«Δεν πιστεύω στον κορωνοϊό, με προσβάλλει η χρήση μάσκας» – Ξεσπά ο κόσμος στις κάμερες (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

«Δεν πιστεύω στον κορωνοϊό, με προσβάλλει η χρήση μάσκας», φράση που ακούγεται από νεαρή κοπέλα σε λεωφορείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

47 Σχόλια

  1. Εάν ήταν τόσο επικίνδυνος ο ιός γιατί οι λαθροι που ζουν ο ένας πάνω στον άλλον και συναντάστρέφονται μεταξύ τους χωρίς καμία προφύλαξη δεν παθαίνουν τίποτα??? Με τα κρούσματα που λένε για όλους εμάς εάν ίσχυαν θα έπρεπε οι λαθρο να ψοφάνε δεκάδες κάθε μέρα.
    Κάποια στιγμή πάντως θα γίνει η έκρηξη γιατί όλο αυτό είναι εντελώς αφύσικο.. και τότε θα πιάσουμε πολλούς απ το λαιμό και μη νομίζουν ότι θα μπορέσουν να ξεφύγουν η να προστατευτουν

  2. Ο κάθε πολίτης να αναλάβει την ευθύνη της ατομικής του υγιηνης. Όσο για τα ΜΜΜ είναι αδύνατον να κρατήσουμε τις αποστάσεις ούτε να μην ακουμπήσει εκεί που έχει ακουμπήσει κάποιος άλλος γι αυτό λέγεται και μαζικής μεταφοράς. Το μόνο που μπορεί να γίνει άμεσα είναι να πάρουμε ανταλλακτικά για να επισκευαστουν τα λεωφορεία που βρίσκονται στα γκαράζ και να βγούνε άμεσα στων δρόμο και όχι να περιμένουμε πότε θα έρθουν τα Καινούργια που θα κοστίζουν ένα σωρό λεφτά.

  3. εφοσον ειναι τοσο θανατηφορος και κολητικος οπως θελουν να μας πεισουν οι πολιτικοι οι ειδικοι και τα τρολακια τους κατα την γνωμη μου δεν θα πρεπει να εναντιονομασται αλλα αντιθετος επειδη κολαει και απο τα ματια οπως λενε και δεν ειμαστε σιγουροι αφου ειναι κατι καινουριο και απο που αλλου θα πρεπει να απαιτισουμε να μας δωσουν ΡΒΧ στολες με ολοπροσωπη μασκα με φιλτρα

  4. Όσο εμείς ήμαστε στον καναπέ τοσο αυτά τα πουσταρια θα μας πηδάνε. Καλάμας κάνουν.

    1. Ο/Η ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΝΤΟΜΑΤΟΠΕΛΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΚΑΙ λέει:

      Άκυρο τελείως γιατί δεν υπάρχει κόσμος που να λέει το αντίθετο για το φανάρι. Από την άλλη, η απάτη με τη μάσκα (που υπάρχουν απο το 2015 δημοσιευμένες έρευνες και έχουν τεστάρει οτι η μάσκα δεν προστατεύει απο τους ιούς αυτούς) ειναι προφανές οτι θα έβρισκε πρόβατα στο μαντρί του ΣΚΑΙ και του κούλη που έχει θησαυρίσει να λένε οτι μας προστατεύει απο τον ιό χαχαχα!

  5. Αν οσα λενε για τον κορονο ειναι αληθεια, μασκα ξεμασκα μεσα στο λεωφορειο δεν σας σωζει τιποτα.
    Εννοειται πως ολα ειναι ψεμματα και πρεπει να σαι εντελως δαιμονισμενος για να τα πιστευεις.Δεν ειναι θεμα εξυπναδας, ειναι θεμα του ποσο διεφθαρμενος εισαι στην ψυχη. Οι δαιμονισμενοι πιστευουν ο,τι τους λεει ο Σατανας στο κουτι.

    1 εκατομμυριο λεει οι νεκροι στον 1 χρονο, ρε μοσχαρια οι νεκροι απο τα καυσαερια συμφωνα με τον παγκοσμιο οργανισμο υγειας ειναι 7.Δηλαδη εσεις λετε να πιστευουμε τους “ειδικους“ ε, οι ειδικοι λενε οτι πεθαινουν 7 φορες περισσοτεροι απο τα καυσαερια. Δεν σας ειδα να ζητατε να καταργηθουν τα αυτοκινητα ομως.

