Δεύτερη στην Ευρώπη η Νομική Αθηνών

Κοινοποίηση:
nomik

Η ομάδα της Νομικής Σχολής Αθηνών εκπροσωπώντας την Ελλάδα, κατάφερε να φθάσει στον τελικό στον Ευρωπαϊκό γύρο του Διεθνούς Διαγωνισμού Εικονικής Δίκης στο Δίκαιο του Διαστήματος «Manfred Lachs Space Law Moot Court Competition», κατακτώντας έτσι πανηγυρικά τη δεύτερη θέση, μεταξύ 15 Ευρωπαϊκών πανεπιστημίων για το 2022. Ταυτόχρονα, ο τριτοετής φοιτητής Γιώργος Χατζηχαραλάμπους, μέλος της ομάδας, κατέκτησε επίσης τον τίτλο του καλύτερου αγορητή του διαγωνισμού.

Η ομάδα της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, που εκπροσώπησε φέτος την Ελλάδα στο διαγωνισμό, αποτελείται από τις προπτυχιακές φοιτήτριες Βέρα Παλιαλέξη, Σοφία Κασσάρα και τον προπτυχιακό φοιτητή Γιώργο Χατζηχαραλάμπους, υπό την επίβλεψη του Επίκουρου Καθηγητή της Νομικής Σχολής Αθηνών Γεωργίου Κυριακόπουλου και την συνεπικουρία της φοιτήτριας και μέλους της ομάδας του 2019 Νίκης Γιαννακού.

«Οι Έλληνες φοιτητές έλαβαν εξαιρετικά σχόλια για την επίδοσή τους από τους κριτές-δικαστές, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το εύρος και η ανθεκτικότητα των νομικών τους ισχυρισμών αλλά και η εις βάθος γνώση του διεθνούς δικαίου και του δικαίου του διαστήματος», δήλωσε σχετικά ο επικεφαλής της ομάδας κ. Κυριακόπουλος.

ΑΠΕ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Α.. ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ, ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ, ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ΚΤΛ.. ΚΑΛΑ.. ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΓΟΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ… ΟΤΑΝ Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΕΞΩ, ΑΣΤΑ. ΒΡΑΣΕ ΡΥΖΙ.

Comments are closed.