Δεν το γλιτώνουμε το “φακέλωμα”! Και ο Μάνφρεντ Βέμπερ υπέρ του πιστοποιητικού εμβολιασμού

Κοινοποίηση:
ΒΕΜΠΕΡ

Υπέρ της κίνησης της Ιταλίας να μπλοκάρει εμβόλια της AstraZeneca με προορισμό την Αυστραλία τάχθηκε ο Επικεφαλής της ΚΟ του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ κατά την ενημέρωση δημοσιογράφων υπογραμμίζοντας ότι η ΕΕ πρέπει να είναι ξεκάθαρη με την εταιρεία.

Αναφορικά με το πιστοποιητικό εμβολιασμού, ο Μάνφρεντ Βέμπερ τόνισε ότι «η ανάγκη είναι προφανής» επισημαίνοντας ότι «ακόμη και σήμερα χρειαζόμαστε το πιστοποιητικό. Δεν είμαστε χαρούμενοι με την καθυστέρηση».

Προσέθεσε ότι πρέπει οι διαδικασίες να επιταχυνθούν.

Τέλος, ο κ. Βέμπερ σημείωσε ότι η Ένωση Υγείας αποτελεί προτεραιότητα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Όλη η ιστορία γι’αυτό γίνεται. Για τον εμβολιασμό και τα πιστοποιητικά. Εντωμεταξύ όσο πιο πολύ ψάχνει κανείς την υπόθεση τόσο πιο πολλές φρικωδίες βρίσκει. Το εμβόλιο δίνει εντολή στα κύτταρα του ανθρώπου να παράξουν τις ακίδες από την εξωτερική επιφάνεια του ιού,ώστε μετά το σώμα να αντιδράσει και να μπορεί να τον αντιμετωπίσει. Έτσι λένε. Το θέμα είναι ότι ο ασυμπτωματικός φορέας του ιού έχει ήδη μέσα ολόκληρο τον ιό,όχι μόνο τις ακίδες και δεν τον πειράζει ο ιός. Δηλαδή ο οργανισμός του έχει ήδη τα αντισώματα τα οποία δημιουργούνται μετά τον εμβολιασμό. Οπότε ποιος ο λόγος να κάνει το εμβόλιο; Το εμβόλιο διεισδύει στο κύτταρο και δίνει εντολή να παραγχθούν ουσίες που είναι εκτός των εντολών του ανθρωπίνου DNA.

Comments are closed.