    Καλα τα ειπε η κοπελα. Τα μοσχαρια και οι δαιμονισμενοι ας μεινουν σπιτι τους αν φοβουνται.

  6. Κλωτσιές και έξω από το λεωφορείο η βλαμμένη

  7. Μπράβο στη κοπελιάγια το θάρρος της. Μέχρι το βράδυ θα έχουν βρει ποια είναι κ θα έχουν πάει οι μπάτσοι σπίτι της.

  8. Οποίος φοβάται να κάτσει σπίτι του και να φοραει μάσκα βλέποντας τα τσοντοκάναλα .

  9. Πιστευα οτι ολοι οι ελληνες ειναι προβατοιδη οντα ..τελικα ευτυχως μερικα ατομα οπως η κοπελα εκτος απο μυαλο διαθετη και θαρρος…πραβο κοπελα μου οποιος φοβατε να κατσει σπιτι η να μπει σε μια σκουπιδοσακουλα μην τυχον και κοληση…η βλακεια και η προπανγανδα παει συνεφο….δεν υπαρχει τιποτα ολα ειναι παραμυθια παιζονται μεγαλα συμφεροντα και περιεργα πεχνιδια…αντιχριστα προεορτια…να δουμε οι νειταξιτες τι αλλο θα σκεφθουν…

  10. Δεν σας παραξενεύει που όλες οι “φίρμες” της τηλεόρασης και των πρωϊνάδικων ξεκίνησαν νωρίς φέτος ?
    Ενώ άλλες χρονιές φτάνουμε και στον Νοέμβριο για να κάνουν πρεμιέρες !
    Το lockdown και η νέα καραντίνα ήταν ήδη σχεδιασμένη !

  11. Είναι για μπουνιές κάποια άτομα. Ήμουν στο σούπερ με μάσκα και η μαλάκω μπροστά μου στο ταμείο μόνο που δεν πήρε την μεζούρα να μετρήσει τα 2 μέτρα απόστασης, μπορεί να ήμουν 1,70 λίγο λιγότερο και άρχισε να γκρινιάζει. Ήθελα να την πατήσω κάτω να την φτύσω και να της πώ πως έχω κορωνοϊό και τώρα την κόλλησα. Όποιος φοράει μάσκα να μην ασχολείται με το τι κάνει ο άλλος, υποτίθεται η μάσκα του τον προστατεύει. Νταβατζή δεν θα έχουμε το κάθε άγνωστο ανέραστο ζώον.

    1. Ντιναρα σορρυ που σου χαλαω τον οιστρο αλλα την ΤΙΜΗΜΕΝΗ μασκα την φοραμε για να προστατευουμε τους γυρω μας και με την σειρα μας εφοσον το εφαρμοζουν ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ προστατευομαστε κι εμεις. Μη ξεχνας πως ο συγκεκριμενος ιος αν μη τι αλλο κολλαει και απο τα ματια. Κι εγω αντιλαμβανομαι πως ολο αυτο με τον ΙΟ εξυπηρετει πολλους και διαφορους σκοπους αλλα με τα βλακωδη επιχειρηματα μερικων οπως και το δικο σου δεν βοηθας παρα δινεις στους πραγματικους νταβατζηδες που λες.. το πλεονεκτημα. Βαλτε πρωτα το μυαλο σας να δουλεψει και μετα καντε δημοσια σχολια ημαρτον.

      1. Θεωρητικά αυτός ο τρόπος έκφρασης είναι αγενής και χαρακτηρίζει απολίτιστα
        όντα. Επειδή ομως έχω βιώσει ανάλογες περιπτώσεις νιώθω την οργή που σου προκαλεί ο άλλος. Η καλλιτερη λύση στην περίπτωση αυτή είναι η αδιαφορία.
        Υ.Γ. Εφ όσον ο ιός κολλάει κι απ’ τα μάτια
        γιατί να την φοραμε!??
        Όλοι τρέμουν για την υγεία τους και φοβούνται μη χάσουν την ζωή τους
        Τη ψυχή τους δεν φοβούνται μήπως την χάσουν??

