1.000.000👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

  13. Δώσε άδεια οπλοφορίας σε 2 νταμάρια ορκισμένα, δασκάλεψε τους στις νομικές περιπλοκές, καί τέλος δώσε την Χρυσή εντολή: Σκιστε τους τόν κώλο!!!😠
    Λύθηκε τό θεμα σου😁 Ρε Στίγκα..: Άσε τίς γαλλικές παρόλες! Τόν λόγο έχουν τα όπλα.
    Οπως τό έθεσε ό Σιάντος..

  14. Φεβρουάριο βγαίνει ο Ηλίας που είναι άδικα φυλακή ενώ ο Αλβανός που σκότωσε τον Αλβανό ήταν έξω, παρότι λέει ήταν σεσημασμένος! Με μια τηλεκάρτα ο Ηλίας ξεφτίλησε το ανθελληνικό σύστημα της προδοσίας και των ανώμαλων. Οπότε γενική σντεπίθεση με επίλεκτους τους 241.000 που ψήφισαν Σπαρτιάτες και τους υπόλοιπους Έλληνες να ακολουθούν για να σώσουμε την Ελλάδα από τις Πρέσπες του Αιγαίου και την αντικατάσταση πληθυσμού από λαθρομετανάστες που θέλει το ανθελληνικό τόξο.

    1. το συστημα του εδωσε τη τηλεκαρτα, ξυπνα. Οι χουντικοι παντα και παντου βοηθανε το συστημα

      1. Το σύστημα τον έχει φυλακή όταν οι εγκληματίες είναι έξω! Το σύστημα τον απέκλεισε από τις εκλογές και λες ότι το σύστημα του έδωσε τηλεκάρτα! Τόσο βλάκας ή τρολάκι; Τράβα τώρα στον Χασάν να σε τακτοποιήσει και διπλοκλειδώσου το βράδυ μην σε σφάξουνε τίποτα επενδυτές!

        1. οι τρελοχουνταιοι ειστε πιο κατω κι απο τους χασαν. Ο αποποπατος καθε κοινωνιας. Πεταμενος μια ζωη θα εισαι, το ξερεις. Παντα θα σας χρησιμοποιει το συστημα, ειτε μεσα ειτε εξω απ τη μπουζου. Γιατι ειστε αφελεις και θυματα με ψυχη δουλου

          1. Μήτση,όσοι διαφωνούν μαζί σου είναι χουνταίοι;Μήπως είσαι της λοατκι κοινότητας που βλέπει παντού φασίστες;Κάνε τον μπάφο σου μαζί με τον εραστή σου Μωχάμετ και στρίβε

      2. Ποιο σύστημα του έδωσε τηλεκάρτα ρε ανίδεε; Οι κρατούμενοι έχουν το δικαίωμα να επικοινωνούνε απο τα καρτοτηλέφωνα των φυλακών

        1. τα τηλεφωνα παρακολουθουνται, αμα θελαν δεν τον αφηναν. Το σκοπο τους παντως τον πετυχαν

      3. Ναι ο κούλης του την πήγε στη φυλακή,μόνος δεν μπορούσε να την αγοράσει,Μήτση

        1. δε καταλαβαινεις και τι λεμε…. το συστημα του επετρεψε να κανει συνεννοησεις με το καρτοτηλεφωνο, αν δεν ηθελε δε θα τον αφηνε. Τιποτα δεν ειναι τυχαιο

  15. Δηλαδη,τί κανανε οι Σπαρτιατες;Μεχρι στιγμης αποδεικνυονται δεκανικια του Μητσοτακη.Ουτε φωνη,ουτε ακροαση για την επικειμενη προδοσια[και οχι απλα Πρεσπες του Αιγαιου,κουτοπονηρα δουλικα που θελετε να υποβαθμισετε.Μιλαμε για εδαφικη ακεραιοτητα,Εθνικο πλουτο,εθνικη κυριαρχια,οχι ονοματα οπως και το Τουρκετζιαν]Μονο ο “μετριοπαθης”Βελοπουλος τσιριζει.

    1. Τράβα να ψηφίσεις κανένα μνημόνιο παρέα με τον Βελόπουλο που τα ψήφισε και στήριξε μετά και την ανθελληνική κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων και τα ξαναλέμε. Μάλλον τα έχεις μπερδέψει ποιος στήριξε τον κούλη γιατί ο Βελόπουλος ήθελε λοκντάουν στις 6! Τι θες να κάνουν οι Σπαρτιάτες, θαύματα; Ετοιμαζόμαστε να αντισταθούμε αλλά βλέπεις τι γίνεται και τσιμουδιά το ανθελληνικό τόξο ακόμα και σε επιθέσεις σε γραφεία.

      1. Προς το παρόν απόλαυσε την μούγγα στη στρούγγα των Σπαρτιατών και βούλωνε. Έχει δίκιο ο άλλος, ο ΜΟΝΟΣ που μιλάει και λέει αλήθειες ειναι ο Βελό. Είτε σου αρέσει, είτε όχι. Αϊντε βλάκες ξυπνάτε.

    2. Μόνο ο δικός σου κάνει αντιπολίτευση ε;Που ψήφισε μνημόνιο και στήριξε τα μπόλια και για τη συμφωνία των Πρεσπών δεν είπε ότι είναι προδοσία.Αγόρασε και καμιά κηραλοιφή από τον δικό σου και άντε γεια.

  16. O Κύριος Στίγκας παρουσιαζοντας τις θεσεις των Σπαρτιατων ανέφερε μεταξύ άλλων “Προτεραιότητά μας είναι οι νέες ψηφιακές τεχνολογίες” και ο νοών νοείτω.

    1. βρε στόκε…ψηφιακή τεχνολογία είναι οτι χρησιμοποιείς καθημερινά…και ναι..η χρήση της τεχονολογίας για την βελτίωση της καθημερινότητας είναι ευπρόσδεκτη. άλλα πραγμα οι ταυτότητες και άλλο η τεχνολογία στην οποία αναφέρθηκε…πονηρέ..

  17. ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ

  18. Οι Αναρχικοί(antifa) σήμερα είναι αλλοδαποί οι περισσότεροι. Αλβανάκια , Ρωσοπόντιοι παιδιά των μεταναστών της δεκαετίας του ’90 με απίστευτα κόμπλεξ για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

    1. +χαφιεδες του παρακρατους της δεξιας με προβοκατορες. Τα αφεντικα εχουν παντα τσιρακια αλλοδαπους μαζι με διεφθαρμενους οτακουστες

  19. Bill θέλεις τον Lanben σου !!! Θα βγεί το Φεβρουάριο και θα τους γ@μ€σ€τ€ μαζί !!!
    Κοίτα να το εκμεταλλευτείς αυτό το “δώρο” του Αγίου Βαλεντίνου Bill..μη πιαστείς κορόιδο κι εσύ !
    Ο επίλογος είναι του Λιάκου.. δικαιωματικά Bill για τα πέντε 5 !!! χρόνια παράνομου εγκλισμου του στα μπουντρούμια των Εγκληματιών και των Προδοτών της Ελλάδος..!!! Άσσο στο μανίκι έχεις Βill..Aσσο !!!

  20. τραβα να γλυψεις το κασιδα και ασε τις δηλωσεις

Comments are closed.