Δεν τους βγαίνουν οι αριθμοί και τρέχουν να κάνουν… εκπτώσεις! “Διαθέσιμα όλα τα εμβόλια για τους 30 – 44 μέχρι το τέλος Μαΐου” προανήγγειλε ο υπουργός

Κοινοποίηση:
εμβολιο

«Μέσα στο καλοκαίρι θα έχουμε πετύχει το πολυπόθητο τοίχος ανοσίας» ανέφερε ο υπουργός Υγείας ξεδιπλώνοντας το κουβάρι του εμβολιαστικού χρονοδιαγραμμάτος.

Ο υπουργός Υγείας αποκάλυψε πως μέχρι το τέλος Μαΐου θα ανοίξει η πλατφόρμα για όλα τα εμβόλια για τις ηλικίες 30-44 ετών. Είδαν ότι σε αυτές τις ηλικίες δεν έχει κίνηση στα  ραντεβού και αποφάσισαν να ανοίξουν όλα τα εμβόλια.

Για τα παιδιά, για τα οποία στον Καναδά εγκρίθηκε το εμβόλιο της Pfizer, για τις ηλικίες 12-15 ετών, το μέλος της κυβέρνησης είπε ότι εφόσον εγκριθεί και στην Ευρώπη θα προχωρήσουμε και σε εμβολιασμούς στα παιδιά. Άφησε, μάλιστα, ανοιχτό το ενδεχόμενο το Σεπτέμβριο τα παιδιά να πάνε εμβολιασμένα στο σχολείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Κακό ψοφο να έχει αυτός και η οικογένεια του.ποτε θα γίνουν εκλογές να ξεβρομισει ο τόπος από τους ανωμαλους, δολοφόνους, παιδεραστές? Ας τολμήσουν να ακουμπήσουν τα παιδιά μας και θα πέσουν μαχαιριές που θα γεμίσουν οι φυλακές.

Comments are closed.