Δεν φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει η Αθηνά Ωνάση

Κοινοποίηση:
athina-onasi-spoudes-696x404

Οι σπουδές που έχει κάνει η Αθηνά Ωνάση, δεν θα μπορούσαν να είναι κάτι λιγότερο από αυτό που άρμοζε στο όνομά της. Όλοι οι κληρονόμοι της οικογένειας έχουν λάβει συγκεκριμένη εκπαίδευση, η οποία και προκαλεί εντύπωση.

Μάλιστα η Αθηνά Ωνάση, είχε σαν πρότυπο την εκπαίδευση που έλαβε η μητέρα της, Χριστίνα. «Εύχομαι η μητέρα μου να ήταν εδώ και να με έβλεπε, θα ήταν χαρούμενη για μένα. Ήθελα τη μητέρα μου πλάι μου… Το σπίτι μου είναι γεμάτο φωτογραφίες και πράγματα που της ανήκουν. Πώς θα μπορούσα να την ξεχάσω; Για μένα η Χριστίνα Ωνάση είναι παράδειγμα και οδηγός του μυαλού μου. Έχω υποφέρει πολύ, αλλά τώρα είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος και είμαι σίγουρη πως η μητέρα μου με βλέπει από τον ουρανό» είχε πει η Αθηνά Ωνάση στην ταλική έκδοση του Vanity Fair.

Η Αθηνά Ωνάση και οι σπουδές

Η Χριστίνα Ωνάση, σπούδασε στο Queen’s College, στο Λονδίνο και παρόμοια εκπαίδευση ακολούθησε και η κόρη της. Μετά τον θάνατο της μητέρας της μεγάλωσε με την οικογένεια του πατέρα της και της δεύτερης συζύγου του, Μαριάν “Γκάμπυ” Λαντχάγκε, μοντέλο από τη Σουηδία και μητέρα τριών ακόμα παιδιών του Ρουσσέλ. Παρακολούθησε βασική σχολική εκπαίδευση γαλλικού προτύπου στη Λοζάννη και ολοκλήρωσε το Μπακαλορεά το καλοκαίρι του 2003.

Η κόρη της Χριστίνας Ωνάση και του Τιερί Ρουσέλ ήδη από τα 17 της χρόνια έδειξε ότι είναι εγγονή του παππού της όταν παράτησε τις σπουδές της και, παρά τις αντιδράσεις του πατέρα της, έφυγε για τις Βρυξέλλες και τη σχολή του διάσημου αναβάτη Νέλσον Πεσόα.

Εκεί, γνώρισε τον κατά 12 χρόνια μεγαλύτερό της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, τον Βραζιλιάνο ιππέα, τον οποίο και ερωτεύτηκε παράφορα. Ο γάμος τους, έμεινε στην ιστορία αφού μετά από σχεδόν 10 χρόνια κοινού βίου, χώρισαν λόγω απιστίας προκαλώντας σκάνδαλο μεγατόνων. Ο ίδιος αργότερα, έφτιαξε ξανά την ζωή του, γεγονός που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. «Αν με ρωτάτε, πιστεύω ότι φυσικά και την πείραξε ο γάμος του Ντόντα όχι τόσο για το γεγονός αυτό καθαυτό, όσο γιατί δείχνει ευτυχισμένος.

Η Αθηνά είναι πολύ σκληρός άνθρωπος, πολύ πείσμων. Αυτό το διαπίστωσα πρώτη φορά όταν βρέθηκα μπροστά σε μια διαφωνία που είχε με τον πατέρα της. Τρόμαξα από το πόσο σκληρή ήταν μαζί του. Μπορεί να μην ύψωσε τη φωνή της, να χαμογελούσε ευγενικά, αλλά τα λόγια της ήταν μαχαιριές. Εκεί, για πρώτη φορά, είπα ότι η Αθηνά είναι μια κούκλα από ατσάλι», δηλώνει στο «Gala», ο δικηγόρος Αλέξης Μανθεάκης, επί χρόνια σύμβουλος επικοινωνίας του Τιερί Ρουσέλ και συγγραφέας του βιβλίου «Αthina Onassis the red file».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. H κυρια ειναι ενα σχετικο μηδενικο!..Το ιδιο και η μακαριτισσα μανα της.Kαι οι δυο ειναι ανεραστες.Δεν εχει παρει ουτε ιχνος απο την εξυπναδα του παππου της.Το μονο ,που γνωριζει αριστα ειναι ο καθε γκομενος να της τρωει τα χρηματα.Μαλιστα επιδοτει και τους γκομενους ,που εχουν και αλλη γκομενα.Τετοιο φυτο δεν εχω συναντησει!..Το πτυχιο της αναφερεται στην “ανωτατη βλακεια”.Γι’αυτο την ξωπεταξαν απο το Ωνασειο Ιδρυμα.

  2. και ουτε ωναση ειναι. το διαβατηριο τι γραφη απλως εμεις ειμαστε μαλακες

  3. τιποτα δεν εχη σπουδαση ουτε ιππεας ειναι. απλα τρωη τα ετοιμα

  4. Μόνο ένας Έλληνας θα σε αγαπήσει και θα σε εκτιμήσει.Ωραία είναι τα αλογάκια αλλά παντρέψου και κανε παιδιά να αποκτήσει νόημα η ζωή σου.

Comments are closed.