Δηλαδή τα γαϊδούρια τι έπρεπε να κουβαλάνε; Άχυρα; Πως η “πειραγμένη ” φιλόζωη Λάτση- Κούρκουλου, αρχίζει και τρελαίνει το διαδίκτυο

Κοινοποίηση:
Screenshot 2023-08-03 233504

«Δεν δικαιολογούνται αυτές οι εικόνες το 2023» έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου στο Instagram.

Εικόνες με γαϊδουράκια φορτωμένα με βαριά αντικείμενα να παραπατάνε στους δρόμους της Ύδρας.
Στα βίντεο και τις φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram η Εριέττα Κούρκουλου αλλά και άλλοι χρήστες, γαϊδουράκια μέσα στη ζέστη κυκλοφορούν στους δρόμους του νησιού, υπερφορτωμένα.

Ένα από τα ζωάκια, φορτωμένο με ένα ψυγείο λες και είναι άψυχο φορτηγό, δυσκολεύεται τόσο να κουβαλήσει το φορτίο που παραπατάει.

 

«Όταν ήμουν μικρότερη υπέκυπτα εύκολα στον θυμό και λειτουργούσα παρορμητικά. Πλέον ωρίμασα. Θα έρθω προετοιμασμένη με λύσεις. Με απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που ξέρω ότι θα τεθούν. Όμως θα έρθω γιατί δεν δικαιολογούνται αυτές οι εικόνες το 2023» έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου σε story της στο Instagram.

«Αίσχος» σχολιάζει ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός «Γαϊδούρακια/Άλογα – Stop στην εκμετάλλευση/κακοποίηση» για τα γαϊδουράκια στην Ύδρα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Ας κάνει δωρεά η πλούσια έναν μηχανισμό τύπου τηλεφερίκ και να αναλάβει να πληρώνει το ρεύμα και την συντήρηση για να κουβαλάνε οι άνθρωποι τα υπάρχοντά τους , όποιος είναι έξω από χορό πολλά τραγούδια ξέρει.

  2. Άλλη μια μοναχική, που ενδιαφέρεται για τις γλώσσες (…) των ζώων.

  3. Ένας μέσος σε ανάστημα άνθρωπος έχει βάρος 70-80 κιλά .Ένα ψυγείο 35-40 κιλά.Απλά το ψυγείο φαίνεται περίεργο πάνω στο ζωντανό.Αν ήταν ένας αναβάτης θα ήταν καλύτερα το ζωντανό;

  4. Όσοι το βρίσκετε φυσιολογικό, είστε τουλάχιστον ανώμαλοι. Βαρεθήκαμε τους κακοποιούς ζώων, που είναι και υπερήφανοι για τον…πολιτισμό τους. Τραβάτε στο Αφγανιστάν να μείνετε με τ’ αδέλφια σας τους Ταλιμπάν.

  5. Όταν έκανε την Ελευσίνα ο μπαμπάς μες τα πετρελαια δεν θύμωνες όμως…

  6. Εγώ συμφωνώ για τα γαϊδουράκια. Η φιλοζωη κοπέλα που δεν ξέρει τι έχει και δεν ξέρει τι λέει να μεριμνήσει να έχουν στην Ύδρα κάποιο άλλο μέσο μεταφοράς. Ας βάλει ανθρώπους που από ότι φαίνεται δεν έχουν καμία αξία. Επίσης όταν θα τοποθετηθούν ανεμογεννήτριες να δω τι θέση θα πάρει. Έχουμε πήξει στην φιλοσοφία στην Ελλάδα. Μην τα πάρω.

  7. Εχει τηγανοκεφαλους ολοκληρη παροικια στην Υδρα, πλεον εχουν και ελληνικη ιθαγενεια και καποιοι απο αυτους κανουν μεταφορες με καροτσακια και μετα με τα χερια αν εχει σκαλια. Γενικα τα προσεχουν τα ζωα οι ντοπιοι επαγγελματιες αγωγιατες, αυτοκινητα δεν επιτρεπονται πλην μερικων που ανηκουν στον δημο. Αλλα υπαρχουν δυστυχως και περιπτωσεις που τα παραφορτωνουν, ελαχιστες ομως. Μια φορα την εβδομαδα πηγαινει κτηνιατρος απο τον Πορο που ειναι δημοσιος υπαλληλος. Ειναι ασχημη εικονα, αλλα αν εισαι απο εκει ή εχεις μεινει πολυ καιρο εκει ειναι κατι που δεν το βλεπεις παραξενα.

  8. αν δεν κανω λαθος στην υδρα δεν επιτρεπονται αυτοκινητα οχι πως συμφωνω με τετοιες εικονες

  9. Άσε μας ρε Χιο.Να πληρώσουν φορτηγό για να κουβαλήσουν τα σκατα τους. Δεν είμαστε στο 1923. Και να πω ότι τα πρόσεχαν και καθόλου…

  10. ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ Ε; ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ…

  11. Δεν υπαρχει ΕΝΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ σε αυτη την χωρα, να βγαλει μια ΕΝΤΟΛΗ να απαγορευτουν ΑΜΕΣΑ αυτες οι καταστασεις?
    Κανεις δεν ντρεπεται για την κακοποιηση τους?
    Βαρια βιομηχανια λει ο Τουρισμος.
    Λιγο ΦΙΛΟΤΙΜΟ βρε ακαρδα αρμοδια υποκειμενα!

  12. Ενω η Πετρολα που ειχε στειλει το ’92 15 ανθρωπους στον αλλο κοσμο ειναι παρελθον. Μου αρεσει που ο πατερας της αντεγραψε τον κινημαγραφο που επαιζε στην αληθινη ζωη του. Οχι αλλο καρβουνο. Τα ζωα στην Υδρα τα προσεχουν, ειναι η περιουσια τους, το κεφαλαιο τους, η δουλεια τους. Ολοι οι αγωγιατες στην Υδρα ειναι φιλοτιμοι ανθρωποι και εργατικοι. Δεν ετυχε να αγοραζουν 1€ το τετραγωνικο στο Ελληνικο, ουτε να παιρνουν θαλασσοδανεια, ειχαν την <> να γινουν αγωγιατες…..

  13. Τυχερα ειναι.Σε αλλα νησια τα καινε μαζι με αλλα ζωακια.Τωρα σας επιασε ο πονος τσουλακια του καθεστωτος;Τοσα ζωα καηκανε στη Ροδο,στην Ευβοια,παντου.Αλλα πού να τολμησετε εσεις και οι κυριλε φιλοζωοι;Σαν δεν ντεπεστε υπανθρωποι.Ποσο καιρο φωναζουμε καποιοι απο εμας για τετοιου ειδους κακοποιησεις;

  14. Δηλαδή κατά εσάς που κάνετε ρεπορτάζ του κ@λου, τα γαϊδουράκια πρέπει να υπομένουν αυτά που τραβάνε από τα τέρατα τους ανθρώπους….Ντροπή σας…κι ας μην δημοσιεύσετε ότι λέω, όπως συνήθως κάνετε όταν δεν σας αρέσουν οι αντίθετες με τα πιστεύω σας γνώμες…

Comments are closed.