Δεν το πρόσεξε κανείς αυτό;;; H λεπτομέρεια που λέει πολλά για τους “πρόσφυγες” που έστησαν “τσαντίρια” στο Σύνταγμα (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
exo

Eδώ και ώρες οι “πρόσφυγες” έστησαν τις σκηνές τους στο Σύνταγμα μετά από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ και την εκκένωση κατάληψης στα Εξάρχεια.

Όπως παρατηρούμε στις φωτογραφίες,σχεδόν όλες οι σκηνές είναι του κουτιού, ολοκαίνουργιες, σαν να αγοράστηκαν πριν από λίγο από κατάστημα με είδη κάμπιγκ!

skines_main

Πως αλλιώς να εξηγηθεί ότι μέσα σε μόλις λίγες ώρες από την εκκένωση της κατάληψης, βρήκαν οι πρόσφυγες τόσες σκηνές ..σε άριστη κατάσταση! Εκτός κι αν κάποιος … ή κάποια ΜΚΟ τις προσέφερε.

syntagma_prosfyges2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Αν υπηρχε σοβαρο κρατος και σοβαροι πολιτικοι (λεμε τωρα), θα τους μαζευε και θα τους εδινε αξίνες και φτυάρια και θα σκαβανε απο το πρωι ως το βραδυ σε δημοσια εργα σχεδον τζαμπα….Οποιος εμπαινε στη χωρα παρανομα ειτε ανδρας ειτε γυναικα θα απασχολουντο σε οικοδομικες εργασιες και στα χωραφια για ενα κοματι ψωμι και μετα βλεπουμε ποιους θα κραταγαμε…Οι υπολοιποι θα επιστρεφαν στις χωρες τους και θα κρατουσαμε αυτους οι οποιοι ειναι εργατικοι και ακινδυνοι….επαναλαμβανω μονο για σκληρες εργασιες και καθαριοτητα….θα τους εβαζα να καθαριζουν φρεατια,υπονομους, γεωργικες εργασιες και χαμαλικια μεχρι να δουμε ποιοι απ αυτους αξιζουν να μεινουν στη χωρα και θα φανουν χρησιμοι και ακινδυνοι για την δημοσια ασφαλεια….σε οποιον αρεσει..οποιος δεν γουσταρει, τουμπανο στο ξυλο σε κανα υπογειο της ΓΑΔΑ και σπιτι του….

  2. Δεν φταινε οι προσφυγες φταινε οι κυβερνησεις που αφησαν ανοιχτα τ συνορα ν μπουν οσοι κ οποιοι ηθελαν

  3. Nα τους παρουν απτο χερακι οι Απλυτορουβιτσες και να τους πανε κατα Α-ΒΟΥΛΗ να δουν λιγο και τα συντροφια τους πως θα τους (καλοσορισουν),τολμηστε το απλυτες κοτες.

  4. δεν φτανη που μπενουν παρανομα.εχουνε. και απετισισ

  5. Δεν είχα διιάθεση να πάω να ψηφίσω για δήμαρχο, αλλά μετά από αυτό το καραγκιόζ μπερντε που είδα στην καλύτερη πλατεία της Αθήνας και σε αρχή της τουριστικής περιόδου, θα πάω να το ρίξω δαγκωτό στον μόνο που είναι ικανός να διατηρήσει την αξιοπρέπειά μας απέναντι σε όλους αυτούς τους απρόσκλητους απαιτητικούς επισκέπτες μας.

  6. Μονο ο κασιδιαρης εχει τα @@ να ξεβρωμισει την αθηνα….

    Λαέ της Αθήνας αποφάσισε πως θέλεις να είναι η γειτονιά σου: γεμάτη υπάνθρωπους, λαθρολεχρίτες, βρωμιά, δυσωδία, μολότοφ και με δήμαρχο λαθροπούστη ή θέλεις μια καθαρή υγιεινή Αθήνα, που θα μυρίζει θυμάρι και δυόσμο και με δήμαρχο Άντρα Γαμιά με Υπερήφανη Κορμοστασιά; Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, μα και στις ευρωεκλογές που έρχονται και τις Εθνικές εκλογές έχεις στα χέρια σου την ευκαιρία να στείλεις τα λαμόγια, τους ανθέλληνες, τους αντιλευκούς, τους μπάσταρδους, τους υπάνθρωπους, τους πούστηδες, τους φαύλους, τους διαφθαρμένους, τους βρωμιάρηδες, τους απάτριδες, τους βλάσφημους, τους πόρνους, τους αλήτες, τους προδότες και τους πολιτικούς στον Καιάδα. Θέλεις να σε κλέβουν; Θέλεις να σε κοροϊδεύουν και να σε φοροληστεύουν;

    Ανέχεσαι τα σιχαμερά παράσιτα της μεταπολιτευτικής ισοπέδωσης να φτύνουν στους τάφους των προγόνων σου; Αν όχι ΡΙΞΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ρίχνεις Χρυσή Αυγή, ρίχνεις zyklon-b στα πλεμόνια του ανθελληνικού κλεπτοκρατικού καρκίνου!

    1. Τα είπες όλα και τόσο λιανά τους τα έκανες, που δεν γίνεται περισσότερο…Οποιος δεν καταλαβαίνει και δεν βλέπει το χάλι,την λεηλασία και την κοροϊδία είναι άξιος της μοίρας του…

  7. ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΦΑΡΑΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ, ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ………………………

  8. Και τις καινούργιες σκηνες των ΜΚΟ προσεξαμε και τα βραχιόλια που φορουν και μαλιστα δυο δυο οι λαθραίες και τα κινητα και τις νταμπελες για βοηθεια στην αγγλικη γλωσσα,ολα τα προσεξαμε,επισης ξερουμε και τον λογο της παραστασης

Comments are closed.