Δεν χρειάζονται λόγια! Τα λένε όλα οι νέοι αυτού του τόπου: “Πάμε κι όπου βγει – Φτού σας ρεμάλια” (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
ΤΕΜΠΗ 1

Τα περισσότερα άτομα στο επιβατικό τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη ήταν νέα παιδιά. Παιδιά που δεν πρόλαβαν να ζήσουν τη ζωή τους όπως την είχαν ονειρευτεί.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια, απλά δείτε τις αντιδράσεις και τα μηνύματα νέων ανθρώπων για τα όσα συνέβησαν στα Τέμπη:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Τα νέα παιδιά τα είπαν όλα, Είμαστε ξεφτυλισμένοι που ανεχόμαστε τα πολιτικά αυτά καθάρματα να πλουτίζουν εις βάρος των παιδιών μας. Ο Θεός να μας λυπηθεί και μακάρι να ξυπνήσουμε και να τους στείλουμε στον αγλυριστο.

  2. Τα νέα παιδιά αυτής της κωλοχώρας να ψηφίσουν Λιάκο για να έχουν μια ελπίδα, αλλιώς θα σας θάψουν όλους οι πολιτικοί μπινέδες με τα τσιράκια τους. Ξυπνάτε ρεεεεεεεεε

  3. Ολοι οι ελληνες ειναι ανεύθυνοι. και αυτοι που μιλουν ανεύθυνοι ειναι.. το εχουμε στο πετσι μας.. σταρχιδια μας ολα. λογια λογια λογια λογιαααα… θα πάθετε πολλα ακομη εκει κατω με την αναλγησία ανευθυνότητα .. Ελατε εδω στην αυστρια να παρετε μια ιδεα το τι ρεμαλια ειστε πραγματικα εκει κατω.. βρωμα σκουπιδια παρκάρετε οπου λαχει δε φοράτε κρανος ουτε ζωνε δε σας νοιαζει τιποτε αλλο παρα μονο η διασκέδαση και το πως θα βουτήξετε απο οπου μπορείτε. Η Παναγια μαζι σας αυτο μονο

  4. ειναι μαζικο εγκλημα φυσικα υπεύθυνοι υπάρχουν κ` δεν ειναι μονο περιπτεράδες, κλπ, ειναι κράτος κ` κυβερνηση ΟΜΩΣ έχουν δηλώσει,(κυβερνηση/κράτος), ότι ειναι ανεύθυνοι, επομένως αν συνοψίσουμε νεκρούς, απο πλημμύρες, φωτιές, κλπ, ηθικοί αυτουργοί ειναι κ`οι πολιτες που επιλέγουν.!!
    ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ … απόσταγμα επιλογων, ‘αυτή η στάνη τετοιο γαλα βγάζει’.!!!

Comments are closed.