Δεν τη θέλει το γυαλί… Ηχηρό «χαστούκι» στη γυναίκα του Ρουβά! «Πάτωσε» σε τηλεθέαση και κόβεται η εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη στην ΕΡΤ…

Κοινοποίηση:
zigouli

Βράζει το κτίριο της Αγίας Παρασκευής παρά το γεγονός ότι η εκπομπή «Ιστορίες μόδας» γράφει νούμερα κοντά στο μηδέν… Δύο φορές πήγε και ήρθε το κοστολόγιο για να εγκριθεί.

Και έγιναν συζητήσεις επί συζητήσεων για το εάν θα έπρεπε να παρουσιάσει την εκπομπή η σύζυγος Ρουβά, Κάτια Ζυγούλη την οποία, όπως φαίνεται, δεν σηκώνει το γυαλί και οι τηλεθεατές της γύρισαν την πλάτη.

Διαβάστε περισσότερα στο PatKiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Είναι ένα ψυχρό αγγούρι, είχα δεί μια ταινία με τον Μαρκουλάκη και τον Χωραφά, το Επικίνδυνες μαγειρικές, εξαιρετικοί ηθοποιοί και οι δύο αλλά είχαν ως μήλο της έριδος, ως πρωταγωνίστρια, αυτό το αγγούρι. Σαν να ακούς ένα ρομπότ να μιλάει. Τραγικό λάθος του σκηνοθέτη. Χάλασε όλο το έργο η ανύπαρκτη ερμηνεία της.

  2. Εννοείται δεν τη θέλει ο λαός όχι το γυαλί…. αν θέλει εργασία η κυρα Κάτια ας παει στην Τριανδρία να ανοίξει ψιλικατζίδικο θα την προτιμήσουν τα γειτονακια της ….
    Άσε χρυσό μου κανένα νέο παιδί να πάρει κανένα φράγκο….

  3. Αντί να βρούνε ένα από τα τόσα άνεργα ταλαντούχα κορίτσια ,να φάει ψωμί πήραν την γυναίκα του Ρουβά,αλλά ντροπή της και αυτής ,φτύσιμο θέλει και για αυτό ο κόσμος την πάτωσε πόσα πια χρήματα και πόση δόξα θέλουν οι αχόρταγοι και άπληστοι αισχος

  4. …μαζευτήκατε πολλές “ταλαντούχες” κορίτσι μου…τί να σου κάνει κι αυτό το έρμο το “γυαλί”….δε σας χωράει όλες…είναι καβατζωμένα όλα τα τηλε-πόστα απο τις “1 συν 1 νύχτα δώρο”…..

Comments are closed.