19/04/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Δεν πάει ο νους σας! 8 εμπόροι sex toys αποκαλύπτουν ποια προϊόντα τους ξεπουλάνε στις μοναχικές μέρες του κορωνοϊού…

Κοινοποίηση:
1

Οι άνθρωποι, λόγω καραντίνας, ξοδεύουν πολύ χρόνο σπίτι τους και όπως είδαμε πρόσφατα, οι πωλήσεις των προφυλακτικών είναι ανοδικές. Κι αυτό είναι κάτι που το καταλαβαίνουμε, γιατί θεωρείται ως ένας τρόπος για να ανακουφίσει κάποιος το άγχος του, κατά τη διάρκεια αυτού του αβέβαιου χρόνου. Στο πνεύμα αυτής της έρευνας, ρωτήσαμε μερικά από τα κορυφαία brands παιχνιδιών του σεξ και τους εμπόρους τους και ζητήσαμε να μοιραστούν τα bestselling προϊόντα τους μαζί μας.

1. Unbound Ollie

“Οι δονητές είναι σαν το φαγητό σε ένα κόσμο με sex toys – ίσως δεν είναι το πιο ωραίο, αλλά είναι αγαπημένο και αξιόπιστο”. Ο «σούπερ ισχυρός» δονητής από το Unbound, ο οποίος πρόσφατα είδε μια αύξηση στις πωλήσεις, είναι ένα από αυτά τα sex toys. “Δεν είναι το πιο ήσυχο κομμάτι στην αγορά αλλά ειλικρινά, νομίζω ότι η αύξηση των πωλήσεων, που παρατηρούμε, δείχνει ότι οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται τόσο πολύ για αυτό και απλά ψάχνουν κάτι που θα κάνει την δουλειά σωστά”.

2. Unbound The Booty Basics Set

Αν έχεις βαρεθεί να περνάς πολύ χρόνο με τον σύντροφό σου, η εξερεύνηση του πρωκτικού παιχνιδιού μπορεί να φέρει μια εντελώς νέα διάσταση απόλαυσης. “Βλέπουμε τους ανθρώπους να ψάχνουν και να αγοράζουν δονητές σε πολύ υψηλότερο ρυθμό από ότι συνήθως”, λέει η Διευθυντρία Creative Officer και συνιδρύτρια, Sarah Jayne Kinney. “Το Basics Set και το Shimmy, το δονητικό μας βύσμα είναι σίγουρα το πιο δημοφιλές, καθώς οι άνθρωποι θέλουν να εξερευνήσουν νέα πράγματα, ενώ ξοδεύουν περισσότερο χρόνο στο σπίτι”. Αυτό το κιτ απεριόριστης απόλαυσης έρχεται με Romp και Jelly πλήρους μεγέθους για να ξεκινήσεις.

3. Womanizer Premium

Το Womanizer παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς διεγέρτες της κλειτορίδας στην αγορά και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι συνεχίζει να βασιλεύει υπέρτατο, καθώς περνάμε περισσότερο χρόνο στα σπίτια μας. “Τα παιχνίδια Solo αυξάνονται σε δημοτικότητα, αφού οι άνθρωποι μπορεί να μην είναι σε θέση να συναντήσουν ή να πάνε να δουν τους συντρόφους τους, εξαιτίας των εθνικών εντολών κοινωνικής απομάκρυνσης”, μας λέει ο διευθύνων σύμβουλος της Ella Paradis, Tino Dietrich.

4. Better Love G-Spot Hero

Άλλο ένα προϊόν της Ella Paradis. “Αυτό που οδηγεί τους πελάτες σε αυτά τα προϊόντα είναι τα premium χαρακτηριστικά τους: είναι ήσυχα, επαναφορτιζόμενα, αδιάβροχα και πολλαπλών λειτουργιών”, λέει o Dietrich. “Αυτό, σε συνδυασμό με την ανταγωνιστική τιμή, κάνει τους πελάτες να νιώθουν σαν να έχουν τη πιο καλή παρέα στο σπίτι τους”.

5. Rechargeable Vibe

Είναι ένας μικροσκοπικός δονητής (αυτό το γνωρίζουμε από ανώνυμους χρήστες) που είναι επί του παρόντος sold out. Μην φοβάσαι, σύντομα θα επανέρθει αυτός ο κορυφαίος μικροσκοπικός φίλος, που είναι διακριτικός, ήσυχος και εύκολος στην αποθήκευση. Αυτή είναι μια αγορά αξίας για όσους θα βρίσκονται σπίτι.

