Δεν περιγράφω άλλο! Γ.Βαρουφάκης: «Θα εμβολιαστώ πρώτος απ’ όλους και σε δημόσια θέα»

Κοινοποίηση:
βαρουφακης

O γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης τόνισε για ακόμη μία φορά ότι τίθεται υπέρ του εμβολίου κατά του κορωνοϊού και αν χρειαστεί θα το κάνει σε κοινή θέα για να πειστεί ο κόσμος ότι πρόκειται για καλό.

«Το κίνημα εναντίον του εμβολιασμού υπήρχε και πριν από τον κορωνοϊό και συγχρωτίζεται με μια καμπάνια η οποία συνδέεται άρρηκτα με την ακροδεξιά, με όσους αμφισβητούν την κλιματική αλλαγή… Εμείς στο ΜέΡΑ25 είμαστε ξεκάθαροι, θα είμαι ο πρώτος που θα κάνω το εμβόλιο και θα το κάνω σε δημόσια θέα για να ενισχύσω στην προσπάθεια για τον εμβολιασμό όμως από εκεί και πέρα η κυβέρνηση έχει υποχρέωση να μην εργαλειοποιεί τους επιστήμονες για να μην χάνουν το κύρος τους έτσι ώστε να μπορούν αν πείσουν τον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1.

«Εγώ θεωρώ ότι όποιος δεν εμβολιάζεται είναι “τζαμπατζής”, είναι απαράδεκτός γιατί ουσιαστικά λεει εμβολιαστείτε όλοι οι υπόλοιποι να σωθούμε αλλά εγώ δεν θα πάρω το ρίσκο του εμβολίου. Θα είμαστε ξεκάθαρα ταγμένοι στον αγώνα υπέρ των εμβολιασμών», πρόσθεσε ο κ. Βαρουφάκης

«Έθεσα το ερώτημα στην κυβέρνηση που είναι ο σχεδιασμός για τον εμβολιασμό. Πως μπορείτε να μιλάτε για εμβολιασμό, να πείσουμε τον κόσμο να εμβολιαστεί όταν εσείς δεν ετοιμάζεστε! Εμείς είχαμε προτείνει ένα δημόσιο δίκτυο από κέντρα μαζικών τεστ τα οποία μετά να μετεξελιχθούν αυτομάτως σε κέντρα μαζικών εμβολιασμών. Τίποτα, από τον Απρίλιο το ζητάμε αυτό», κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΡΥΠΑ ΑΝΤΙ ΜΙΑ ΜΑΚΡΙΝΑΡΙ ΕΚΕΙ ΣΕ LIVE ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΟΦΟΣ

  2. Δεν ειπε τιποτα για τους 30.000 στο εφετειο και θελει να κανει το εμβολιο! Εκλεισε και τις τραπεζες και ο ιδιος ειχε λεφτα στο εξωτερικο! Αλλα δεν φταιει αυτος, οταν οι ελληνες ψηφιζουν διεθνισμο αντι για πατριωτικα κομματα, ειναι αξιοι της μοιρας τους! Μην λετε για σορος, εμεις φταιμε.

  3. “Εγώ θεωρώ ότι όποιος δεν εμβολιάζεται είναι “τζαμπατζής”, είναι απαράδεκτο γιατί ουσιαστικά λέει εμβολιαστείτε όλοι οι υπόλοιποι να σωθούμε αλλά εγώ δεν θα πάρω το ρίσκο του εμβολίου”. Άρα παραδέχεσαι ότι αυτό το εμβόλιο έχει ρίσκο. Αφού έχει ρίσκο γιατί χαρακτηρίζεις “απαράδεκτο” όποιον δεν το κάνει? Σωστά δεν το κάνει. Όταν ένα εμβόλιο δεν είναι ασφαλές χαζός είναι ο άλλος να το κάνει? Κάνε το εσύ να γλυτώσουμε από τις μ@λ@κίες σου.

  4. Γιάννης με ένα νι και μαλακας με 2 λάμδα και μη κεφαλαιο μη σου πω. Και από το όνομα του κόμματος του φαίνεται τι πρεσβεύει. Αλήθεια πόσο βόδια είναι αυτοί πού ψηφησαν αυτό το πράγμα. Και να πεις ότι τους έταξε μια θέση στο δημόσιο η έστω ένα εξάμηνο στα σκουπίδια στο δήμο ρε αδερφέ να πω άντε στο καλό καταλάβω. Τι να πω ρε π….η μου.

  5. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Τι θα έλεγε ο υπάλληλος του σορος α ρε Έλληνα τι πας και ψηφίζεις

  6. Για ποιο λόγο κόβετε σχόλιο που δεν περιέχει υβριστικό περιεχόμενο;

  7. Γιατί κόβετε τα σχόλια ρε μάγκες;

  8. βαρουφακη που βρηκες τα λεφτα και εφτιαξες κομμα που μπηκε στη βουλη?
    ποιος εγραψε και χρηματοδοτησε τα βιβλια που υποτιθεται οτι εγραψες ?
    τι σημαινει το μερα 25 και ποιος ονοματοδοτει με παρομοιους τιτλους ολες τις οργανωσεις της παγκοσμιοποιησης?
    ποιος σε εστειλε πακετο στον τσιπρα και σε εκανε υπουργο οικονομιας?
    ποιος σε εβγαζε καθημερινα στον ευαγγελατο και τον παπαδακη να μας λες τις ασυναρτησιες σου για θεωριες παιγνιων?

    και πολλα αλλα ??????
    γιανη το εμβολιο θα το κανεις δημοσια αφου παει καποιος τυχαια σε φαρμακειο και το αγορασει να στο κανει

  9. Είναι η αρχή της προσπάθειας των τσαρλατανων εωσφοριστων να πείσουν την κοινή γνώμη ότι όσοι είναι κατά του εμβολίου είναι επικίνδυνοι και ποταποι και πρέπει να απομονωθούν και να εξοντωθούν.Να τον χαίρεστε οι ψηφοφόροι του τον υπηρέτη της ΝΤΠ.Στο ούσα ήδη ο κόσμος εκβιάζεται μέσω των εργοδοτών τους να εμβολιαστεί αλλιώς απόλυση.Συντομα θα πρέπει να αποφασίσουμε όλοι…..Η το δηλητήριο τους κ μέσα στο σύστημα τους,η άρνηση και αποχή από τον πολιτισμό της χεστραςτους.Τοτε θα δούμε και ποιος από όλους τους αρνητές που διαβάζω εδώ έχει τα καρύδια να υπομείνει την εξαθλίωση και στοχοποίηση όντας εκτός συστήματος και να μουτζωσει την Βαβυλώνα που ετοιμάζεται για κατάρρευση.

  10. να το κανεις και να βγαλεις και μαλια εγω μαλια εχω και μπολικα

  11. Δεν πείθεις κυρ Γιάνη( και όλοι οι πολιτικάντηδες), δε πα να κάνεις 728 κωλοτούμπες το δευτερόλεπτο…

  12. Ένεση βιταμίνης θα σου κάνουν ?α ρε φυλακή που θες το λιγότερο φυλακή

  13. Αυτός καμιά μέρα μπορεί να μας πει ότι είναι ήδη τσιπαρισμένος. Νεοταξίτης στο φουλ.

    1. Μέγας ηθοποιός-οικονομολογοςτων σατανιασμενων τραπεζιτών και οι μαλακισμενοι αριστεροκουλτουριαρηδες τον έβαλαν και στην Βουλή επειδή γ@μησε την οικονομια

Comments are closed.