Δεν υπάρχει! – Που έβαλε τη μάσκα γυναίκα σε αστικό (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
leoforeia_venizelou_kavala_citypedia

Ο κόσμος έχει κουραστεί με τις υπερβολές για τον κορωνοϊό. Οι περισσότεροι προσέχουν, τα χέρια τους τα έπλεναν και πριν την πανδημία, ωστόσο πολλοί δεν αντέχουν πλέον να εφαρμόζουν μέτρα εκεί που δεν χρειάζεται.

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, γυναίκα που βρισκόταν στο λεωφορείο που κάνει το δρομολόγιο από την Κεραμωτή, φορούσε τη μάσκα στις πατούσες της.

Μάλιστα, κάποιος προφανώς ενοχλημένος από τη συμπεριφορά της κυρίας, τράβηξε τη φωτογραφία όπου και δημοσίευσε η εν λόγω ιστοσελίδα. Προφανώς η εν λόγο κυρία είχε… εγγράψει στις πατούσες της και τον συγκεκριμένο κύριο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κεραμωτή βρίσκεται στην Καβάλα, περιοχή όπου βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό λόγω κορωνοϊού.

maska_stis_patoyses

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΗΛΙΘΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΗ ΓΙΟΥΣ ΜΑΓΑΛΩΣΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΛΥΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΛΥΜΟΝΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΙΛΥΘΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

    1. dasileios,αυτην εχει κοτσια και το δειχνει.εσυ φορα την μασκα σου και ρουφα το αυγο σου

      1. Και εσύ τράβα στη ΜΕΘ… σου έχουμε κρεββατάκι έτοιμο… μην αργείς όμως, γιατί σε λίγο δεν θα υπάρχουν, κατευθείαν στο χώμα θα σε πάμε!

  2. Εμ, δεν βρέθηκε κάποιος να της ρίξει δυό χαστούκια και να την πετάξει έξω, να δεις μετά αν η βρωμιάρα θα ξαναείχε τέτοιο θράσος!

    1. ναι ρε πρεπει κανουμε κατακαλοκαιρο τζιρο στους κολλητους του μητσοτακεικου.ξυπνα ρε

      1. Εσύ που είσαι τόσο ξύπνιος, έλα να σε κολλήσω παλικαρά μου, να δεις πόσο όμορφα θα νιώσεις καλοκαιριάτικα στον πυρετό!

  3. Εμ, δεν βρέθηκε κάποιος να της ρίξει δυό χαστούκια και να την πετάξει έξω, να δεις μετά αν η βρωμιάρα θα ξαναείχε τέτοιο θράσος!!!

    1. καλα εκανε εγραψε στα ποδια της τις παπαριες του χαρχαλια

      1. Αν μας ξαναμαντρώσουν όμως μην κλαίγεστε πάλι , δεν πιστεύω τον Χαρδαλιά ή την άλλη την μουσίτσα ποντικομαμή , αλλά ο ιός σίγουρα υπάρχει μπορεί όχι στον βαθμό που το παρουσιάζουν αλλά υπάρχει παγκόσμια πανδημία . Με αυτές τις μαλακίες σας θα δώσετε αφορμή να μας έχουν με SMS για κυκλοφορία και τα συναφή , κάνε τον μάγκα τώρα αλλά όταν θα πέφτουν τα πρόστιμα πάλι κο κο κο θα κάνετε όλοι.

Comments are closed.