    2. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΩΣΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΑ ΕΣΥ. ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΣΠΗΛΙΑ ΖΩΟ!

  12. ΟΙ ΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΟΥΣ ΠΙΠΙΛΙΣΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ, ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΟΝΑΙΟΣ (ΣΕ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ), ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΜΑΣΚΑ ΣΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ.

  13. Το θέατρο που παραλόγου.Μπράβο στην κοπέλα για το θάρρος της.
    Όσο για τους λοιπούς κάνετε ότι λέει ο Κούλης.Πρόβατα που βλέπουν όλη μέρα τηλεόραση.Ζόμπι έχουν γίνει.

  14. Θα συμφωνήσω κι εγω με την κοπελα. Οςο για τα ουγκανα που μπαίνουν εδω μεσα και μουγκρίζουν, καλα κανουν. Οπως είχε πει και Παπαμιχαήλ σε καποια ταινια, καλο ειναι να θυμούνται κάπου κάπου και την μητρική τους γλώσσα.

    1. ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΦΟΡΑΔΑ!

  15. ΣΤΗΜΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ…………….. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ Κ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ‘ΣΟΒΑΡΑ’

  16. @ ΑΛΛΟΣ
    Πόσα είπαμε παίρνετε για κάθε σχόλιο εσείς τα τσιράκια της κάθε κυβέρνησης;
    0,35 €; Μπραααβο. Αντε, ρουφα τ αυγό σου τώρα μπουλη & πήγαινε γράψε κι αλλού.
    Μας έπεισες! Χαχαχαχα.
    Υγ.1: Μπράβο στην κοπέλα! Γνήσια Ελληνίδα! Μας τιμάει όλους!
    Υγ. 2: Στεφαναρα γίγαντα, όλοι μαζί σου! Σε στηρίζουμε κι εκτιμάμε ΑΠΕΡΙΌΡΙΣΤΑ το ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ που κάνεις, με πραγματική αυτοθυσία.

  17. στην αρχη μπαινει ενας λαθρομεταναστης και δεν φοραει αλλα σε αυτον δε πηγαν.

  18. Η κοπέλα που δεν γουστάρει να φοράει μάσκα γιατί την προσβάλει, να πηγαίνει για καφέ και στη δουλειά της με το αμάξι της ή με τα πόδια και όχι να χρησιμοποιεί τα ΜΜΜ του κράτους που επιβάλει τη μάσκα. Αυτή να κάθεται σπίτι της, όχι οι άλλοι που τηρούν τους νόμους και τους κανόνες προστασίας. Εάν πάλι δεν της αρέσει, να πάει σε άλλο κράτος που θα της επιτρέπουν να μη φοράει μάσκα στα ΜΜΜ. Δεν είναι δικαίωμα της να κάνει ότι θέλει επειδή έχουμε δημοκρατία. Τα δικαιώματα που σου δίνει και στα προστατεύει το Σύνταγμα, τελειώνουν εκεί που αρχίζεις να προσβάλλεις τα δικαιώματα των άλλων και να μη τηρείς τις υποχρεώσεις σου. Να τελειώνουμε με τους ψεκασμένους και συνωμοσιολόγους. Σε όποιον δεν αρέσουν οι νόμοι και οι υποχρεώσεις, ξεκουμπίδια από τη χώρα.

    1. Αλήθεια τωρα;ξεκουμπιδια σε όσους δεν αρέσουν οι νομοι; ποιοι νομοι;βγαίνει ένας τύπος που λέει από την μια ότι τα παιδιά πρέπει να φοράνε μάσκα και στο σπίτι κσι οι μητέρες νσ μην τα αγκαλιάζουν και από την αλλη μας λέει ότι στις δομές δεν υπάρχει πρόβλημα γιατι εκεί διαμένουν παιδια κσι νέοι ανθρωποι;ποσο επικίνδυνα βλάκας πρέπει να νσ είναι κάποιος που ανέχεται να ακούγονται τέτοιες σαχλαμάρες και ταυτόχρονα να λεει ψεκασμενους και συνωμοσιολογους όσους διαφωνούν με το Θέατρο του παραλόγου ;

    2. Να την απαλαξει το κράτος και από τους φόρους αν είναι

    3. Νεκροθάφτη θέλεις να φοράμε μάσκα για να πεθάνουμε όλοι, για να ‘χεις δουλειά ε; Αμ δεν θα σου κάνουμε την χάρη…

    4. Ποιοι νομοι? Οι νομοι που ψηφιζουν οσοι σε βολεψανε? Σεβεσαι “νομους“ που φτιαχνουν σατανιστες παιδεραστες και μασωνοι? Μονο οι νομοι Του Θεου υπαρχουν στην πραγματικοτητα.

