Δεν σταματά πουθενά ο Κούλης, ο “ντίλερ”. Δείτε τι είπε σε πιτσιρικά σε εμβολιαστικό κέντρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mitsotakis (1)

«Αλλιώς πως θα μπαίνετε στα μαγαζιά»,

είπε στον 22χρονο που συνάντησε στο Mega εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» ο πρωθυπουργός.

Δείτε:

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. ΠΡΟΒΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ετοιμαστειτε ερχετε η………………….. κουλα η αλανιαρα που χαιρεται που μπολιαζονται τα γιδια μπας και ο ιδιος δεν ειναι αφου λεει και το βροντοφωναζει χωρις φοβο και με θαρρος οτι ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ; ………τα συμπερασματα δικα σας

  2. O ΚΟΥΛΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ MB ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΕ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.ΤΑ MB ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ??
    KOYLH H KINA ΤΕΛΕΙΩΣΕ,ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ UFO,ELBETIA,BELGIOOLLANDIA ΚΤΛ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ,ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΑΣΚΟΦΟΡΕΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΤΟ 60% ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ??

  3. Την μυτη ο Μιζοτακης την εχει βγαλει εξω,κουλααα μακουουουςςςς.

  4. Η Ελλάς καταστρέφεται και αυτός εκεί στο βελόνι…… Είναι που είναι βλαμμένος εκ γενετής κάθεται και στον ήλιο χωρίς καπέλο μέσα Οκτωβρίου πολύ θέλει να αρχίσει τις μαλακίες ??? Θέλει να το παίξει άνετος και κούλ στις κάμερες και γίνεται ακόμα πιο ρεζίλι……

  5. Ακου ρε φιλε τι ειπε στην θειτσα: “και το αντιγριπικο μη ξεχασεις ε;”
    Λες και ειναι γιατρος το ζωον…!

  6. Με τα χέρια στις τσέπες και με την μάσκα παρά την τρίτη δόση που λένε πως έκανε, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί όλο για τα μπόλια λέει….
    Αμάν πια,ένας σκασμός από μπόλια έχουν γίνει,μας κούρασες,τα κρούσματα είναι ίδια 5 μήνες τώρα….και επίσης τα κρούσματα δεν είναι πεθαμένοι,ούτε καν νοσηλευόμενοι…..

  7. Μαλακα δεν υπαρχει ο τυπος, τι γελοιος κλοουν ειν αυτος, ποσο εχει ξεπεσει η χωρα με ενα τετοιο φασουλή για πρωθυπουργό.. Αυτον ουτε για κομπαρσο σε b movie δεν θα τον επαιρνε κανεις αν δεν ειχε το ονομα.

  8. Τρέξτε ψώνια να κάνετε την Τρίτη δόση!
    Πολλά συγχαρητήρια! O Θεός να σας βοηθήσει.

  9. Καλά τύψεις για όσους νοσούν από τις παρενέργειες δεν έχουνε ; Τι χαρές είναι αυτές στις κάμερες ;

  10. ΑΠΟΡΙΑ !!! Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας (Τουρνάς) γιατί συνοδεύει τον Πρωθυπουργό για να εμβολιαστεί τη στιγμή που έχουμε πλημμύρες, σεισμούς, καταστροφές;;;; (Ο υπουργός είναι στις Βρυξέλλες !!!)

  11. Στις 13 καιγεσαι Κουλη !!! Ολοι θα πεθανουμε..Κουλη !!! ολοι Κουλη !!!

  12. βγήκε ο χάρος παγανιά.
    Κ. ΤΟΥΣ ακούμπησε. 3η κ. φαρμακερή. το απεύχομαι.

  13. ο dealer με το placebo μονο για παρυ του.
    ε ρε τι εχει να τραβηξει ετουτος και ολο το σωι του απο την καταρα που εχτισε

Comments are closed.