6. LELO Sona 2 Cruise

Σύμφωνα με το brand, ο βελτιστοποιημένος διεγερτής της LELO σημείωσε εντυπωσιακή αύξηση 191% στις πωλήσεις τον περασμένο μήνα. Υπάρχουν πολλοί κοινωνικά απομακρυσμένοι οργασμοί, που χρειάζονται βοήθεια.

7. Dame Arc

Το τελευταίο λανσάρισμα της Dame, το Arc, μόλις πρόσφατα ανακατασκευάστηκε μετά από το sold out του προϊόντος σε 72 ώρες, τον Ιανουάριο του 2020. “Οι τόσες πτυχές της καθημερινής μας ζωής μάς κάνουν αισθανόμαστε ότι οι άνθρωποι δεν είναι διαθέσιμοι”, λέει η Alexandra Fine, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρύτρια της Dame Products. “Εξερευνώντας την ευχαρίστησή σου είναι πραγματικά ένας πολύ καλός τρόπος για να αισθανθείς ζωντανή κατά τη διάρκεια αυτού του περίεργου χρόνου. Επιπλέον, σε σύγκριση με άλλες αγορές, τα σεξουαλικά παιχνίδια αποτελούν μακροπρόθεσμη επένδυση στην ευχαρίστησή σου”.

8. Luxury Rechargeable Remote Control Love Egg Vibrator

“Το προϊόν Love δίνει δύναμη ελεγχόμενη στο χέρι του εραστή σου, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλο τον κόσμο – ιδανικό για όταν δεν μπορείς να είσαι μαζί του”, λέει το brand. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στο διαμέρισμά σου: “Οι δονητές απομακρυσμένου ελέγχου μπορούν επίσης να μετατρέψουν την μονότονη καθημερινότητά σου σε ενδιαφέρουσα εσωτερική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου (όχι μόνο)”, προσθέτει.

9. Jessica Rabbit 10 Function Rabbit Vibrator

Αν υπάρχει ένα παιχνίδι που έχει βάλει σε δοκιμασία τον κόσμο, είναι το Rabbit Vibrator. “Είναι σχεδιασμένο για να βοηθά τους ανθρώπους να βιώνουν καταπληκτικούς συνδυασμούς οργασμών μέσω της ταυτόχρονης διέγερσης της κλειτορίδας και του σημείου G, καθιστώντας τον απόλυτο multi-tasker”. “Είναι τέλειο για αυνανισμό, επειδή αν απομονώθείς αυτές τις μέρες, γιατί να μην νιώσεις την απόλαυση;”

10. Shibari Mini Halo

Με πάνω από 4.500 θετικές κρτικές, αυτός ο μίνι δονητής με ραβδώσεις από τη Shibari (η μάρκα του Amazon σε σεξουαλικά παιχνίδια και όλα όσα σχετίζονται με το sexytime) είναι εκπληκτικά κορυφαία αγορά. 20 μοναδικές ταχύτητες σημαίνει ότι ποτέ δεν θα βαρεθείς και η τιμή του είναι κάτω από $ 30 – είναι και φιλικό προς το πορτοφόλι σου!

11. Adorime Triple-Points Vibrator

Αυτός ο δημιουργικός δονητής μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μυριάδες τρόπους, σύμφωνα με το διάγραμμα NSFW. Το παιχνίδι αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συντρόφους με πέος, κόλπο ή θηλές. Δεν υπάρχει ουσιαστικά κανένας λανθασμένος τρόπος να το τοποθετήσεις για κάποια σοβαρή διέγερση και γι ‘αυτό είναι ένας από τους κορυφαίους πωλητές της Amazon αυτή τη στιγμή.

12. Maude Vibe

Ο όμορφα σχεδιασμένος δονητής της Maude είναι παραπλανητικά ισχυρός παρά το μέγεθός του και έχει πάνω από 200 θετικές κριτικές. Επιπλέον, το νέο λάδι σώματος του μάρκας είναι ιδανικό για κάποια καλά ενυδατωμένη προκαταρκτική στιγμή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο Κούλης Μαρέβας, ποιο από όλα προτιμάει;

Comments are closed.