Δεν φοράνε κράνος οι Έλληνες! 1.586 παραβάσεις για τη μη χρήση του

Κοινοποίηση:
troxaia

Σε 15.403 ελέγχους που πραγματοποίησε η Τροχαία, την εβδομάδα από 13 έως 19 Ιουλίου 2020, σε όλη την Ελλάδα, βεβαιώθηκαν συνολικά 1.961 παραβάσεις για μη χρήση προστατευτικού κράνους και για παραβίαση κόκκινου σηματοδότη, σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ.

Ειδικότερα, βεβαιώθηκαν 1.586 παραβάσεις για μη χρήση προστατευτικού κράνους και 375 για παραβίαση κόκκινου.

Οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (411), του Ηρακλείου (205), της Θεσσαλονίκης (126), της Α’ Δωδεκανήσου (85), του Ρεθύμνου (82) και των Ιωαννίνων (72).

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των τροχαίων δυστυχημάτων και ατυχημάτων, καθώς και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Πόσα λεφτά μάζεψαν πάλι τα καθίκια..!!!
    Να τα περνούν από τους Έλληνες οδηγούς παραβάτες ξέρουν ας εφαρμόσουν όμως και τον νόμο στους κλέφτες γύφτους που έχουν ριμαξει τα σπίτια αλλά ξέχασα η αστυνομία είναι για τον Έλληνα πολίτη για να κόβει κλήσεις να πάει να πιάσει κανά κλέφτη το έχει ξεχάσει στην Ελλάδα άμα είσαι μουσουλμάνος δεν έχεις κανένα πρόστιμο το παραεμποριο και η μαύρη αγορά ανθίζει και γίνεσαι πλουσιος άμα είσαι Έλληνας την εβαψες θα σε βρουν για να στα πάρουν αλλά εσύ που είσαι αστυνομικός να εύχεσαι να μην ξυπνήσει αυτός Έλληνας και σου πάρει το κεφάλι και σε στειλει στον (εκεί που είναι να πας) προδότη αστυνομε!!

  2. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ…Η ΟΔΗΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΟΧΙ Η ΜΗ ΧΡΗΣΗ ΖΩΝΗΣ Η ΚΡΑΝΟΥΣ…ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑΜΑΖΟΜΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΕ 200 ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΧΑΛΚΟΜΑΝΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΟΛΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ…ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΣΑΝ ΒΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΑΣ ΝΑ ΧΩΘΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΕΝΩ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΤΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ

Comments are closed.