Δεν υπάρχει – Έβγαλε για… βόλτα το φιδάκι της! [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
snake

Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψε με την κάμερά του ένας χρήστης των social media και σχεδόν άμεσα έγινε viral. Βλέπετε, στο βίντεο φαίνεται καθαρά μία γυναίκα να βγάζει βόλτα το κατοικίδιό της με την διαφορά πως αυτό είναι ένας βόας.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, η γυναίκα έχει στην τσάντα της το φίδι και μόλις φτάνει κοντά σε μία πλατεία, βγάζει το ερπετό και το αφήνει στο γρασίδι για να… χαλαρώσει.

«Αυτή η γυναίκα πάντα περπατάει με το φίδι της. Μόλις διέσχισα τον δρόμο, ήρθα μούρη με μούρη με το φίδι», ήταν το σχόλιο ενός χρήστη στο Instagram, σύμφωνα με την εφημερίδα «O Tempo» της Βραζιλίας.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο κέντρο της πόλης Μπέλο Οριζόντε στην «χώρα της σάμπα» και σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα η γυναίκα είναι γνωστή για την… δράση της στους πολίτες, οι οποίοι έχουν αρχίσει να συνηθίζουν στην… ιδέα.

Δείτε το βίντεο…


View this post on Instagram

A post shared by BH é Meu País (@bhemeupais) on

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μην χάσετε και σταματήσετε την αλητεία του κάθε χαμένου και ηλίθιου κακιασμένου μαλάκα και μακακισμένης σκροφας ή συναδελφου σας δημοσιογράφου που περισσοτερο δημοσιογράφος είναι ο κώλος μου από αυτόν τον κουτσομπόλη και εμμονικο μαλακα. Αν αυτή η αρρώστια δεν σταματήσει από όλους και ΤΕΛΕΙΩΣ κάποια στιγμή θα προσλάβω ντετεκτιβ για να μου βρει όλα τα στοιχεία για να επανέλθει η ζωή μου σε φυσιολογική ροή γιατί η ιδιωτική παραβίαση είναι ξεφτίλα ΠΛΕΟΝ! Οι σχολιαστριες σας ξέρουν να είναι κρυμμένες όπως και οι ηλίθιοι που γράφουν σε όλα τα σαιτ ασχοληθείτε ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ, ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ Κ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΙΣΟΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ!

Comments are closed.