Δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό! Θάνατος 65χρονης στα Καλάβρυτα – Δεν σχετίζεται με το εμβόλιο σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Κοινοποίηση:
εμβολιο

Δεν φαίνεται να σχετίζεται o θάνατος της 65χρονης στα Καλάβρυτα με το εμβόλιο της Pfizer, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ και στην Μαρία Σταθοπούλου, ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Καρβέλης. Υπενθυμίζεται ότι η ηλικιωμένη είχε πάει να κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer, και λίγο μετά τον εμβολιασμό της πέθανε.

Όπως είπε ο κ. Καρβέλης, ο ιατροδικαστής του ανέφερε ότι σε πρώτη φάση δεν φαίνεται να σχετίζονται τα ευρήματα με το εμβόλιο της Pfizer, δεν υπήρξε κάποια πνευμονική εμβολή ή κάποιου άλλου είδους εμβολή. Επίσης, στον λάρυγγα δεν υπ’ήρχαν ευρήματα ότι η άτυχη γυναίκα είχε υποστεί κάποιο αλλεργικό σοκ.

Οι έρευνες συνεχίζονται καθώς αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις της άτυχης γυναίκας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. τα εμβολια δεν φταινε ποτε ειναι τα καλυτερα αμα πεθανεις ομως απο κατι αλλο αμεσως σε χρεωνουν στον κοροοιδοιο

  2. Ναι μωρέ! Ήταν καλά η γυναίκα πριν, κάνει το μπόλι και πέφτει κάτω ελάχιστα πιο μετά – ΝΑΙ ΚΑΛΕ δε φταίει το μπόλι!!!! ΑΛΛΗ ΜΙΑ “ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ” ΚΑΙ “ΑΤΥΧΗ ΣΤΙΓΜΗ”… δολοφόνοι, έρχεται η ώρα να λογοδοτήσετε για τα εγκλήματά σας. Όχι ακαταδίωκτο, ΤΙΠΟΤΑ δε σας σώζει!!!

  3. Ενω αν δεν υπήρχαν τα μπόλια, θα γράφανε κοβιντ με τη μία και χωρίς νεκροψία.
    Βασικά οι όλοι ιατροδικαστες σίγουρα θα θέλουν να κάνουν διακοπές φέτος σε κάποιο νησί και όχι σε καποιο τρελοκομείο.🤭
    🤫

  4. Από τι πήγε η γυναίκα ούτε που τους νοιάζει!! Το εμβόλιο να βγάλουμε καθαρό και η εντολή φαίνεται στην ανακοίνωση!!! Μάλλον από φυσιολογικό θάνατο λέω εγώ και καθαρά συμπτωματικά ΕΤΥΕ να είχε κάνει πριν λίγο εμβόλιο η κακομοίρα!! ΑΤΥΧΗ!!

Comments are closed.