    5. Αι είσαι και πολύ πειραγμένο τελικά τι να πούμε καλά λέει ο πιο κάτω. Οταν λοιπόν φίλος αποκτήσεις παιδιά γίνε αμέτοχος στη ανατροφή τους. Φορά μάσκα να μην αναγνωρίσουν ποτέ το πρόσωπο σου. Μη τα αγκαλιάσεις ποτέ και μη τα δείξεις ποτέ την αγάπη σου. Σαν τα ζώα που μας κυβερνάνε και τους φίλους τους τα τσιράκια του κοροιδολογους γιατρούς. Πιστεύω να είσαι από αυτούς της μεγαλύτερης ηλικίας 50-60 αλλιώς τη βάψαμε από χέρι.

  19. Η γριά με τη μάσκα φορούσε και γάντια…Αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν για το μέλλον της Ελλάδας.Ζήτω η δημοκρατία και ο κοινοβουλευτισμός! ΥΓ. Την κοπέλα που αρνείται τη μάσκα την παντρεύομαι.

    1. Σκέτα μαλάκας που ψηφίζει κάνε το αντινεοταξίτης, να σου ταιριάζει…

  20. Με τόση πλύση εγκεφάλου τι περιμένεις να γίνει. Το έχουν πάρει πατριωτικά οι μασκοφοροι. Όλη μέρα στη τηλεόραση έχουν χαζέψει. Πάντως τα 20 μύρια στα βοθοκαναλα έπιασαν τόπο. Δε ξέρω για πόσο καιρό ακόμα θα μασάνε σανό. Στα σούπερ μάρκετ σε κράζουν άσχημα. Την έχουν δει και λίγο χωροφυλακή που λέει ο λόγος οι κύριες στο σκαβενιτη

  21. Ρεπορταζ Σκαϊ…
    Πιο “βρυκολακιστικο” καναλι δεν υπαρχει.

  22. Μπραβο ρε κοπελιά!Στην Ελλάδα του σήμερα οι γυναίκες εχουν αντικαταστήσει τους άντρες!

  23. Σωστα εγω δεν πιστευω στο κοκκινο φαναρι θα περναω οπως θελω. Δεν πιστευω τους γιατρους να καταργηθουν. Δεν πιστευω οτι τα σκουπιδια πρεπει να τα βάζω στους καδους θα τα πεταω στη μεση του δρομου.Ειμαι ηλιθια και κανω οτι μου κατεβει. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ

    1. “Δεν πιστευω τους γιατρους” που τα παίρνουν από το καθεστώς για να επιβάλουν το έτσι θέλω της κάθε ελίτ.
      Φίμωτρο βάζουν στους σκύλους που δαγκώνουν. Επίσης η κοπέλα πήγαινε στην δουλειά της και όχι στο καρναβάλι.
      Όλοι οι φοβητσιάρηδες και κλανιάρηδες να μείνετε στο σπίτι σας και να πεθάνετε με την μάσκα σας από ασφυξία.
      Μόνο με κλωτσομπούνια θα στρώσετε. Με τόσο διοξείδιο που αναπνέετε από τις μάσκες σας έχετε σαλέψει…..

    2. Κόψε το λαιμό σου.. κάνε ότι θέλεις..τα πιστεύω σου με το ζόρι στους άλλους δεν επιβάλλονται.. όσο τους βλέπεις βλάκες άλλο τόσο σε βλέπουν και αυτοί.. όσο νομίζεις ότι έχεις δίκιο άλλο τόσο πιστεύουν ότι έχουν δίκιο και αυτοί.. είμαι ελεύθερος και κάνω ότι μού κατέβει και δεν σηκώνω παρατήρηση από αυτόυς πού τρώνε αμασητο ότι τούς ταιζουν.. αυτή είναι η άλλη μεριά του νομίσματος..θα σού αρέσε να σού την επιβάλουν;

    3. Επειδη δηλαδη δεν πιστευει στον κορονοιο σημαινει πως ειναι και βλαμμενη;;;;;ενω εσυ εισαι καλα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ποσοι θα γελανε με σενα!!!!!!!!

