Δεν υπάρχει προηγούμενο!! Σκόρπια πτώματα παντού στη χώρα.. Πτώμα βρέθηκε σε χωράφι προχθές στη Χαλκίδα,σκελετός άνδρα εντοπίστηκε σήμερα στο Μοσχοπόδι Θήβας…

Κοινοποίηση:
shutterstock_613468205

Δεν έχουν προηγούμενο τα σκόρπια πτώματα που βρίσκονται παντού στον ελλαδικό χώρο.. Αυτό διαπιστώνει κάνεις παρακολουθώντας ΚΥΡΙΩΣ μικρά επαρχιακά ειδησεογραφικά sites ,αφού τα μεγάλα συνήθως ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ γεγονότα που “δεν συμφέρουν”..

Είναι άνθρωποι που πεθαίνουν “ξαφνικά” στα δάση,στις πεδιάδες και στις θάλασσες των οποίων τα πτώματα κατασπαραζουν τα άγρια ζώα και περνουν στα “αζήτητα”,ή είναι εγκληματικές ενέργειες ; Καλείται η αστυνομία και οι ιατροδικαστικές υπηρεσίες να ρίξουν φώς!Καλούνται και οι δημοσιογράφοι να δώσουν τα αποτελέσματα στη δημοσιότητα!!

Από tvstar.gr(Στερεά Ελλάδα) :

Θήβα Σήμερα 1/9

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε αναβάτης μηχανής μότο κρος, στο δάσος του Μοσχοποδίου στη Θήβα, σε μικρή απόσταση από τις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες αντίκρυσε ανθρώπινο σκελετό, πιθανότατα ανδρός, ανάμεσα σε χόρτα μέσα σε ρέμα της περιοχής.

Άμεσα ενημέρωσε την αστυνομία η οποία βρέθηκε στο σημείο και ανέσυρε τη σωρό η οποία θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία για περαιτέρω έρευνα ταυτοποίησης των στοιχείων του θύματος.

Προανάκριση διενεργεί το τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Τον σκελετό ενός άνδρα εντόπισε εργάτης σε χωράφι στο Δοκό Χαλκίδας.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας που σήμερα το πρωί 29/9 μετέβαινε στην εργασία του, βρήκε τη σορό και ειδοποίησε αμέσως τις αρχές.

Από το Α.Τ. Χαλκίδας διενεργείται έρευνα για να διαλευκανθεί η υπόθεση.

ΠΗΓΗ: newspull.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Να φοράτε μάσκες και στα χωράφια κολλάτε πορδοϊοό από τα ζώα και πεθαίνετε ή κάντε την 51η δόση του νέου υπερμπολιασμστος να ξεμπερδεψετε

Comments are closed.