Δεν τον κάλεσε ούτε στα γενέθλιά της! Τι τρέχει πάλι με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη νέα του τηλεοπτική παρτενέρ;

Κοινοποίηση:
αναστασοπουλου

Τα γενέθλιά της είχε η Μαρία Αναστασοπούλου η οποία διοργάνωσε ένα μικρό πάρτι για να γιορτάσει μαζί με τους αγαπημένους της φίλους και συνεργάτες, οι οποίοι μάλιστα, είχαν ετοιμάσει και μια έκπληξη για εκείνη.

Η γνωστή δημοσιογράφος βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο στα βόρεια προάστια, όπου έσβησε την τούρτα των γενεθλίων της. Μάλιστα, προβλήθηκε ένα στιγμιότυπο στο οποίο φαίνεται να σβήνει τα κεράκια της έχοντας στον πλευρό της τον Γιώργο Παπαδάκη. Κι όμως! Δεν ήταν καλεσμένος!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Πήγε απρόσκλητος ο πορνόγερος για να χουφτώσει, αυτός είναι για πολλές σφαλιάρες.

  2. Καλά δεν ντρέπεται καθόλου ο παπαραδάκης, δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός να του πει πόσο γελοίος είναι, αει στα διάλα σκατοσάκουλο.

  3. Δεν ξεχνάμε τη στάση της σε όλες τις προδοσίες τα τελευταία χρόνια στα βοθροκάναλα που δουλεύει,χλευάζοντας οποιαδήποτε αντίθετη γνώμη , ενώ προωθεί πάντα τη επίσημη συστημική προπαγάνδα…ρε ουστ

  4. ο βρωμερος μπολσεβικος πορνο/κλανόγερος χουφτωνει ολες τις μικρες που του στελνει το καθεστως

  5. Τι να τον κάνει το ραμόλι, θα πέταγε καμ1 μαλακία ως συνήθως και θα της χάλαγε τη στιγμή, άντε με τον ξεκούτη. Αυτός και μερικοί άλλοι σαν κι αυτόν φταίνε για τα χάλια της Ελλάδος, για πολλές σφαλιάρες είναι ο σκατόγερος.

Comments are closed.