Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο! ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ είπαν ΜΠΡΑΒΟ στα γελοία κορίτσια που προσπάθησαν νε ξεφτιλίσουν την παρέλαση

Κοινοποίηση:
NEA FILADELFIA

Μεγάλες αντιδράσεις και οργή προκάλεσε η επιλογή 10 κοριτσιών να παρελάσουν για την 28η Οκτωβρίου σε στιλ Μόντι Πάιθον, διακωμωδώντας την επέτειο του ΟΧΙ. Αλλά δεν οργίστηκαν όλοι, καθώς στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν να τις συγχαρούν.

Τελικά αποκαλύφθηκε ότι όπως ισχυριζόταν από την πρώτη στιγμή και το ΓΕΛ Νέας Χαλκηδόνας, τα κορίτσια δεν είχαν καμία σχέση με το σχολείο και οτι προχώρησαν σε μια καλλιτεχνική παρέμβαση, αντιμιλιταριστικού περιεχομένου.

Πριν πάντως από την αποκάλυψη ότι η παρέλαση-παρωδία ήταν …«καλλιτεχνικό δρώμενο», στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν σπεύσει να δώσουν συγχαρητήρια στις μαθήτριες.

Από τους πρώτους που έσπευσαν να πουν μπράβο στα κορίτσια, πριν γίνει γνωστό ότι ήταν καλλιτεχνικό χάπενινγκ, ήταν η πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καβαδία. Που με ανάρτησή της στο twitter έγραψε:

« Στην πυρά! Στην πυρά! Ποια είναι αυτά τα 16χρονα που «τόλμησαν» να αμφισβητήσουν τον αγώνα των… εθελοντών απέναντι στις δυνάμεις του… λαϊκισμού; Να έπαιζαν, τουλάχιστον, με τα κινητά τους την ώρα της παρέλασης, εεε θα ήταν αλλιώς… »

Είχε προηγηθεί με παρέμβασή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο δημοσιογράφος της «Αυγής» Ανδρέας Πετρόπουλος που έδωσε συγχαρητήρια στα κορίτσια και χαρακτήρισε γελοιότητα τις παρελάσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΡΓΙΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΙΑ ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΘΕΣΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!!! ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΡΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΡΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ !!!

  2. Αννέτα Καβαδία
    Τά πυρά στν κώλο σου ανθελληνικό σούργελο.”Εκανε η μύγα κώλο καί έχεσε τόν κόσμο όλο”.
    Βδέλες Συριζαίοι
    Γιάννης Λάκων

  3. Αγαπητέ Στέφανε,

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ !!!

    Τι να Λέμε Τώρα, στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Γενικά στην Αριστερά, ΔΕΝ Πιστεύουν στις Έννοιες, Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια. Αλλά Όχι κι Έτσι ρε Παιδιά. Μπορεί να Διαφωνεί με τις Παρελάσεις, και το Έχει Πει Ξεκάθαρα ο ΣΥΡΙΖΑ, Τόσο τα Στελέχη του, Όσο και οι Δημοσιογράφοι που Πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μην Προκαλούν Κιόλας.

    Το Ότι δεν Πιστεύουν στις Έννοιες Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια, το Απέδειξαν και με τη Συμφωνία των Πρεσπών ( που Αυτή η Συμφωνία αν και θα Περνούσε και επί ΝΔ, Όμως η ΝΔ Όμως ΔΕΝ θα Παραχωρούσε Αναγνωρίζοντας, κατά συνέπεια Ούτε Μακεδονική Γλώσσα, Ούτε Μακεδονική Εθνότητα ), Αλλά και την Πολιτική των ΕΝΤΕΛΩΣ Ανοικτών Συνόρων και την Αποδοχή Όλων των Λαθρο-Μεταναστών, και το Χαρακτηρισμό τους ως Πρόσφυγες και την Κάθε Δυνατή Προσπάθεια που Κατέβαλε, για την Απλοποίηση της Διαδικασίας Ασύλου, για Όλους Αυτούς τους Ανθρώπους, μετά με τα Επιδόματα που Έδινε, με τα Μεροκάματα, με την ΔΩΡΕΑΝ Παροχή Ρεύματος, Νερού και Τηλεφώνου, και στον Έλληνα Εισοδηματικά Κριτήρια, και θα Έλεγα, αν μου Επιτρέπετε, Μία Μορφή Μίσους.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ με την Πολιτική που Εφάρμοσε στο Μεταναστευτικό, Ήταν Ξεκάθαρο Ότι Επιθυμούσε να Συμβάλλει στη ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Δηλαδή στην Αλλοίωση του Ελληνικού Πληθυσμού. Για Αυτό Λέμε και Ξαναλέμε, Ότι η ΝΔ ΔΕΝ Πρέπει να Συνεχίσει την Ίδια Πολιτική με το ΣΥΡΙΖΑ στο Μεταναστευτικό, Διότι Όσο και Καλές Κινήσεις να Γίνονται στην Οικονομία, στην Καθημερινότητα του Πολίτη, για παράδειγμα, το Μεταναστευτικό Ζήτημα θα Είναι το Πραγματικό ΒΑΤΕΡΛΩ της.

    Βγήκαν από το ΣΥΡΙΖΑ ( Στελέχη και Δημοσιογράφοι ) να Υποστηρίξουν Μία Ενέργεια, Όπως Αυτή των Κοριτσιών, που Ότι Χαρακτηρισμούς και να Κάνεις Λίγο Είναι, η Οποία Προσέβαλε το Εθνικό μας Σύμβολο, τους Αγώνες Κάποιων Ανθρώπων, οι Οποίοι Έδωσαν τη Ζωή τους για να Είναι Σήμερα Εκείνοι Ελεύθεροι και να Λένε Αυτά που Θέλουν και Πιστεύουν.

    Όπως Είπα και στην Αρχή:

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ !!!

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

  4. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ. ΣΑΡΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΜΙΜΑΘΕΣΤΑΤΟΥ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ !!

  5. Άρθρο 188 Προσβολή συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας

    Ενότητα:
    ΕΒΔΟΜΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
    Ισχύον Άρθρο:
    1. Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει, παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του ή ηχητικά παρεμποδίζει τη δημόσια ανάκρουση του εθνικού ύμνου, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο έτη ή χρηματική ποινή.

    2. Με την ίδια ποινή τιμωρείται όποιος τελεί πράξεις βανδαλισμού σε τόπους ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας καθώς και σε χώρους φύλαξης νεκρών ή νεκροταφεία ή αφαιρεί αυθαίρετα νεκρό ή μέλη του ή την τέφρα του

    από εκείνους που έχουν δικαίωμα να τα φυλάξουν, αν δεν τιμωρείται βαρύτερα κατ’ άλλη διάταξη.

  6. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΑΝ Τ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ΑΑΧΑΧΑΧΑ ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΑΞΙΩΜΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΔΕ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΑ Γ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΜ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΚΥΡΙΑ ΚΑΒΑΔΙΑ Κ ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ…ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΚΥΡΙΑ ΚΑΒΑΔΙΑ….

  7. Ε τότε ας πούμε ότι δεν κορόιδευαν την παρέλαση , αλλά κορόιδευαν τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Λοιπόν ; Δεν θα αντιδράσουν οι οργανώσεις που υπερασπίζονται τα άτομα αυτά που Χλευάστηκαν ;;;;;;

Comments are closed.