Δεν πρόκειται για αστείο: Πρώην πιλότος της CIA ισχυρίζεται ότι στη σελήνη ζουν 250 εκατ. εξωγήινοι!

Κοινοποίηση:
1

Ο John Lear ο οποίος εργαζόταν στο παρελθόν ως πιλότος ειδικών αποστολών για την CIA αναφέρει σε συνέντευξή του ότι στη Σελήνη κατοικούν περί τα 250 εκατ. ανθρωποειδείς εξωγήινοι και ανάμεσά τους υπάρχει η φυλή των «Γκρίζων» που ζουν κάτω από την επιφάνειά της ενώ μιλά για βάσεις , τοποθεσίες και πολλά άλλα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Η Σελήνη ονομάζεται Λεβανία. Ειναι τεχνητο και κουφιο εσωτερικα, μεταλλικο σώμα με μια λεπτη επιφανειακη στρώση σκόνης. Οταν η ΝΑΣΑ εβαλε βόμβα στην επιφάνεια της ο ηχος που δημιουργήθηκε και κατεγραφη απο τα όργανα της ΝΑΣΑ ,ξαφνιασε και κρατησε για πολύ ώρα ως αντιλαλος (σε δόνηση). Προκειται για το σκάφος των αποστατών ΛΙΛΙΘ. Μπορει οποιος θελει να γκουγκλάρει ορολογιες που ανεφερα όπως και Niara Isley, Γεράσιμος Καλογεράκης, David Icke κ.α.

  2. κανεις δεν εχει παει ποτε στη σεληνη …ουτε καν στο διαστημα, γιατι δεν υπαρχει διαστημα, ξυπνατε

  3. ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΡΙΑΓΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΤΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ…
    Ο ΣΥΓΚΕΚΡΟΜΕΝΟΣ ΕΠΙΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ…
    ΤΙ ΛΟΓΩ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΕΙ ΨΕΜΑΤΑ …ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ…. ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ….ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ? ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΒΟΥΓΙΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΓΑΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΕΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ…..ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ 50%
    ΓΝΩΣΕΙΣ….
    [ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΑΠΟΛΟ ΤΟ 60-70 ΚΑΙ ΠΗΓΕ Ο ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ …ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΘΕΕ ΜΟΥ…ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ…ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΔΕ

  4. Και τον πιστέψαμε τώρα. Ότι θέλει ο καθένας λέει για δημοσιότητα. Αφού σύμφωνα με απογραφή που έγινε τον Μάρτιο του 2018 ήσαν 260 Εκατομμύρια!!!

    1. Εκαναν και απογραφη;

      Χαχαχa

Comments are closed.