    4. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
      ΕΣΥ ΠΡΟΣΕΧΕ ΥΠΑΚΟΥΕ ΔΟΥΛΕ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ.

    5. Χαλαρωσε αλλε, ανοησιες λες με ατυχεστατα παραδειγματα. Εχεις δει πολλους πολιτες να διαμαρτυρονται παγκοσμιως για τους καδους σκουπιδιων? Εχεις δει πολλους συγκοινωνιολόγους και οδηγους να αμφισβητουν το κοκκινο φαναρι ως καθολικο διεθνες μετρο διευθετησης προταιρεοτητας? Αντιθετα ερχεσαι να πουλησεις εξυπναδα με ηλιθιοτητες, την στιγμη που δεν την εχεις. Ειτε υποκρινεσαι και δεν ξερεις τις χιλιαδες απο τους γιατρους παγκοσμιως που εχουν αλλη γνωμη και μαλιστα υπερβολικα τεκμηριωμενη επιστημονικα και ερευνητικα, ειτε εισαι παντελως απληροφορητος. Και να πεις οτι δεν τα ελεγαν και οι δικοι μας κομπογιαννητες εδω, να πω οτι δεν ξερεις αγγλικα και ενημερωνεσαι μονο απο το χαζοκουτο..Αλλα ελα που ελεγαν αλλα οταν αρχισε ο πανικος και ξεραμε ολοι λιγοτερα..Θα πρεπει αλλωστε να ακουσες οτι σε αλλες χωρες δεν εχουν μασκες και δεν ειχαν συνεπειες, μερικοι πηγαν και πολυ καλυτερα απο τους μασκοφορους.
      Και στις δυο περιπτωσεις εισαι απαραδεκτος αμαθης. Προσεχε μην πας εσυ στο διαολο..
      Κοιτα τωρα την πολυπατενταρισμενη επι 20 ετη γριπουλα σου απο τα διεθνη κορακια
      (Οποιος ξερει αγγλικα ας δει το καινουργιο τεκμηριωμενο ντοκυμαντερ για το στησιμο της δουλειας..
      https://freedomplatform.tv
      Και μετα ριξε μια ματια τι λενε μερικες εκατονταδες μονο ειδικοι της υγειας παγκοσμιως για ολα αυτα..με βιβλιογραφια και οχι αερολογια, Και εχει πολλα αλλα..

      https://dimpenews.com/2020/08/31/%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%B3%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82-martin-haditsh%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%BA/?fbclid=IwAR3W8BBET3l7puFUXJBz6VGOkJIXSGnOdVlin2Wa8tF0wVCSdMAWMl33q7E

      οπως οι ασχετοι ειδικοι δικοι μας..που πουλανε επιστημοσυνη. Αλλα θα αναγκαστουν να ξερασουν πολλα και αναλυτικα, στα δικαστηρια που τους περιμενουν…
      Μαζι με την οποια ιατρικη εταιρια (Ε.Π.Ε, να μην πληρωνω..προσωπικη περιουσια για τις εγκληματικες αντιεπιστημονικες μπαρουφες που λεω) και οσους αλλους επικαλεστουν οι αυθεντες…προς υποστηριξη.

  24. Αυτή με τις γυαλούμπες στάνταρ Συριζέα ίσως και ΚΚΕ.Αν ήταν ακόμη ο Αλέξης όχι μόνο θα πίστευε στον Κινεζοϊο και θα φορούσε πάντα μάσκα.Αλλά θα έκανε και επικούς καυγάδες σε όποιον τολμούσε να κάτσει δίπλα της χωρίς μάσκα.

  25. Και εμεις μαζι σας! Μπραβο! Τελος το δουλεμα!

  26. Πιστεύουμε δεν πιστεύουμε δικτατορία έχουμε μαντάμ…

Comments are closed.